فهرست مطالب

آزمون آیلتس 


آزمون آیلتس، یک آزمون زبان انگلیسی در سطح بین المللی است که با همکاری مشترک دانشگاه کمبریج، کنسولگری انگلستان و سازمان IDP استرالیا برگزار می ‌شود و نشان دهنده ی توانایی افراد در بکارگیری زبان انگلیسی برای برقراری ارتباط در محیط های اجتماعی، کاری و آکادمیک است.

آزمون زبان انگلیسی آیلتس (IELTS)

آزمون آیلتس (IELTS) مخفف International English Language Testing System می باشد. آیلتس، آزمون زبان انگلیسی در سطح بین المللی است که با همکاری مشترک دانشگاه کمبریج، کنسولگری انگلستان و سازمان IDP استرالیا برگزار می ‌شود و نشان دهنده ی توانایی افراد در بکارگیری زبان انگلیسی برای برقراری ارتباط در محیط های اجتماعی، کاری و آکادمیک است.

این آزمون در بیش از ۲۷۰ مرکز واقع در ۱۱۰ کشور مختلف دنیا برگزار می ‌شود و برای مهاجرت تحصیلی به اروپا بسیار مورد پذیرش است.

انواع آزمون آیلتس

با توجه به کاربرد و اهداف مهاجرتی مختلف داوطلبان برای شرکت در آزمون آیلتس، این آزمون  در سه نوع ارائه می شود.

انواع آزمون آیلتس عبارتند از:

آیلتس جنرال (General)

آیلتس جنرال مهارت زبان انگلیسی داوطلبان را در زمینه فعالیت های روزمره کاری و اجتماعی مورد ارزیابی قرار می دهد. در واقع سوالات آزمون آیلتس جنرال در خصوص استفاده از زبان انگلیسی در محل کار و موقعیت های اجتماعی است. همچنین اخذ مدرک آیلتس جنرال برای اشخاصی که قصد مهاجرت به کشورهای استرالیا، کانادا و یا نیوزیلند را دارند، الزامی است. آیلتس جنرال در دو بخش کتبی و شفاهی و در دو روز برگزار می شود. روز اول آزمون کتبی و روز دوم آزمون شفاهی برگزار می شود.

آیلتس آکادمیک (Academic)

آزمون آیلتس آکادمیک، توانایی داوطلبان را در استفاده از زبان انگلیسی در مقاطع تحصیلی دانشگاهی مورد ارزیابی و سنجش قرار می دهد و کسب نمره بالا در این آزمون نشان می دهد داوطلب در استفاده از زبان انگلیسی برای تحصیل در دانشگاه از مهارت و آمادگی لازم برخوردار است.

آزمون آیلتس جنرال و آکادمیک هر دو از چهار بخش تشکیل شده و برای اهداف مهاجرتی به کشورهای انگلیسی زبان طراحی شده اند، اما این دو آزمون تفاوت هایی با هم دارند. تفاوت آزمون جنرال و آکادمیک آیلتس در محتوای سوالات و کاربرد آنها است.

آیلتس لایف اسکیلز (IELTS LIFE SKILLS)

از آوریل سال 2015 علاوه بر آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال نسخه ی دیگری از آزمون آیلتس به نام آیلتس لایف اسکیلز نیز طراحی شد که با هدف ارزیابی دانش زبان انگلیسی افراد در دو مهارت گفتاری (Speaking) و شنیداری (Listening) برگزار می شود. آزمون آیلتس لایف اسکیلز برای کسانی طراحی شده است که قصد دریافت ویزای غیرتحصیلی انگلستان را دارند، با طراحی آزمون آیلتس لایف اسکیلز متقاضیان به جای شرکت در آزمون آیلتس جنرال در این آزمون شرکت می کنند.

