فهرست مطالب

آزمون OET پاپزشکی (OET Podiatry)

آزمونOET صد در صد تضمینی 

آزمون OET پاپزشکی OET Podiatry یکی از رشته های حوزه ی درمان و پزشکی است که با بیماری های پا مرتبط است. پاپزشکان، پزشکان متخصصی هستند که در جراحی های پا تخصص دارند.

آزمون OET چیست؟

آزمون OET یک آزمون معتبر و بین المللی زبان انگلیسی است که مانند آزمون CPE توسط دانشگاه کمبریج در 12 تخصص مرتبط با حوزه درمان در 120 مرکز در بیش از 40 کشور دنیا برگزار می شود. مدرک این آزمون مورد قبول کشورهای بسیاری از جمله انگلیس، استرالیا، آمریکا، نیوزیلند، کانادا، امارات و غیره است. این آزمون ویژه مهاجرت کادر درمان از جمله مهاجرت شغلی پزشکان، پیراپزشکان و پرستاران است.

کارکنان حوزه سلامت که قصد دارند به کشورهای انگلیسی زبان مهاجرت کنند، باید در آزمون OET شرکت کنند تا با کسب نمره قابل قبول در این آزمون، مهارت زبان خود را در زمینه ی کاری و تخصص خود برای تعامل و ارتباط با مخاطبان اثبات کنند. مدرک این آزمون با نمره ی بالا یکی از مهمترین مدارک برای دریافت پیشنهاد کار از سوی کارفرما و اخذ مجوز کار و مهاجرت شغلی کادر درمان می باشد.

کدام تخصص ها می توانند در آزمون OET شرکت کنند؟

آزمون OET در خصوص 12 رشته ی حوزه سلامت برگزار می شود که عبارتند از:

* OET دندانپزشکی

* OET پزشکی

* OET پرستاری

* OET کاردرمانی

* OET گفتار درمانی

* OET اپتومتری (بینایی سنجی)

* OET رادیوگرافی

* OET فیزیوتراپی

* OET رژیم درمانی (تغذیه)

* OET داروسازی

* OET دامپزشکی

* OET پاپزشکی (OET Podiatry)

کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا بهترین منابع و راهکارها را برای قبولی صد در صد در آزمون OET تضمینی به شما ارائه می دهند، پس برای اینکه بهترین نتیجه رو ببینی تماس بگیر.

اگر از پزشکان و یا کارکنان کادر درمان هستی و تصمیم داری به یکی از کشورهای انگلیسی زبان مانند استرالیا مهاجرت کنی، باید برای ارزیابی سطح زبان خود در آزمون OET تضمینی شرکت کنی، اگر برای ثبت نام و شرکت در آزمون OET تضمینی نمی دونی از کجا باید شروع کنی، با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا تماس بگیر و کاملترین راهنمایی را در این زمینه دریافت کن.

آزمون OET ویژه مهاجرت پاپزشکان

پاپزشکی یکی از رشته های حوزه ی درمان و پزشکی است که با بیماری های پا مرتبط است. پاپزشکان، پزشکان متخصصی هستند که ناهنجاری ها، بیماری ها و مشکلات مربوط به پا را شناسایی و آن را درمان می کنند، همچنین جراحان پاپزشکی جراحانی هستند که در جراحی های پا تخصص دارند. پاپزشکی دارای گرایش های مختلفی از جمله پاپزشکی برای بیماران دیابتی، پاپزشکی کودکان، مراقبت از زخم پا و غیره است.

در صورتی که متخصصان پاپزشکی بخواهند به یکی از کشورهای انگلیسی زبان مانند استرالیا و نیوزیلند مهاجرت کاری کنند، باید برای ارزیابی مهارت زبان خود در آزمون OET پاپزشکی شرکت کنند و موفق به کسب نمره قابل قبول شوند.

اهمیت آزمون OET پاپزشکی برای مهاجرت

یکی از سوالات متداول درباره آزمون OET در خصوص اهمیت آزمون OET برای مهاجرت شغلی است. چرا نمره آزمون OET پاپزشکی برای مهاجرت شغلی اهمیت دارد؟

از آنجایی که تسلط به زبان رسمی کشور مقصد برای مهاجرت کاری کادر درمان از اهمیت بسزایی برخوردار است و پزشکان، پرستاران و شاغلان کادر درمان باید بتوانند برای خدمات رسانی به بیماران با آنها و سایر افراد ارتباط برقرار کنند، ارائه مدرک آزمون زبان OET با نمره قابل قبول که اغلب نمره 350 یا سطح B است، برای اخذ مجوز کار و ویزای کاری بسیار ضروری است، اما داشتن مدرک زبان با نمره بالا به تنهایی برای مهاجرت کاری کافی نیست و متقاضیان باید دارای شرایط دیگر مانند عدم سوء پیشینه، سابقه کار مرتبط، شرط سنی و غیره نیز باشند، تا برای دریافت پیشنهاد کار (جاب آفر) از سوی کارفرما و همچنین اخذ ویزای کاری نیز مورد تایید قرار بگیرند.

