فهرست مطالب

آزمون OET دندانپزشکی 

آزمون OET صد در صد تضمینی

آزمون OET دندانپزشکی برای متخصصین این رشته که قصد مهاجرت شغلی به کشورهای انگلیسی زبان را دارند طراحی شده است.

آزمون OET چیست؟

آزمون OET یک آزمون معتبر و بین المللی زبان انگلیسی است که مانند آزمون CPE توسط دانشگاه کمبریج در 12 تخصص مرتبط با حوزه درمان در 120 مرکز در بیش از 40 کشور دنیا برگزار می شود. مدرک این آزمون مورد قبول کشورهای بسیاری از جمله انگلیس، استرالیا، آمریکا، نیوزیلند، کانادا، امارات و غیره است. این آزمون ویژه مهاجرت شغلی کادر درمان از جمله پزشکان، پیراپزشکان و پرستاران است.

کارکنان حوزه سلامت که قصد دارند به کشورهای انگلیسی زبان مهاجرت کنند، باید در آزمون زبان OET شرکت کنند تا با کسب نمره قابل قبول در این آزمون، مهارت زبان خود را در زمینه ی کاری و تخصص خود برای تعامل و ارتباط با مخاطبان اثبات کنند. مدرک این آزمون با نمره ی بالا یکی از مهمترین مدارک برای دریافت پیشنهاد کار از سوی کارفرما و اخذ مجوز کار می باشد.

در خصوص محل برگزاری آزمون OET در ایران باید گفت متاسفانه آزمون OET در ایران برگزار نمی شود و داوطلبان برای شرکت در این آزمون باید به کشورهای برگزارکننده مانند ترکیه سفر کنند.

کدام تخصص ها می توانند در آزمون OET شرکت کنند؟

مشاغل حوزه درمان که به آزمون OET نیاز دارند، شامل 12 تخصص است که عبارتند از:

  1. OET پزشکی
  2. OET پرستاری
  3. OET دندانپزشکی
  4. OET کاردرمانی
  5. OET گفتار درمانی
  6. OET اپتومتری (بینایی سنجی)
  7. OET رادیوگرافی
  8. OET پاپزشکی
  9. OET فیزیوتراپی
  10. OET رژیم درمانی (تغذیه)
  11. OET داروسازی
  12. OET دامپزشکی

تخصص های آزمون OET 

آزمون OET ویژه مهاجرت دندانپزشکان

امروزه به دلیل افزایش نیاز شهروندان کشورهای مختلف به دریافت خدمات درمانی و پزشکی، موجب شده است، کشورهایی که در حوزه‌ ی بهداشت و درمان با کمبود نیروی کار متخصص مواجه هستند، با اعطای مجوز کار در حوزه‌ی سلامت و صدور ویزای کار برای متقاضیان واجد شرایط، اقدام به جذب شاغلان و فارغ التحصیلان کادر درمان از سایر کشورها نمایند.

یکی از رشته‌ هایی که امروزه طرفداران بسیاری در سراسر جهان به ویژه کشورهای توسعه یافته دارد، رشته‌ی دندانپزشکی است که به دلیل افزایش تقاضای شهروندان برای استفاده از خدمات نوین دندانپزشکی، زمینه برای مهاجرت شغلی دندانپزشکان به کشورهای پیشرفته فراهم شده است.

داشتن امنیت شغلی با درآمد بالا، امکان اخذ ویزای همراه برای خانواده‌ ی متقاضی، امکان اخذ اقامت دائم کشور مقصد، امکان استفاده از حقوق شهروندی از جمله اجازه‌ ی تحصیل رایگان فرزندان زیر 18 سال در مدارس دولتی و همچنین صدور مجوز کار برای همسر متقاضی و استفاده از خدمات درمانی رایگان و… همگی از مزایای مهاجرت شغلی دندانپزشکان به کشورهای توسعه یافته اروپایی، استرالیا و آمریکا هستند که انگیزه‌ ی دندانپزشکان را برای مهاجرت شغلی به این کشورها افزایش می‌ دهد.

