فهرست مطالب

CC یا Coherence and Cohesion در رایتینگ آیلتس

CC یا Coherence and Cohesion در رایتینگ آیلتس به معنی انسجام و پیوستگی است. انسجام و پیوستگی یکی از چهار معیار نمره دهی به بخش رایتینگ آیلتس است.

آزمون آیلتس

آزمون آیلتس (IELTS)، یک آزمون زبان انگلیسی بین المللی است که با همکاری مشترک دانشگاه کمبریج، کنسولگری انگلستان و سازمان IDP استرالیا برگزار می ‌شود و نشان دهنده توانایی افراد در بکارگیری زبان انگلیسی برای برقراری ارتباط در محیط های اجتماعی، کاری و آکادمیک است. آزمون آیلتس در بیش از ۲۷۰ مرکز واقع در ۱۱۰ کشور مختلف دنیا برگزار می ‌شود.

همچنین مدرک آزمون آیلتس مانند آزمون تافل تضمینی از اعتبار زیادی برخوردار است و مورد تایید بسیاری از دانشگاه ها، مراکز علمی، اداره مهاجرت و سازمان های کشورهای مختلف می باشد.

آزمون آیلتس در موسسات و مراکز معتبر در شهرهای تهران، کرج، مشهد، اهواز، همدان دزفول، کرمانشاه، تبریز، رشت، شیراز، جزیره ی کیش، اصفهان، کرمان و ساری برگزار می ‌شود.

برگزاری آزمون آیلتس در ایران توسط مراکز مشخص شده به تعداد هر ماه چهار مرتبه و در یک سال 48 بار انجام می شود که این ویژگی می تواند یکی از مهمترین مزایای شرکت در آزمون آیلتس برای داوطلبان ایرانی باشد. پس از دریافت مدرک آیلتس دارنده آن جهت استفاده برای اهداف و مقاصد دانشگاهی، مهاجرتی یا شغلی به مدت دو سال می تواند از اعتبار گواهی نامه آیلتس  استفاده نماید و پس از اتمام این زمان ، مدرک آیلتس اعتبار خود را از دست میدهد و متقاضی باید مجدد آزمون را برگزار نماید.

اگر تصمیم داری برای اپلای تحصیلی در آزمون آیلتس شرکت کنی و نیاز به راهنمایی و مشاوره داری، شرکت مهاجرتی هومان ویزا بهترین کارشناسان را به شما معرفی می کند.

انواع آزمون آیلتس

با توجه به کاربرد و اهداف مهاجرتی مختلف داوطلبان برای شرکت در آزمون آیلتس، این آزمون  در سه نوع ارائه می شود.

انواع آزمون آیلتس عبارتند از:

  • آیلتس جنرال (General): آیلتس جنرال مهارت زبان انگلیسی داوطلبان را در زمینه فعالیت های روزمره کاری و اجتماعی مورد ارزیابی قرار می دهد. در واقع سوالات آزمون آیلتس جنرال در خصوص استفاده از زبان انگلیسی در محل کار و موقعیت های اجتماعی است.
  • آیلتس آکادمیک (Academic): آزمون آیلتس آکادمیک، توانایی داوطلبان را در استفاده از زبان انگلیسی در مقاطع تحصیلی دانشگاهی مورد ارزیابی و سنجش قرار می دهد و کسب نمره بالا در این آزمون نشان می دهد داوطلب در استفاده از زبان انگلیسی برای تحصیل در دانشگاه از مهارت و آمادگی لازم برخوردار است. در واقع مهمترین تفاوت آیلتس جنرال و آکادمیک در کاربرد آنها برای مهاجرت است.
  • آیلتس لایف اسکیلز (IELTS LIFE SKILLS): از آوریل سال 2015 علاوه بر آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال نسخه ی دیگری از آزمون آیلتس به نام آیلتس لایف اسکیلز نیز طراحی شد که با هدف ارزیابی دانش زبان انگلیسی افراد در دو مهارت گفتاری (Speaking) و شنیداری (Listening) برگزار می شود. آزمون آیلتس لایف اسکیلز برای کسانی طراحی شده است که قصد دریافت ویزای غیرتحصیلی انگلستان را دارند.
  • آزمون آیلتس UKVI: کسانی که قصد مهاجرت به انگلستان را دارند باید در آزمون آیلتس UKVI شرکت کنند. آیلتس UKVI در مراکز مورد تایید دولت انگلستان برگزار می شود و قوانین آزمون را نیز سازمان ویزا و مهاجرت انگلستان تعیین می ‌کند. همچنین آیلتس UKVI با توجه به اهداف مختلف مهاجرتی انواع مختلفی دارد.