نکته: مدرک آیلتس جنرال همچنین برای اشخاصی که قصد مهاجرت تحصیلی به کانادا و آمریکا به استرالیا و یا نیوزیلند را دارند، الزامی است. متقاضیان معادل سازی پزشکی در کانادا و آزمون mccqe می توانند با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشند.

آزمون آیلتس جنرال و آکادمیک هر دو از چهار بخش تشکیل شده و برای اهداف مهاجرتی به کشورهای انگلیسی زبان طراحی شده اند، اما این دو آزمون تفاوت هایی با هم دارند. تفاوت آزمون جنرال و آکادمیک آیلتس در محتوای سوالات و کاربرد آنها است.

آزمون آیلتس UKVI

کسانی که قصد مهاجرت به انگلستان را دارند باید در آزمون آیلتس UKVI شرکت کنند. آیلتس UKVI در مراکز مورد تایید دولت انگلستان برگزار می شود و قوانین آزمون را نیز سازمان ویزا و مهاجرت انگلستان تعیین می ‌کند. همچنین آیلتس UKVI با توجه به اهداف مختلف مهاجرتی انواع مختلفی دارد.

روش های برگزاری آیلتس

آزمون آیلتس با سه روش متفاوت برگزار می شود:

  • آیلتس کاغذی یا کتبی: آیلتس کاغذی به صورت کتبی برگزار می شود و بخش اسپیکینگ آیلتس به صورت جداگانه پیش از برگزاری آیلتس یا پس از آن گرفته می شود.
  • آیلتس کامپیوتری: آیلتس کامپیوتری برای اولین بار در سال ۲۰۱۶ ابداع شد و به صورت آنلاین و حضوری در مراکز آزمون آیلتس برگزار می شود و بخش اسپیکینگ یا شفاهی آیلتس به صورت جداگانه در روز دیگری برگزار می شود.
  • آیلتس هوم ادیشن: آیلتس هوم ادیشن همان آیلتس کامپیوتری است که به صورت آنلاین برگزار می شود، اما داوطلبان به جای حضور در مراکز برگزاری آیلتس در خانه و به صورت غیرحضوری در آزمون شرکت می کنند.

تفاوت آیلتس کاغذی و کامپیوتری تنها در شیوه برگزاری، اعلام نتایج و زمان برگزاری آزمون است و آیلتس کاغذی و کامپیوتری هر دو از نظر محتوا، نوع سوالات، نمره دهی، ثبت نام و اعتبار مدرک آیلتس مشابه و یکسان هستند.

برای دریافت مهمترین راهکارها و بهترین مهارت های اساسی موفقیت در آیلتس برای کسب نمره بالا با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید…

هزینه شرکت در آزمون آیلتس

مانند هزینه خرید ووچر آزمون تافل، آزمون آیلتس نیز نیازمند تهیه ووچر می باشد. قیمت و هزینه آزمون آیلتس باتوجه به مرکز برگزار کننده متفاوت است. بنابراین نمی‌توان برای قیمت آزمون آیلتس نرخ مشخصی را عنوان کرد. به طور کلی هزینه امتحان آیلتس حدودا بین ۲۴۵ تا ۲۵۵ دلار می باشد.

هزینه های آزمون آیلتس عبارتند از:

1- هزینه ثبت نام در آزمون آیلتس

2- هزینه تغییر تاریخ آیلتس

3- هزینه کنسل کردن آیلتس

4- هزینه ارسال کارنامه آیلتس

درباره ددلاین تحصیلی و سایر موارد مربوط به اپلای مانند دیفر کردن تحصیلی با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید…

نحوه پرداخت هزینه آزمون آیلتس

آزمون آیلتس یک آزمون بین المللی است از این رو هزینه ثبت نام آن باید به صورت پرداخت ارزی باشد، بنابراین برای پرداخت ارزی متقاضی باید برای خرید یک کارت اعتباری بین المللی مانند مستر کارت یا ویزا کارت اقدام نماید.