اما دندانپزشکان برای مهاجرت شغلی به کشورهای دیگر باید مدارکی را فراهم نمایند و واجد شرایط اخذ ویزای کاری و مجوز کار دندانپزشکی باشند. از جمله مدارک مهم برای اخذ مجوز کار، شرکت در آزمون OET ویژه مهاجرت دندانپزشکان است.

ساختار آزمون OET دندانپزشکی

دندانپزشکانی که قصد مهاجرت شغلی به یکی از کشورهای انگلیسی زبان مانند استرالیا، انگلیس و آمریکا را دارند، برای اثبات مهارت زبان خود باید در آزمون OET دندانپزشکی شرکت کنند.

ساختار آزمون OET مانند آزمون های دیگر زبان انگلیسی از جمله آزمون دولینگو، آیلتس، تافل و غیره در هر 12 تخصص علوم پزشکی یکسان است و شامل چهار بخش اصلی می‌ باشد که عبارتند از:

* شنیداری (Listening)

* درک مطلب یا خواندن (Reading)

* نوشتاری (Writing)

* گفتاری (Speaking)

آزمون OET به صورت کاغذی، کامپیوتری و هوم ادیشن (خانگی) برگزار می شود و هیچ تفاوتی بین انواع آزمون OET از نظر فرمت، ساختار و سطح دشواری نمی باشد و تنها تفاوت آنها در نحوه برگزاری آزمون است.

مزایای آزمون OET داروسازی 

بخش شنیداری آزمون OET دندانپزشکی

مهارت شنیداری آزمون او ای تی دندانپزشکی از بخش‌ های مختلفی با هدف ارزیابی طیف وسیعی از مهارت‌ های شنیداری داوطلبان طراحی شده است. این بخش شامل سه قسمت و 42 سوال است و مدت انجام آن 40 دقیقه است.

قسمت A: این بخش دارای 24 سوال است و داوطلب به دو فایل صوتی پنج دقیقه‌ ای گوش می‌ دهد و سپس به سوالات پاسخ می‌ دهد.

قسمت B: این بخش دارای 6 سوال است و داوطلب به شش فایل صوتی یک دقیقه‌ ای گوش می‌ دهد و سپس به شش سوال چند گزینه‌ ای پاسخ دهد.

قسمت C: در این بخش داوطلب به دو فایل صوتی پنج دقیقه‌ ای گوش می‌ دهد و سپس به ازای هر فایل صوتی به شش سوال پاسخ می‌ دهد، که در مجموع در این بخش داوطلب به 12 سوال پاسخ می‌ دهد.

با تقویت مهارت شنیداری خود می توانید در این بخش نمره بهتری بگیرید. برای تقویت مهارت شنیداری انگلیسی راهکارهای مختلفی وجود دارد. افزایش دقت شنیداری، گوش دادن به انگلیسی، مطالعه منابع مختلف، تمرین با ساعت و… از جمله مهمترین نکات لیسنینگ آزمون OET است.

بخش درک مطلب آزمون OET دندانپزشکی

بخش  درک مطلب یا ریدینگ آزمون OET دندانپزشکی از سه قسمت مختلف و مجموعا 42 سوال تشکیل شده است و مدت پاسخگویی به سوالات این بخش 60 دقیقه است. سوالات بخش درک مطلب برای تمام تخصص‌ ها یکسان است.

قسمت A: در این بخش داوطلب چهار متن کوتاه مربوط به یک موضوع پزشکی را می‌ خواند و به 20 سوال در رابطه با آن پاسخ می‌ دهد و مدت زمان پاسخگویی به این قسمت 15 دقیقه است.

قسمت B: این بخش دارای شش متن کوتاه 100 تا 150 کلمه‌ای است و داوطلب برای هر متن باید به یک سوال سه گزینه‌ای پاسخ دهد.

