فهرست مطالب

مهاجرت شغلی پرستاران

هر سوالی درباره مهاجرت شغلی، اخذ ویزا، اقامت و خدمات مهاجرتی داری، می تونی با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا تماس بگیری تا رایگان بهت مشاوره تلفنی ، آنلاین یا حضوری بدن

دلایل مهاجرت شغلی پرستاران

امروزه بسیاری از پرستاران در سراسر جهان برای کسب فرصت های شغلی بهتر و داشتن امکانات و رفاه بیشتر اقدام به مهاجرت به کشورهای توسعه یافته و مهاجرپذیر می کنند.

برای اینکه پرستاران بتوانند به کشور مورد نظر خود مهاجرت کنند و با استفاده از تخصص خود در زمینه‌ی پرستاری کار پیدا کرده و کسب درآمد نمایند، باید ابتدا موفق به اخذ ویزای کاری کشور مقصد شود و برای دریافت ویزای کاری باید دارای شرایطی باشند که این شرایط از سوی قوانین کشور مقصد تعیین می شود.

برای دریافت مشاوره در خصوص مهاجرت شغلی کادر درمان از جمله پرستاران با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا مشورت کن و کاملترین راهنمایی رو دریافت کن.

برخی کشورها مانند کانادا، سوئیس، انگلیس، استرالیا، آمریکا و نروژ از جمله بهترین کشورها برای مهاجرت شغلی پرستاران است و فرصت های شغلی مناسبی برای پرستاران در این کشورها فراهم شده است.

امروزه برخی کشورها به دلیل کمبود نیروی کار متخصص در حوزه ی پرستاری اقدام به جذب مهاجر می نمایند. طبق آمار سازمان بهداشت جهانی 77 درصد کشورهای توسعه یافته با کمبود نیروی پرستار مواجه هستند و برای جبران کمبود نیروی متخصص در این حوزه برای پرستاران خارجی متقاضی مهاجرت شغلی، ویزای کاری و مجوز کار صادر می نماید.

اغلب مهاجرت پرستاران از کشورهای در حال توسعه مانند هند، کارائیب، آفریقای جنوبی و غیره به کشورهای صنعتی و پیشرفته مانند آمریکا، استرالیا، کانادا، انگلیس و غیره صورت می گیرد و انگیزه‌ی پرستاران از مهاجرت شغلی بهره‌ مندی از امکانات رفاهی کشورهای پیشرفته و داشتن موقعیت های شغلی بهتر با درآمد بالاتر است. همچنین با امکان تحصیل فرزندان آنها در مدارس دولتی که تحصیل در آنها برای فرزندان مهاجران کاری رایگان است و کیفیت آموزشی در این مدارس بالا بوده و مدارک تحصیلی که ارائه می شود، معتبر بوده و در بسیاری از کشورهای جهان مورد تایید می باشد و اعتبار بین‌ المللی دارد، به این ترتیب آینده‌ تحصیلی و شغلی فرزندان پرستاران که مهاجرت کرده اند نیز تضمین خواهد شد.

روش های اخذ ویزای کاری پرستاران

پرستاران متقاضی مهاجرت شغلی می توانند به دو روش ویزای کاری دریافت کنند و به کشور مقصد مهاجرت نمایند:

1- اخذ ویزای شغلی به روش جاب آفر (دریافت پیشنهاد شغلی از سوی کارفرمای کشور مقصد)

2- اخذ ویزای جاب سیکر (ویزای جست و جوی کار)

شرایط اخذ ویزای کاری برای پرستاران

برای اینکه پرستار متقاضی مهاجرت شغلی بتواند ویزای کاری و مجوز کار دریافت کند باید دارای مدرک معتبر پرستاری باشد و مدرک وی در کشور مقصد معادل سازی شود و حداقل باید سه سال سابقه کار مرتبط با پرستاری داشته باشد. همچنین متقاضی باید دارای مدرک بین المللی زبان با نمره قابل قبول باشد.

اگر پرستار هستی و تصمیم داری به برای مهاجرت کاری به یکی از کشورهای عربی مانند عمان و قطر در آزمون پرومتریک پرستاری شرکت کنی، ولی نمی‌ دونی باید از کجا شروع کنی، برای دریافت مشاوره و راهنمایی در این زمینه ما کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا را به شما معرفی می کنیم.

اخذ ویزای همراه برای خانواده‌ پرستاران خارجی

چنانچه پرستاران خارجی موفق به اخذ ویزای کاری کشور مقصد شوند در صورتی که متاهل باشند، می توانند برای خانواده‌ی خود یعنی همسر و فرزندان زیر 18 سال ویزای همراه نیز دریافت کنند و فرزندان وی می توانند در مدارس دولتی کشور مقصد به تحصیل رایگان بپردازند.