کلیه هزینه های آزمون آیلتس که شامل هزینه های ثبت نام، تغییر تاریخ شرکت در آزمون، ارزیابی مجدد نمره، ارسال کارنامه بیشتر به دانشگاه ها یا سازمان ها است، به صورت پرداخت ارزی یعنی با ویزا کارت یا مستر کارت می باشد، همچنین می توانید به جای تهیه کارت های ارزی برای پرداخت هزینه شرکت در آزمون آیلتس از خدمات ارزی شرکت مهاجرتی هومان ویزا نیز استفاده کنید.

ثبت نام آزمون آیلتس

آزمون آیلتس هر ماه 4 بار و در هر سال 48 مرتبه برگزار می‌شود. برای شرکت در آزمون آیتس مانند شرکت در آزمون تافل متقاضی باید ابتدا در سایت آیلتس ثبت نام نماید.

ثبت نام آزمون آیلتس به صورت اینترنتی و از طریق مراجعه به سامانه‌ای تحت عنوان my.ieltsessentials.com برای هر یک از افراد متقاضی و داوطلب دریافت مدرک آیلتس انجام می‌گیرد

همچنین سازمان سنجش ثبت نام و برگزاری آزمون آیلتس را به برخی از مؤسسات مجوز دار واگذار نموده است.

جهت شرکت در آزمون داوطلب باید دارای کارت ملی و یا پاسپورت باشد و هزینه آزمون را پرداخت نمایند. از دو ماه قبل برای ثبت نام در آزمون اقدام نمایند.

برخی از مراکز برگزاری آزمون آیلتس داوطلبان باید بالای 16 سال سن داشته باشند.

آزمون آیلتس (IELTS) مانند ساختار آزمون تافل شامل چهار بخش است که عبارتند از:

* بخش اول: Listening (شنیداری)

* بخش دوم: Reading (خواندن)

* بخش سوم: Writing (نوشتن)

* بخش چهارم: Speaking (مکالمه یا گفتاری)

بخش های مختلف آزمون همگی در يك روز برگزار می شود و آزمون مصاحبه نیز يك هفته قبل يا بعد از آزمون كتبي انجام می شود.

بخش های رایتینگ و اسپیکینگ توسط اگزمینر آیلتس تصحیح می شود و بخش لیسنینگ و ریدینگ نیازی به ممتحن ندارد.

افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی به کشور ترکیه را دارند، برای اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های این کشور باید در آزمون یوس (YOS) و یا آزمون SAT که آزمون های ورودی دانشگاه هستند، شرکت کرده و موفق به اخذ نمره ی قابل قبول شوند. می توانید درباره مراحل و شرایط برگزاری این آزمون ها با کارشناسان هومان ویزا در ارتباط باشید..

مراحل آزمون آیلتس

آزمون آیلتس در دو مرحله برگزار می شود:

* مرحله اول: این مرحله از آزمون کتبی است و مهارت های شنیداری، خواندن و نوشتاری داوطلبان را مورد ارزیابی قرار می دهد و انجام آن دو ساعت و چهل دقیقه طول می کشد.

* مرحله دوم: این بخش از آزمون آیلتس مرحله گفتاری است که مهارت صحبت کردن داوطلبان به زبان انگلیسی ارزیابی می شود.

اگر برای شرکت در آزمون های زبان بین المللی ویژه مهاجرت مانند آیلتس، آزمون PTE و آزمون های پزشکی امارات متحده عربی مانند  DHA و پزشکی و دندانپزشکی استرالیا، نیوزیلند و انگلیس با آزمون UCAT و رشته پزشکی آمریکا با آزمون USMLE غیره اطلاعات کافی نداری، می تونی با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا تماس بگیری و هر سوالی در این زمینه داری بپرسی.

بخش Listening (شنیداری) آزمون آیلتس

بخش شنیداری آزمون آیلتس شامل چهار قسمت است و برای هر بخش آن 10 سوال (جمعا 40 سوال) طراحی می شود و زمان پاسخگویی به سوالات آزمون Listening تقریبا 40 دقیقه می باشد.