قسمت C: در بخش C داوطلب دو متن 800 کلمه‌ای را می‌خواند و برای هر متن به 8 سوال چهار گزینه‌ ای پاسخ می‌ دهد. داوطلب برای جواب دادن به بخش B و C، 45 دقیقه فرصت دارد.

برای اینکه بتوانید در این بخش نتیجه ی بهتری بگیرید باید از تکنیک های مختلفی برای تقویت مهارت ریدینگ استفاده کنید. گسترش دامنه لغات انگلیسی، توجه به محدودیت زمان (زمان خود را مدیریت کنید)، یادگیری مهارت های Skimming و Scanning، مطالعه منابع ریدینگ OET و… از جمله مهمترین نکات ریدینگ آزمون OET می باشند.

بخش نوشتاری آزمون OET دندانپزشکی

در بخش نوشتاری یا رایتینگ OET داوطلب باید در مدت زمان 45 دقیقه، متنی (نامه‌ای) بنویسد که محتوای آن براساس رشته‌ ی تخصصی داوطلبان متفاوت است. موضوع نامه می‌ تواند در مورد مشاوره به بیمار باشد و یا داوطلب در این بخش باید به شکایت یا انتقاد در زمینه‌ ی تخصصی خود با متن 180 تا 200 کلمه‌ ای جواب دهد.

گسترش دایره لغات انگلیسی، خواندن مداوم متون انگلیسی، آشنایی با اشتباهات رایج در بخش رایتینگ، رعایت تعداد کلمات نوشتار و… از جمله مهمترین نکات رایتینگ آزمون OET برای کسب نمره بالا در این بخش است.

بخش گفتاری آزمون OET دندانپزشکی

بخش‌ های گفتاری آزمون او ای تی جداگانه به داوطلب ارائه می‌ شود و مدت زمان پاسخگویی به این بخش 20 دقیقه است. در بخش گفتاری از مطالبی استفاده می‌ شود که به طور خاص برای تخصص داوطلب مانند کار درمانی، دندانپزشکی، پرستاری و غیره طراحی شده است. در هر سناریو، داوطلب باید نقش تخصص خود را بازی کند.

استفاده از منابع مختلف اسپیکینگ OET (کتاب ها و منابع آنلاین)، شرکت در آزمون آزمایشی OET (ماک OET)، شرکت در دوره های آمادگی OET، توجه به اشتباهات رایج در اسپیکینگ، توجه به تلفظ و لحن کلام، مدیریت زمان و… از جمله مهمترین نکات اسپیکینگ آزمون OET هستند که در کسب نتیجه بهتر به شما کمک بسزایی می کنند.

ساختار آزمون OET فیزیوتراپی

به طور کلی شرکت در آزمون آزمایشی و کلاس های آمادگی OET، استفاده از منابع مختلف، مدیریت زمان و تمرین روزانه انگلیسی، 5 نکته مهم در آزمون OET هستند که در هر 4 بخش آزمون به کسب نمره بالا به شما کمک می کند، پس برای اینکه نتیجه ی بهتری بگیرید این 5 نکته را فراموش نکنید.

برای اینکه بتونی یک مهاجرت شغلی موفق داشته باشی، باید بدونی متناسب با توانایی شغلی مورد نظرت می‌ تونی در کدوم آزمون زبان انگلیسی معتبر و بین‌ المللی شرکت کنی، برای دریافت راهنمایی کامل در این باره ما کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا را به شما معرفی می‌ کنیم.

نحوه ثبت نام در آزمون OET دندانپزشکی

ثبت‌ نام در آزمون OET دندانپزشکی و سایر تخصص‌ های دیگر حوزه سلامت و کادر درمان از طریق وب‌ سایت www.occupationalenglishtest.org انجام می‌ شود. این آزمون در بیش از 40 کشور دنیا و معمولا هر یک ماه یک بار توسط دانشگاه کمبریج برگزار می‌ شود. داوطلبان باید حداکثر تا سه هفته پیش از تاریخ برگزاری آزمون او ای تی برای ثبت‌ نام اقدام کنند.