هر سوالی در مورد شرایط و مدارک اخذ ویزای همراه داری، می‌تونی با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا تماس بگیری و سوالاتت رو بپرسی.

معادل سازی مدرک پرستاری

پرستاری که قصد مهاجرت شغلی به کشور مقصد را دارد و می خواهد با استفاده از مدرک پرستاری خود در حوزه ی مرتبط درمانی مشغول به کار باشد باید مدرک پرستاری خود را طبق استانداردهای کشور مقصد معادل سازی نماید و مدرک وی باید مورد تایید سازمان مربوطه باشد.

در ادامه به بیان نحوه ی معادل سازی مدرک پرستاری در کشور کاناد می پردازیم:

مدارک معادل سازی مدرک پرستاری در کانادا

مدارکی که متقاضی باید برای معادل سازی مدرک پرستاری خود ارائه دهد عبارتند از:

* مدارک شناسایی متقاضی و اعضای خانواده وی مانند شناسنامه، کارت ملی و سند ازدواج به همراه ترجمه مدارک به زبان انگلیسی

* پاسپورت معتبر (گذرنامه)

* ارائه کلیه مدارک تحصیلی بالاتر از دیپلم به همراه ریز نمرات و ترجمه ی مدارک به زبان انگلیسی

* ارائه ترجمه ی مدارک و سوابق آموزشی به زبان انگلیسی

* ارائه سوابق کاری مانند بیمه یا گواهی اشتغال به کار

* ارائه مدارک زبان معتبر با نمره ی قابل قبول مانند آیلتس

* رزومه

* انگیزه نامه

* ارائه مدارک عضویت نظام پرستاری در ایران و نامه ی GOOD STANDING (حسن عملکرد)

آزمون DHA برای مهاجرت کادر درمان به امارات

معادل سازی مدرک پرستاری در کانادا

متقاضیان مهاجرت شغلی که دارای مدرک پرستاری هستند و مدرک خود را از دانشگاه های معتبر این کشور دریافت نکرده باشند باید برای اخذ ویزای کاری و مجوز کار پرستاری مدرک خود را معادل سازی کنند.

متقاضی باید برای دریافت اجاره ی کار در سازمان پرستاری کانادا عضو شود و در آزمون پرستاری CRNA شرکت نماید. این آزمون دارای 160 تا 170 سوال است و به زبان انگلیسی برگزار می شود و پاسخگویی به سوالات آن حدود 4 ساعت زمان می برد.

مراحل معادل سازی مدرک پرستاری در کانادا به شرح زیر می باشد:

1- ارزیابی و سنجش مدرک پرستاری در سازمان WES

2- ارزیابی مدرک پرستاری از سوی سازمان NNAS به صورت آنلاین

3- تشکیل پروفایل NNAS و بارگذاری مدارک پرستاری، تکمیل فرم ارزیابی و امضای فرم ها

4- متقاضی باید در این مرحله استانی را که قصد دارد معادل سازی مدرک خود را انجام دهد، انتخاب نماید.

5- NNAS اطلاعات و گزارش ارزیابی و معادل سازی مدرک پرستاری متقاضی را به سازمان استان مربوطه ارسال می کند.

6- اخذ نتیجه ی ارزیابی از طریق یکی از برنامه های مهاجرتی مانند اکسپرس انتری و غیره.

7- در آخرین مرحله متقاضی باید در آزمون CRNE شرکت کرده و پس از کسب نمره ی قابل قبول اجازه ی کار خود را به عنوان پرستار دریافت نماید.

بهترین کشورها برای مهاجرت شغلی پزشکان 

* نکته: پرستاران برای مهاجرت به کشورهای انگلیسی زبان با هدف ارزیابی مهارت زبان انگلیسی برای مهاجرت باید در آزمون OET پرستاری شرکت کنند و برای اخذ مجوز کار باید موفق به کسب نمره حداقل 350 یا سطح B شوند.

البته در مورد مهاجرت به انگلستان با آزمون OET باید بدانید در حال حاضر از بین 12 تخصص آزمون OET که به آن اشاره کردیم، فقط پزشکان، پرستاران و ماماها می توانند از نتایج OET برای مهاجرت شغلی به انگلستان استفاده کنند.