در لیسنینگ آیلتس، مهارت داوطلب در فهمیدن موضوع اصلی گفتگو و مکالمه، داده‌ های پراکنده و گوش دادن به موضوعات مختلف را ارزیابی می کند و شرکت کننده در آزمون فقط یک مرتبه فرصت دارد تا به هر گفتگو گوش دهد.

برای تقویت مهارت شنیداری باید هر روز به فایل های صوتی انگلیسی و اخبار آنلاین انگلیسی گوش کنید.

برای اطلاع از مهمترین نکات لیسنینگ آیلتس کلیک کن.

بخش Listening آیلتس موضوعات مختلفی را در بر می گیرد، که شامل:

* مکالمه روزمره که بین دو شخص انجام می شود.

* یک فرد پیرامون یک موضوع عمومی و روزمره صحبت می کند.

* گفتگو بین چند نفرکه بیشتر جنبه علمی یا آموزشی دارد.

* فردی در خصوص یک موضوع علمی یا تخصصی صحبت می کند و اطلاعات تخصصی و دقیقی ارائه می دهد که دارای داده ها و نکات زیادی بوده و داوطلب باید بتواند داده‌ ها را از هم تفکیک نماید.

پس از اتمام سی دی، داوطلب در آزمون کتبی ۱۰ دقیقه و در آزمون کامپیوتری ۲ دقیقه زمان دارد تا جواب‌ها را از دفترچه سوالات به پاسخنامه منتقل کند.

بیشتر بخوانید : نمره دهی لیسنینگ تافل

بخش Reading (خواندن) آزمون آیلتس

در این بخش به ریدینگ آیلتس جنرال آکادمیک به طور خلاصه اشاره می کنیم.

بخش جنرال ریدینگ (خوانداری عمومی)

در بخش ریدینگ آیلتس جنرال دفترچه‌ای دارای متن هایی که در مجموع 2000 تا 2700 کلمه است را در اختیار داوطلب قرار می دهند و او باید به 40 سوال در 60 دقیقه پاسخ دهد و در این بخش زمان اضافه‌ای برای انتقال پاسخ ها از دفترچه سوالات به پاسخنامه به داوطلب داده نمی شود.

متن های بکار رفته در این بخش از آزمون از کتاب ها ،مجلات و روزنامه ها انتخاب می شوند و مخاطب آن افراد غیر متخصص می باشند.

بخش اول در خصوص امور روزمره اجتماعی و بخش دوم در مورد جزوات آموزشی و احتیاجات رفاهی و بخش سوم نیز شامل یک متن بلند با موضوعی عمومی می باشد.

 

بهترین کشور برای شرکت در آزمون CAE برای ایرانیان

بخش آکادمیک ریدینگ (خوانداری آکادمیک)

در این بخش نیز مانند بخش جنرال ریدینگ، دفترچه‌ای دارای سه متن که جمعا 2000 تا 2700 کلمه دارند در اختیار داوطلب قرار می گیرد که باید به 40 سوال در 60 دقیقه پاسخ دهد. همچنین زمان اضافه‌‌ای برای انتقال جواب ها به پاسخنامه در نظر گرفته نشده است.

متن های بکار رفته در دفترچه سوالات از مجلات، جزوات، کتاب ها و روزنامه‌ ها انتخاب شده‌ و مخاطب آنها خواننده غیر متخصص است.

آزمون imta رشته پزشکی ایتالیا

* متون جنبه علمی دارند و داوطلب باید سطح بیشتری از لغات را بداند.

* حداقل یکی از سه متن نوشتاری، استدلالی است.

* متن سوم از متن اول و دوم سطح زبان بالاتری را نیاز دارد.