همچنین این آزمون مانند سایر آزمون های ویژه مهاجرت شغلی پزشکان، دندانپزشکان و کادر درمان مانند آزمون پرومتریک، آزمون MCCQE و آزمون AKV و آزمون USMLE و غیره در ایران برگزار نمی‌ شود و داوطلبان برای شرکت در این آزمون باید به کشورهای برگزار کننده مانند ترکیه و امارات سفر کنند.

می‌ تونی برای ثبت‌ نام آزمون OET تضمینی از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا کمک بگیری.

نمره‌ دهی به آزمون OET دندانپزشکی

تا سال 2018 نمره‌ دهی به آزمون OET در پنج سطح از A تا E انجام می‌ شد، اما در سیستم نمره‌ دهی جدید نمره‌ ی داوطلبان از 0 تا 500 ارزیابی می‌ شود.

نمره دهی و سطح بندی آزمون OET به ترتیب زیر می باشد:

1- (سطح A) نمره 450 تا 500: در این سطح داوطلب می‌ تواند بدون اشتباه و روان با مخاطب که ممکن است بیماران و سایر همکاران باشند، ارتباط برقرار کند.

2- (سطح B) نمره 350 تا 440: در این سطح داوطلب می‌ تواند با اشتباهات بسیار کمی با مخاطب ارتباط برقرار کند.

یکی از مزایای آزمون OET تضمینی این است که چنانچه داوطلبان موفق به کسب نمره قابل قبول نشوند می توانند مجددا با امادگی بیشتری در آزمون شرکت کنند.

ثبت نام در آزمون  OET کاردرمانی

3- (سطح C) نمره 200 تا 340: اگر مهارت زبان داوطلب در این سطح باشد، اشتباهاتی دارد، اما چندان زیاد نیست و داوطلب باید بتواند برای برقراری ارتباط با مخاطب از انگلیسی استاندارد استفاده کند.

4- (سطح D) نمره 100 تا 190: در این سطح داوطلب برای برقراری ارتباط با مخاطب اشتباهاتی دارد و معمولاً نیاز به توضیح بیشتر و پرسیدن دوباره سوال دارد.

5- (سطح E) نمره 0 تا 90: نمره‌ ی کمتر از 100 پایین‌ ترین سطح است و داوطلب اشتباهات بسیاری برای برقراری ارتباط با مخاطب دارد و فقط می‌ تواند پیام‌ های کوتاه را منتقل کند.

با مطالعه منابع آزمون OET تضمینی و همچنین شرکت در آزمون های آزمایشی OET تضمینی امکان موفقیت داوطلبان در آزمون افزایش یافته و می توانند حداقل نمره قابل قبول را که اغلب 350 است را کسب کنند.

بیشتر بخوانید: تفاوت آزمون OET و DHA

اعتبار مدرک آزمون OET دندانپزشکی چقدر است؟

زمان اعلام نتایج آزمون OET تقریبا 15 روز کاری پس از برگزاری آزمون OET است و مدت اعتبار مدرک آزمون OET دندانپزشکی مانند سایر آزمون‌ های OET در تخصص‌ های دیگر 2 سال است و پس از دو سال مدرک آن برای مراکز درمانی، بیمارستان‌ ها و سایر سازمان‌ ها معتبر نخواهد بود.

اگر دندانپزشک هستی و تصمیم داری برای مهاجرت کاری به یکی از کشورهای پیشرفته اقدام کنی، برای انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت دندانپزشکان با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا مشورت کن.

اگر برای پرداخت هزینه آزمون OET کارت های اعتباری بین المللی مانند ویزا کارت یا مستر کارت در اختیار ندارید می توانید با تهیه ووچر آزمون OET هزینه آزمون را پرداخت کنید و یا از خدمات پرداخت ارزی شرکت مهاجرتی هومان ویزا استفاده کنید.