البته لازم به ذکر است، متقاضیان علاوه بر شرکت در آزمون زبان ویژه کادر درمان باید در آزمون های دیگری نیز شرکت کنند تا صلاحیت علمی مدرک آنها مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان های مربوطه در کشور مقصد قرار بگیرد.

برخی آزمون ها برای تایید صلاحیت علمی و مهاجرت کادر درمان عبارتند از:

* آزمون پرومتریک برای مهاجرت کادر درمان به کشورهای عربی مانند عمان، امارات، قطر و…

* آزمون CRNE برای مهاجرت پرستاران به کانادا

* آزمون MCCQE برای مهاجرت پزشکان و دندانپزشکان به کانادا

* آزمون STS برای مهاجرت پرستاران به ترکیه

* آزمون AKV برای مهاجرت پزشکان و دندانپزشکان به هلند

* آزمون USMLE برای مهاجرت پزشکان و دندانپزشکان به آمریکا

* آزمون ارزیابی CGFNS برای مهاجرت پرستاران به آمریکا

* آزمون DHA امارات برای مهاجرت کادر درمان

برای اینکه یک مهاجرت کاری موفق رو تجربه کنی، باید بدونی متناسب با تخصص و مهارتی که داری باید در کدوم آزمون های بین المللی شرکت کنی، از این رو برای دریافت مشاوره و راهنمایی های کامل در این زمینه ما کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا را به شما معرفی می کنیم.

ساختار آزمون OET پاپزشکی

آزمون OET پاپزشکی دارای چهار بخش است که مهارت های خواندن، نوشتن، صحبت کردن و گوش دادن را که مهارت های اصلی و کلیدی زبان انگلیسی هستند را در مدت 2 ساعت و 45 دقیقه مورد ارزیابی و سنجش قرار می دهد و داوطلبان با کسب نمره ی قابل قبول اثبات می کنند از مهارت زبان کافی برای برقراری ارتباط موثر با مخاطبان برخوردار هستند و می توانند در محیط کار با بیماران جهت تشخیص و درمان بیماری و همچنین سایر همکاران تعامل برقرار کنند.

آزمون OET پاپزشکی مانند سایر تخصص های OET دارای چهار بخش اصلی است، که شامل:

1- بخش درک مطلب (Reading)

2- بخش شنیداری آزمون (Listening)

3- بخش گفتاری (Speaking)

4- بخش نوشتاری (Writing)

آزمون OET به صورت کاغذی، کامپیوتری و هوم ادیشن (خانگی) برگزار می شود و هیچ تفاوتی بین انواع آزمون OET از نظر فرمت، ساختار و سطح دشواری و مدت اعتبار مدرک آزمون OET نمی باشد و تنها تفاوت آنها در نحوه برگزاری آزمون است.

ثبت نام در آزمون OET پاپزشکی

داوطلبان برای ثبت نام در آزمون OET تضمینی پاپزشکی باید به وب سایت www.occupationalenglishtest.org مراجعه کنند. متقاضیان باید لیست کشورهای برگزار کننده و مراکز و تاریخ های برگزاری آزمون را در سایت مشاهده کرده و سپس با توجه به تاریخ و محل مورد نظر ثبت نام کنند. همچنین داوطلبان باید توجه کنند، حداکثر تا سه هفته قبل از برگزاری آزمون باید برای ثبت نام اقدام کنند.

 آزمون OET داروسازی

اگر برای پرداخت هزینه آزمون OET کارت های اعتباری بین المللی مانند ویزا کارت یا مستر کارت در اختیار ندارید می توانید با تهیه ووچر آزمون OET هزینه آزمون را پرداخت کنید و یا از خدمات پرداخت ارزی شرکت مهاجرتی هومان ویزا استفاده کنید.

نمره دهی به آزمون OET پاپزشکی

تا سال 2018 نمره دهی و سطح بندی آزمون OET داوطلبان در هر 12 تخصص از A تا E در پنج سطح طبقه بندی می شد. اما از سال 2018 نمره دهی آزمون OET تغییر کرد و اکنون نمره آزمون داوطلبان از امتیاز 0 تا 500 در پنج سطح مشخص می شود. البته داوطلبان در آزمون او ای تی رد نمی شوند و در واقع این آزمون نمره رد یا قبولی ندارد و بهترین نمره برای آزمون حداقل سطح B و یا نمره 350 و بالاتر است که مهارت زبان داوطلبان در این سطح از متوسط بالاتر است و در محیط کار قادر به برقراری ارتباط موثر با مخاطبان هستند.

اهمیت آزمون OET اپتومتری برای مهاجرت

پنج سطح آزمون OET پاپزشکی عبارتند از:

1- نمره 450 تا 500: سطح A (بالاترین سطح)

2- نمره 350 تا 440: سطح B

3- نمره 200 تا 340: سطح C

4- نمره 100 تا 190: سطح D

5- نمره 0 تا 90: سطح E (پایین ترین سطح)

سطح A بالاترین سطح آزمون است و داوطلب در این سطح توانایی برقراری ارتباط موثر با مخاطبان را دارد و سطح E پایین ترین سطح آزمون است و داوطلب در این سطح نمی تواند با مخاطبان به درستی ارتباط برقرار کند.