در خصوص تفاوت آزمون جنرال ریدینگ و آکادمیک ریدینگ باید گفت فرمت هر دو آزمون یکسان است، اما در قسمت محتوا در آزمون آکادمیک داوطلبان با محتواهای طولانی‌تر و تخصصی روبرو می شوند، ولی در بخش جنرال بیشتر با مباحث عمومی و کار آفرینی و لغات ساده‌تری روبرو هستند.

یکی از مهمترین نکات ریدینگ آیلتس برای تقویت درک مطلب، مهارت های Skimming و Scanning است. اسکیمینگ به معنای خواندن سریع متن و جستجو برای پیدا کردن یک اصطلاح یا کلمه خاص است. یادگیری مهارت های Skimming و Scanning برای تندخوانی متن و صرفه جویی در زمان بسیار ضروری است.

بیشتر بخوانید : تفاوت ریدینگ تافل با آیلتس 

بخش Writing (نوشتاری) آزمون آیلتس

برای بخش Writing (نوشتاری) آزمون IELTS برای پاسخگویی به سوالات توسط داوطلبان 60 دقیقه زمان در نظر گرفته شده است. در رایتینگ آیلتس دو موضوع به داوطلبان داده می شود تا در مورد آن انشا بنویسند. متن اول باید حداقل با 150 کلمه نوشته شود و متن دوم نیز باید حداقل با 250 کلمه نوشته شود و متن های کمتر از 150 و 250 کلمه نمره کامل کسب نخواهند کرد.

برای اینکه بتوانید در تسک 2 رایتینگ آیلتس نمره بالایی بگیرد باید بتوانید نکات Writing Conclusion در آزمون آیلتس (پاراگراف نتیجه گیری) را رعایت کنید و یک Conclusion قوی بنویسید.

رعایت CC یا  Coherence and Cohesion در رایتینگ آیلتس (انسجام و پیوستگی)، استفاده از ساختارهای مختلف جمله، شرکت در آزمون آزمایشی، گسترش دامنه لغات، مدیریت زمان و تمرین نوشتن با ساعت از جمله مهمترین نکات رایتینگ آیلتس هستند که به شما کمک می کند بتوانید نمره بالاتری در آیلتس کسب کنید.

برای گسترش دایره لغات انگلیسی و موفقیت در بخش های مختلف آیلتس یکی از بهترین روش ها، یادگیری لغات آیلتس به روش کدینگ است. با استفاده از این روش می توانید در مدت زمان کوتاهتری لغات بیشتری یاد بگیرید و به راحتی آنها را در هنگام پاسخ دادن به سوالات به خاطر آورید.

بخش Speaking (گفتاری) آزمون آیلتس

بخش گفتاری یا اسپیکینگ آیلتس، شامل مصاحبه است که زمان آن بین 11 الی 14 دقیقه است. مصاحبه ی بخش گفتاری (مکالمه) شامل سه بخش است:

* بخش اول: شامل سوالات شخصی و عمومی در مورد وضعیت خانوادگی، شغلی و محل زندگی داوطلب است، همچنین سوالاتی در خصوص علایق وی پرسیده خواهد شد.

* بخش دوم: به داوطلب موضوعی داده می شود تا در مورد آن دو دقیقه صحبت کند و نظر خود را در خصوص موضوع مورد نظر بیان کند.

* بخش سوم: در این بخش شخص مصاحبه کننده به مدت 4 تا 5 دقیقه در مورد موضوع مطرح شده با داوطلب بحث و تبادل نظر خواهد کرد.

با استفاده از راهکارهای تقویت اسپیکینگ و توجه به مهمترین نکات اسپیکینگ آیلتس می توانید نمره بالایی در این بخش کسب کنید. یکی از مهارت هایی که در این بخش به شما کمک می کند نمره بالایی کسب کنید استفاده از مهارت پارافریزینگ در آیلتس است. پارافریزینگ به بازنویسی یک عبارت یا جمله با کلمات متفاوت گفته می شود به طوری که معنای جمله تغییر نکند. همچنین استفاده درست از کالوکیشن های آیلتس در بخش اسپیکینگ و رایتینگ برای کسب نمره بالا ضروری است.