اگر سوالی درباره ووچر(Voucher) و خرید اکانت برای آزمون های زبان ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی داری، حتما با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا، تماس بگیر تا مشاوره رایگان درباره این موضوع بگیری.

پرداخت هزینه آزمون های زبان از طریق کارت‌ های اعتباری بین‌ المللی مثل مستر کارت و یا ویزا کارت امکان پذیر است. از آنجایی که صدور این کارت‌ ها توسط بانک‌ های ایرانی ممکن نیست، لذا متقاضیان و پزشکان محترم می‌ توانند برای پرداخت هزینه‌ های خود از خدمات پرداخت آنلاین ارزی شرکت مهاجرتی هومان ویزا استفاده کنند.

از مطالعه مقاله فوق می توان نتیجه گرفت

جهت کسب موفقیت تضمینی در آزمون های زبان ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی قدم اول استفاده از مشـاوره های رایگان و تمـاس با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای تهیه و خرید اکانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و کسب مهارت های مورد نیاز در این آزمون ها می باشد.

مهاجرت تحصیلی موفق نیازمند دریافت آخرین اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جایگاه شغلی و یا مقصد مورد نظر است، متقاضیان با مشاوره از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا می توانند از دانش به روز در این باره بهره مند شوند.

آزمون OET دندانپزشکی یک آزمون بین المللی زبان انگلیسی ویژه مهاجرت دندانپزشکان است که توسط دانشگاه کمبریج در بسیاری از کشورهای جهان برگزار می شود. در صورتی که دندانپزشکان قصد مهاجرت به کشورهای انگلیسی زبان را داشته باشند باید برای ارزیابی دانش زبان خود در چهار مهارت خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن در این آزمون شرکت کنند و موفق به کسب نمره قابل قبول شوند.

مدت اعتبار آزمون او ای تی دندانپزشکی 2 سال است و پس از 2 سال مدرک آن فاقد اعتبار خواهد بود.

ساختار آزمون OET دندانپزشکی مانند سایر تخصص های دیگر این آزمون است و شامل 4 بخش شنیداری، درک مطلب، نوشتاری و گفتاری است.

* شنیداری (Listening): دارای 42 سوال است و مدت زمان پاسخگویی 40 دقیقه است.

* درک مطلب یا خواندن (Reading): دارای 42 سوال است و مدت زمان پاسخگویی 60 دقیقه است.

* نوشتاری (Writing): در بخش نوشتاری داوطلب باید در مدت زمان 45 دقیقه، متنی (نامه‌ ای) با 180 تا 200 کلمه بنویسد که محتوای آن براساس رشته‌ ی تخصصی داوطلبان متفاوت است. 

* گفتاری (Speaking): بخش‌های گفتاری آزمون او ای تی جداگانه به داوطلب ارائه می‌شود و مدت زمان پاسخگویی به این بخش 20 دقیقه است.

ثبت‌ نام در آزمون OET و سایر تخصص‌ های دیگر حوزه سلامت از طریق وب‌ سایت www.occupationalenglishtest.org انجام می‌ شود. این آزمون در بیش از 40 کشور دنیا و معمولا هر یک ماه یک بار توسط دانشگاه کمبریج برگزار می‌ شود. داوطلبان باید حداکثر تا سه هفته پیش از تاریخ برگزاری آزمون او ای تی برای ثبت‌ نام اقدام کنند.

تا سال 2018 نمره‌ دهی به آزمون OET در پنج سطح از A تا E انجام می‌ شد، اما در سیستم نمره‌ دهی جدید نمره‌ ی داوطلبان از 0 تا 500 ارزیابی می‌ شود.

1- نمره 450 تا 500 (سطح A)

2- نمره 350 تا 440 (سطح B)

3- نمره 200 تا 340 (سطح C)

4- نمره 100 تا 190 (سطح D)

5- نمره 0 تا 90 (سطح E)

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×