جهت کسب موفقیت در کوتاه ترین زمان و دریافت بهترین نتیجه در آزمون های زبان بین المللی مانند آزمون تولک، آزمون آیلتس، آزمون ناتی، آزمون تافل، آزمون GRE، آزمون پرومتریک، آزمون دولینگو، آزمون OET تضمینی و… می توانید با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید…

ساختار آزمون آیلتس

ساختار آزمون آیلتس (IELTS) در دو نوع جنرال و آکادمیک مانند بسیاری از آزمون های زبان انگلیسی از جمله آزمون CAE، تافل و آزمون FCE شامل چهار بخش است که چهار مهارت اصلی و کلیدی زبان انگلیسی یعنی خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن را ارزیابی می کند. در آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال فرمت و سوالات بخش اسپیکینگ و لیسنینگ آیلتس یکسان است اما بخش های رایتینگ و ریدینگ آیلتس در این دو آزمون با هم متفاوت است و سوالات این بخش براساس نوع کاربرد آزمون ها و اهداف برگزاری آنها طراحی شده است.

بخش های اصلی آزمون آیلتس عبارتند از:

  • بخش درک مطلب (Reading)
  • بخش شنیداری (Listening)
  • بخش گفتاری (Speaking)
  • بخش نوشتاری (Writing)

همان طور که گفته شد ساختار آزمون آیلتس لایف اسکیلز از دو بخش لیسنینگ و اسپیکینگ آیلتس تشکیل شده است و فقط دو مهارت صحبت کردن و گوش دادن را ارزیابی می کند.

رایتینگ آزمون آیلتس

سوالات رایتینگ آیلتس آکادمیک و جنرال با هم متفاوت است، اما مدت زمان پاسخ به سوالات بخش نوشتاری برای آیلتس جنرال و آکادمیک 60 دقیقه است و هر کدام از آزمون ها شامل دو task می باشد، در آیلتس آکادمیک، Task1 نوشتن در مورد جدول، نمودار، نقشه و غیره است. و Task2 در مورد نوشتن یک مقاله می باشد و برای آزمون آیلتس جنرال، Task1 نوشتن نامه و Task2 نوشتن یک مقاله است.

شرکت در آزمون آزمایشی آیلتس (ماک)، گسترش دایره لغات انگلیسی (یادگیری لغات آیلتس به روش کدینگ)، توجه به مهمترین نکات گرامر در آیلتس، مدیریت زمان، توجه به علائم نگارشی، استفاده از مهارت پارافریزینگ در آیلتس، یادگیری درست شمردن کلمات، شرکت در دوره آیلتس اکسپرس و… از جمله مهمترین نکات رایتینگ آیلتس است.

رایتینگ آیلتس آکادمیک

بخش رایتینگ آیلتس آکادمیک شامل دو تسک است:

تسک 1: تسک 1 در رایتینگ آیلتس آکادمیک شامل یک نمودار یا جدول است و داوطلب باید با حداقل 150 کلمه آن را توصیف کند و برای پاسخ دادن به این سوال 20 دقیقه در نظر گرفته شده است.