بیشتر بخوانید : نمره دهی اسپیکینگ تافل

منابع آزمون آیلتس

برخی منابع آزمون آیلتس عبارتند از:

کتاب آیلتس The Official Cambridge Guide to IELTS

کتاب آیلتس Barron’s IELTS Superpack

کتاب آیلتس آکادمیک Target Band 7: IELTS Academic

Cambridge IELTS 14 Academic Student’s Book with Answers

Official IELTS Practice Materials

منابع آیلتس جنرال : Ace the IELTS: IELTS General

منابع Reading آیلتس: Collins Reading for IELTS

منابع Listening آیلتس: Collins Listening for IELTS

منابع writing آیلتس: Collins Writing for IELTS

نمره دهی آیلتس

در کارنامه آیلتس نمره هر یک از بخش های آزمون به صورت جداگانه از 1 تا 9 مشخص می شود و نمره نهایی آیلتس (Overall) از میانگین نمرات چهار بخش آزمون به دست می آید. نداشتن نمره منفی آیلتس یکی از مزایای آزمون در نمره دهی محسوب می شود.

یکی از پرسش های متداول درباره آیلتس که مطرح می شود در خصوص نمره رد یا قبولی آزمون آیلتس است، اینکه نمره رد یا قبولی در آیلتس برای اپلای تحصیلی یا سایر اهداف مهاجرتی چند است؟

در پاسخ به این سوال باید گفت آیلتس نمره رد یا قبولی ندارد و تمام داوطلبان نمره نهایی آیلتس را از 1 تا 9 نمره دریافت می کنند و نمره قابل قبول برای آیلتس با توجه به اهداف مهاجرتی داوطلبان توسط دانشگاه یا سازمان درخواست کننده تعیین می شود.

در هر چهار بخش آیلتس نمره خام داوطلبان براساس تعداد پاسخ های درست محاسبه می شود و سپس نمره خام براساس برخی معیارها به نمرات نهایی تبدیل می شود که در کارنامه آیلتس درج می شود.

یکی از تفاوت های آیلتس جنرال و آکادمیک تفاوت در نحوه محاسبه و نمره دهی آیلتس است و نحوه نمره دهی بخش های مختلف آیلتس آکادمیک با آیلتس جنرال متفاوت است، که در ادامه به نمره هر بخش در آیلتس آکادمیک و جنرال اشاره می کنیم.

تاریخ برگزاری آزمون آیلتس در ایران

برگزاری آزمون آیلتس در ایران یکی از مهمترین مزایای شرکت در آزمون آیلتس برای ایرانیان محسوب می شود چرا که بسیاری از آزمون های زبان در ایران برگزار نمی شود و داوطلبان برای شرکت در این آزمون ها باید به یکی از کشورهای برگزار کننده مانند ترکیه، امارات، ارمنستان و غیره سفر کنند.

تاریخ های برگزاری آزمون آیلتس کامپیوتری برخلاف تاریخ برگزاری آزمون تافل بسیار متنوع هستند و در تمام روزهای هفته در ساعات صبح و عصر برگزار می شوند. باتوجه به سنتری که انتخاب می کنید تاریخ ها و ساعت های موجود به شما اعلام می شود. جهت دریافت اطلاعات بیشتر درباره تاریخ برگزاری آزمون آیلتس با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید…