همچنین در صورتی که داوطلبان نتوانند در آزمون OET پاپزشکی نمره قابل قبول کسب کنند، می توانند دوباره در آزمون شرکت کنند و این یکی از مزایای آزمون OET تضمینی است و داوطلبان می توانند با مطالعه ی منابع آزمون OET تضمینی نمره ی بالاتری را کسب کنند.

اعلام نتایج آزمون OET پاپزشکی

نتایج آزمون OET پاپزشکی 16 روز کاری پس از برگزاری آزمون در اختیار داوطلبان قرار می گیرد. همچنین مدت اعتبار آزمون او ای تی دو سال است و پس از پایان دو سال در صورتی که کارکنان کادر درمان بخواهند برای مهاجرت کاری مدرک زبان ارائه دهند، مدرک آنها فاقد اعتبار خواهد بود و باید متقاضی دوباره در آزمون OET شرکت کند و مدرک جدیدی با نمره قابل قبول کسب کند.

با دریافت مشاوره و راهنمایی از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا می تونی موفق هب کسب نمره بالا در آزمون OET تضمینی بشی.

بهترین کشورها برای شرکت در آزمون OET پاپزشکی کدام است؟

آزمون OET پاپزشکی مانند سایر تخصص های این آزمون از جمله OET فیزیوتراپی، پرستاری در ایران برگزار نمی شود و متقاضیان برای شرکت در این آزمون باید به کشورهایی که این آزمون را برگزار می کنند، سفر کنند. متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت دانشگاه کمبریج از لیست مراکز و کشورهای برگزار کننده آزمون مطلع شوند و نزدیکترین کشور را برای شرکت در آزمون انتخاب کنند. کشورهای امارات و ترکیه از جمله کشورهایی هستند که آزمون OET را برگزار می کنند و به دلیل نزدیکی به ایران، انتخاب مناسبی برای شرکت در آزمون هستند.

اگر سوالی درباره ووچر(Voucher) و خرید اکانت برای آزمون های زبان ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی داری، حتما با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا، تماس بگیر تا مشاوره رایگان درباره این موضوع بگیری.

بهترین کشورها برای شرکت در آزمون OET کاردرمانی

پرداخت هزینه آزمون های زبان از طریق کارت‌ های اعتباری بین‌ المللی مثل مستر کارت و یا ویزا کارت امکان پذیر است. از آنجایی که صدور این کارت‌ ها توسط بانک‌ های ایرانی ممکن نیست، لذا متقاضیان و پزشکان محترم می‌ توانند برای پرداخت هزینه‌ های خود از خدمات پرداخت آنلاین ارزی شرکت مهاجرتی هومان ویزا استفاده کنند.

از مطالعه مقاله فوق می توان نتیجه گرفت

جهت کسب موفقیت تضمینی در آزمون های زبان ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی قدم اول استفاده از مشـاوره های تخصصی و تمـاس با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای تهیه و خرید اکانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و کسب مهارت های مورد نیاز در این آزمون ها می باشد.

مهاجرت تحصیلی موفق نیازمند دریافت آخرین اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جایگاه شغلی و یا مقصد مورد نظر است، متقاضیان با مشاوره از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا می توانند از دانش به روز در این باره بهره مند شوند.

آزمون OET پاپزشکی مانند سایر تخصص های این آزمون در ایران برگزار نمی شود و متقاضیان برای شرکت در این آزمون باید به کشورهایی که این آزمون را برگزار می کنند، سفر کنند. متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت دانشگاه کمبریج از لیست مراکز و کشورهای برگزار کننده آزمون مطلع شوند و نزدیکترین کشور را برای شرکت در آزمون انتخاب کنند. کشورهای امارات و ترکیه از جمله کشورهایی هستند که آزمون OET را برگزار می کنند و به دلیل نزدیکی به ایران، انتخاب مناسبی برای شرکت در آزمون هستند.

مدت اعتبار آزمون او ای تی پاپزشکی 2 سال است.

آزمون OET پاپزشکی مانند سایر تخصص های OET دارای چهار بخش اصلی است، که شامل:

1- بخش درک مطلب (Reading)

2- بخش شنیداری (Listening)

3- بخش گفتاری (Speaking)

4- بخش نوشتاری (Writing)

نتایج آزمون OET 16 روز کاری پس از برگزاری آزمون اعلام می شود.

تا سال 2018 نمره آزمون OET داوطلبان در هر 12 تخصص از A تا E در پنج سطح طبقه بندی می شد. اما از سال 2018 نمره دهی تغییر کرد و اکنون نمره آزمون داوطلبان از امتیاز 0 تا 500 در پنج سطح مشخص می شود.

پنج سطح آزمون OET پاپزشکی عبارتند از:

1- نمره 450 تا 500: سطح A (بالاترین سطح)

2- نمره 350 تا 440: سطح B

3- نمره 200 تا 340: سطح C

4- نمره 100 تا 190: سطح D

5- نمره 0 تا 90: سطح E (پایین ترین سطح)

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×