تسک 2: تسک 2 شامل نوشتن یک مقاله است و داوطلب باید در مورد یک دیدگاه، استدلال یا مشکل بنویسد و تعداد کلمات مقاله باید کمتر از 250 کلمه نباشد و داوطلب 40 دقیقه فرصت دارد تا مقاله خود را بنویسد و به پاسخ نامه منتقل کند. نوشتن در دو تسک رایتینگ باید به صورت رسمی باشد.

رایتینگ آیلتس جنرال

بخش رایتینگ آیلتس جنرال شامل دو تسک است:

تسک 1: در تسک 1 آیلتس جنرال داوطلب باید در مورد موضوعی که به آنها داده می شود یک نامه بنویسد. در این نامه اطلاعاتی را درخواست کند و یا یک وضعیت را توضیح دهد و تعداد کلمات این نامه باید کمتر از 150 کلمه نباشد و برای نوشتن آن 20 دقیقه زمان در نظر گرفته شده است.

تسک 2: در تسک 2 داوطلب باید یک مقاله در پاسخ به یک دیدگاه، استدلال یا مشکل بنویسد. تعداد کلمات مقاله باید کمتر از 250 کلمه نباشد و داوطلب 40 دقیقه فرصت دارد تا مقاله خود را بنویسد.

برای اینکه بتوانید در تسک 2 رایتینگ آیلتس آکادمیک و جنرال نمره بالایی بگیرد باید بتوانید نکات Writing Conclusion در آزمون آیلتس (پاراگراف نتیجه گیری) را رعایت کنید و یک Conclusion قوی بنویسید.

معیارهای نمره دهی به رایتینگ آیلتس

برای ارزیابی و نمره دهی پاسخ سوالات در بخش رایتینگ آیلتس چهار معیار وجود دارد که عبارتند از:

  • انسجام و پیوستگی Coherence and Cohesion
  • رعایت تعداد لغات در تسک 1 و 2 Task Achievement/Task Response
  • دامنه لغات Lexical Resource
  • تنوع گرامر و میزان صحت Grammatical Range and Accuracy

معیارهای فوق برای ارزیابی تسک های 1 و 2 رایتینگ دارای ارزش یکسانی هستند و رعایت هر معیار 9 نمره دارد و مجموع نمره این معیارها بر چهار تقسیم می ‌شود و نمره کل رایتینگ آیلتس به دست می ‌آید. همچنین نمره نهایی آیلتس از 1 تا 9 نمره دارد و برای نمره دهی آیلتس میانگین نمرات هر چهار بخش آزمون را محاسبه می کنند.

انسجام یا Coherence در رایتینگ آیلتس

در ارزیابی و نمره دهی بخش رایتینگ آیلتس، Coherence به معنای انسجام متن و قابل فهم بودن نوشتار است، یعنی در نوشته ایده ها به طور مناسب سازمانده هی شوند و یک توالی منطقی در نوشته وجود داشته باشد. برای ایجاد انسجام در متن باید بین جملات همبستگی و نظم وجود داشته باشد و پاراگراف‌ هایی مرتبط با یکدیگر ارائه شود.  ایده های اصلی نوشته باید به درستی به هم متصل شوند و در جملات و پاراگراف ها گسستگی نباشد در واقع یک ارتباط مناسب گرامری و لغوی در جمله ها باشد تا متن انسجام داشته باشد.

انسجام متن در تسک 2 رایتینگ، مهارت داوطلب را در نوشتن متنی دقیق و قابل درک نشان می ‌دهد. اگر بخواهید نمره بالاتری در تسک 2 رایتینگ به دست آورید باید در هر پاراگراف یک ایده داشته باشید و سپس از پاراگراف ‌های دیگر برای توضیح همان ایده استفاده شود. نامفهوم بودن پاراگراف ها، وجود اشتباهات گرامری، استفاده از کلمات نامناسب و غیر دقیق در جملات موجب کاهش نمره در بخش رایتینگ آیلتس می شود.