فقط آکادمیک

Saturday, 5 August 2023

شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۲

آکادمیک و جنرال

Thursday, 10 August 2023

پنجشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۲

فقط آکادمیک

Saturday, 19 August 2023

شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

آکادمیک و جنرال

Saturday, 26 August 2023

شنبه ۴ شهریور ۱۴۰۲

فقط آکادمیک

Saturday, 2 September 2023

شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۲

آکادمیک و جنرال

Saturday, 9 September 2023

شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۲

فقط آکادمیک

Thursday, 14 September 2023

پنجشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۲

آکادمیک و جنرال

Saturday, 23 September 2023

شنبه ۱ مهر ۱۴۰۲

آکادمیک و جنرال

Saturday, 7 October 2023

شنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۲

فقط آکادمیک

Thursday, 12 October 2023

پنجشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۲

فقط آکادمیک

Saturday, 21 October 2023

شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۲

آکادمیک و جنرال

Saturday, 28 October 2023

شنبه ۶ آبان ۱۴۰۲

آکادمیک و جنرال

Saturday, 2 December 2023

شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۲

فقط آکادمیک

Thursday, 7 December 2023

پنجشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۲

فقط آکادمیک

Saturday, 9 December 2023

شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۲

آکادمیک و جنرال

Saturday, 16 December 2023

شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۲

تغییر تاریخ آزمون آیلتس

همان طور که تغییر زمان و مکان آزمون تافل امکانپذیر است در آیلتس نیز درخواست Cancellation or Postponement برای آزمون قابل انجام است و ممکن است برای متقاضی اتفاق بیفتد در این صورت تغییر تاریخ آزمون آیلتس باید تا ۵ هفته قبل از آزمون انجام شود و اگر از آن تاریخ بگذرد باید هزینه آزمون دوباره پرداخت شود ، اما اگر تا ۵ هفته قبل از آزمون درخواست داده شود ۲۵ % از هزینه آزمون کسر و عودت داده می شود. در این حالت پر کردن فرم Request for Refund or Test Date Transfer Form الزامی است و تاریخ بعدی مورد نظرتان باید تا ۳ ماه بعد از تاریخ ثبت نامی تعیین شود.

کتاب های مکمل برای گرفتن آیلتس ۷ یا ۸

1- INTENSIVE IELTS LISTENING

این کتاب بر اساس تمرین های گوش کردن تدوین شده است و یک منبع معتبر و کافی برای متقاضیان دریافت نمره ۷+ در بخش لیسنینگ آیلتس هستند.

2- CAMBRIDGE IELTS 11 GENERAL TRAINING STUDENT’S BOOK WITH ANSWERS

این کتاب شامل تست هایی ضروری در جلدهای 7- 8 -9- 10 -12 جهت آمادگی آیلتس ارائه شده است که مانند نت برداری آزمون تافل ، می توانید با نت برداری از نکات ضروری و مهم دقت خود را افزایش دهید.

3- BARRON’S ESSENTIAL WORDS FOR IELTS

این کتاب با ارائه تمارین ساخت واژگان برگرفته از ۶۰۰ کلمه انگلیسی مربوط به دسته تجارت، آموزش، فعالیت های تفریحی و سرگرمی، هنر و فرهنگ، بهداشت، طبیعت و محیط زیست ، حمل و نقل، گردشگری، فناوری، موضوعات اجتماعی می باشد که در آزمون آیلتس به دفعات زیادی استفاده می شوند، می تواند شما را به کسب نمره بالا در آیلتس نزدیک کند.

4- IELTS Advantage Speaking & Listening Skills

این کتاب با ارائه استراتژی و موضوعات گسترده که در آزمون به کار گرفته می شوند، منبعی کامل جهت کسب نمره ۶٫۵ و بالاتر در بخش های (اسپیکینگ ) صحبت کردن و گوش کردن (لیسنینگ) در آیلتس است

5- IELTS VOCABULARY BOOSTER

این کتاب به طور خاص روی واژگان مربوط به تمرین دوم بخش نگارش و همچنین صحبت کردن، خواندن و گوش کردن متمرکز شده است. این کتاب به شما کمک می کند کلمات جدید، بیش از ۵۰۰ مورد از محبوب ترین موضوعات در آیلتس (آموزش، بهداشت، محیط زیست، جرم و مجازات، غذا، هنر، جهانی سازی، فناوری و فضای بیرونی) را یاد بگیرید. کلمات جدید توضیح داده می شوند، از طریق تصاویر نشان داده می شوند و همچنین مثالهایی برای درک کلمات در متن وجود دارند.