 

معادل سازی مدرک پرستاری در انگلیس

پرستارانی که قصد مهاجرت شغلی به کشور انگلیس و قصد کار در حوزه‌ی پرستاری را در این کشور دارند همان طور که گفته شد باید مدرک پرستاری خود را که از کشور دیگری دریافت کرده‌اند معادل سازی نمایند و به تایید سازمان مربوطه برسانند تا بتوانند با تایید و معادل سازی مدرک پرستاری خود مجوز کار مرتبط با پرستاری را دریافت نمایند.

پرستاران باید ابتدا در شورای پرستاری و مامایی (NMC) ثبت نام کنند و دانش پرستاری متقاضی توسط این سازمان مورد ارزیابی قرار می گیرد و به این منظور پرستاران متقاضی باید در یک آزمون شرکت نمایند. در مرحله ی بعد معاینه بالینی ساختار هدفمند عملی (OSCE) انجام می شود و متقاضی برای شرکت در این آزمون باید به زبان انگلیسی تسلط داشته باشد. به این ترتیب پس از طی مراحل مختلف معادل سازی مدرک پرستاری و اخذ ویزای کاری و دارا بودن شرایط تعیین شده از سوی سازمان های مربوطه، پرستاران خارجی می توانند مجوز کار پرستاری را دریافت کنند و در این حوزه مشغول به کار شوند.

هر سوالی در مورد مهاجرت پزشکان از ایران داری، از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا بپرس.

بیشتر بدانید: شرایط و مدارک لازم برای مهاجرت شغلی داروسازان به استرالیا

برای دانستن این موضوع که با توجه به توانایی ها و تخصص های افراد چه نوع مهاجرتی موفق است و می توان به صورت تضمینی برای اخذ اقامت کشور مقصد اقدام کرد و پاسخ دقیق به سوالاتی مانند امکان گرفتن پناهندگی با ویزای توریستی ایتالیا و …. توصیه ما دریافت مشاوره از متخصصین شرکت مهاجرتی هومان ویزا است تا با صرف کمترین وقت مناسب ترین نتیجه را دریافت کنید

یکی از خدمات ویژه این تیم، مشاوره رایگان اخذ اقامت کشورهای خارجی، اخذ ویزای تضمینی، سرمایه گذاری خارجی، ثبت شرکت در خارج از کشور، اروپا، امارات… می باشد.

پرستاران می توانند به دو روش برای اخذ ویزای کاری اقدام کنند:

1- اخذ ویزای شغلی به روش جاب آفر (دریافت پیشنهاد شغلی از سوی کارفرمای کشور مقصد)

2- اخذ ویزای جاب سیکر (ویزای جست و جوی کار)

برای اینکه پرستاران بتوانند ویزای کاری و مجوز کار کشور مقصد را دریافت کنند باید دارای مدرک معتبر پرستاری باشند و مدرک آنها باید در کشور مقصد معادل سازی شود و حداقل باید سه سال سابقه‌ی کار مرتبط با پرستاری داشته باشند. همچنین متقاضی باید دارای مدرک بین‌المللی زبان با نمره‌ی قابل قبول باشد.

پرستاران خارجی برای دریافت اجاره‌ی کار باید در سازمان پرستاری کانادا عضو شوند و در آزمون پرستاری CRNA شرکت نمایند. این آزمون دارای 160 تا 170 سوال است و به زبان انگلیسی برگزار می شود و پاسخگویی به سوالات آن حدود 4 ساعت زمان می برد.

پرستاران باید ابتدا در شورای پرستاری و مامایی (NMC) ثبت نام کنند و دانش پرستاری متقاضی توسط این سازمان مورد ارزیابی قرار می گیرد و به این منظور پرستاران متقاضی باید در یک آزمون شرکت نمایند. در مرحله ی بعد معاینه بالینی ساختار هدفمند عملی (OSCE) انجام می شود و متقاضی برای شرکت در این آزمون باید به زبان انگلیسی تسلط داشته باشد.

* مدارک شناسایی متقاضی و اعضای خانواده وی مانند شناسنامه، کارت ملی و سند ازدواج به همراه ترجمه ی مدارک به زبان انگلیسی

* پاسپورت معتبر 

* ارائه کلیه مدارک تحصیلی بالاتر از دیپلم به همراه ریز نمرات و ترجمه ی مدارک به زبان انگلیسی

* ارائه ترجمه ی مدارک و سوابق آموزشی به زبان انگلیسی

* ارائه سوابق کاری مانند بیمه یا گواهی اشتغال به کار

* ارائه مدارک زبان معتبر با نمره ی قابل قبول مانند آیلتس

* ارائه مدارک عضویت نظام پرستاری در ایران و نامه ی GOOD STANDING (حسن عملکرد)

* رزومه

* انگیزه نامه

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×