پیوستگی یا Cohesion در رایتینگ آیلتس

منظور از Cohesion یکپارچگی و پیوستگی جملات و سازماندهی آنهاست. در واقع به نحوه ی اتصال جملات به یکدیگر برای تشکیل یک پاراگراف معنادار و نحوه اتصال پاراگراف ها برای تشکیل یک نوشتار قابل درک و دقیق Cohesion گفته می شود. پیوستگی جملات در پاراگراف ها برای کسب نمره بالا در بخش رایتینگ آیلتس بسیار اهمیت دارد. در واقع پیوستگی یا Cohesion یعنی چگونه ایده شما به صورت یکپارچه و منطقی از یکی به دیگری دنبال می شوند.

برای ایجاد پیوستگی بین جملات یک پاراگراف باید برای افزایش وضوح در هر پاراگراف فقط روی یک ایده تمرکز کنید و با استفاده مناسب از نقطه گذاری جملات پیچیده تری بنویسید همچنین به جای استفاده زیاد از کلمات و عبارات ربطی ایده های خود را با Syntax (چیدمان کلمات در جملات) وصل کنید.

برای اینکه اگزمینر آیلتس نمره بهتری در بخش رایتینگ به شما بدهد باید بین جملات و پاراگراف های نوشتار شما پیوستگی و انسجام باشد. در واقع 25 درصد نمره رایتینگ آیلتس مربوط به رعایتCoherence and Cohesion در نوشتار است و اگر انسجام و پیوستگی را در نوشته های خود رعایت نکنید 25 درصد از نمره خود را در این بخش از دست می دهید.

انسجام و پیوستگی یکی از مهمترین نکات رایتینگ آیلتس است که برای کسب نمره بالا باید حتما به آن توجه کنید تا بتوانید نوشتاری دقیق، واضح و قابل فهم بنویسید.

ووچـر آزمون آیلتس مانند ووچر آزمون تافل و سایر آزمون های زبان بین المللی از طریق کارت های ارزی اعتباری قابل خرید می باشد ، متقاضیان می توانند در ارتباط با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا ضمن دریافت مشـاوره رایگان درباره شرایط و مراحل نحوه خرید ووچر ، در کوتاه ترین زمان مناسبترین نتیجه را کسب نمایند.

از مطالعه مقاله فوق می توان نتیجه گرفت

جهت کسب موفقیت تضمینی در آزمون های زبان ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی قدم اول استفاده از مشـاوره های رایگان و تمـاس با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای تهیه و خرید اکانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و کسب مهارت های مورد نیاز در این آزمون ها می باشد.

مهاجرت تحصیلی موفق نیازمند دریافت آخرین اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جایگاه شغلی و یا مقصد مورد نظر است، متقاضیان با مشاوره از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا می توانند از دانش به روز در این باره بهره مند شوند. 

انسجام و پیوستگی، رعایت تعداد لغات، دامنه لغات، تنوع گرامر و میزان صحت 

Coherence به معنای انسجام متن و قابل فهم بودن نوشتار است، یعنی در نوشته ایده ها به طور مناسب سازمانده هی شوند و یک توالی منطقی در نوشته وجود داشته باشد. برای ایجاد انسجام در متن باید بین جملات همبستگی و نظم وجود داشته باشد و پاراگراف‌ هایی مرتبط با یکدیگر ارائه شود.

منظور از Cohesion یکپارچگی و پیوستگی جملات و سازماندهی آنهاست. در واقع به نحوه ی اتصال جملات به یکدیگر برای تشکیل یک پاراگراف معنادار و نحوه اتصال پاراگراف ها برای تشکیل یک نوشتار قابل درک و دقیق Cohesion گفته می شود.

برای اطلاع از سوالات رایتینگ آیلتس آکادمیک به متن مقاله مراجعه کنید.

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×