6- Ace the IELTS: IELTS General Module – How to Maximize Your Score

این کتاب یک خودآموز عالی با تمارین و ارائه تکنیک ها و توصیه هایی برای آماده سازی آیلتس در طول چند هفته می باشد.

7- BARRON’S WRITING FOR THE IELTS

این کتاب یکی از بهترین کتابهایی است که جهت آماده سازی شما برای بخش نگارش آزمون آیلتس بسیار کاربردی و مفید می باشد.

8- THE COMPLETE GUIDE TO GENERAL READING

این کتاب مناسب متقاضیانی است که در بخش عمومی آیلتس می خواهند شرکت کنند و در مهارت خواندن نمره بالای  ۷٫۰+ کسب کنند

هنگام استفاده از کتاب متوجه می شوید بسیاری از تمارین نمونه در بخش چهارم این کتاب پیچیده تر از آنچه که در آزمون واقعی با آن روبرو می شوید طرح شده است. اما پنج تست عملی موجود در پشت کتاب بسیار شبیه آزمون واقعی IELTS عمومی هستند که به کمک آنها می توان به کسب نمره عالی در آیلتس دست یافت.

9-IELTS HIGH SCORE VOCABULARY

بهتر است بدانید که یک چهارم کل نمره آزمون آیلتس مربوط به نحوه به کارگیری صحیحی از واژگان می باشد. در این کتاب فهرستی از واژگان خاص شده است که در افزایش نمره آزمون شما تاثیر بسزایی دارد.

10- The New Prepare for IELTS General Training Modules

این برنامه آموزشی شامل ۵ آزمون عملی است که توسط طراحان آیلتس نوشته شده است، رونوشت های کامل و پاسخنامه نیز در آن قراردارند.

بیشتر بخوانید :  منابع آزمون تافل 

سطح بندی آزمون آیلتس

آزمون آیلتس مانند آزمون تافل نمره رد یا قبولی ندارد و برخلاف محاسبه نمره تافل، نتیجه آزمون آیلتس نمره‌ داوطلب در هر مهارت و یک نمره‌ کلی از ۹ نمره را مشخص می کند. بر خلاف نمره دهی آزمون تافل در آزمون آیلتس نمره کلی داوطلب که در نتیجه‌ی آزمون مشخص می شود، میانگینی از نمرات هر چهار مهارت است. در سطح صفر داوطلب هیچ اطلاعات قابل ارزیابی ندارد و پایین ترین سطح آیلتس است و در سطح 9، داوطلب مهارت کاربردی زبان را دقیق، صحیح، روان همراه با فهم کامل دارد و بالاترین سطح است.

به ‌طور معمول سطح ۵ نمره‌ی متوسط و سطح ۶ به بالا خوب محسوب می‌ شود و برای پذیرش داوطلب در دانشگاه کمبریج، آکسفورد و هاروارد نمره‌ی آزمون آیلتس باید حداقل سطح 7 باشد، چرا که در سطح 7، داوطلب مهارت کاملاً کاربردی زبان را دارد.

آمادگی برای آزمون آیلتس

 مقدماتی ترین اقدام، تهیه منابع خودآموزهای آیلتس است (که به برخی از آنها در متن مقاله اشاره شد ) تا به صورت مستقیم بدون صرف هزینه کلاس، دوره و مدرس به کمک این منابع بتوانید سطح خود را در حوزه واژگان، جملات و دستور زبان در هر چهار مهارت آزمون ارزیابی کنید و نقاط ضعف خود را بشناسید و با برخی اصطلاحات، تکنیک ها و استراتژی های آزمون آشنا شوید، تا بتوانید برای تقویت این بخش ها برنامه ریزی لازم را داشته باشید، زمان مورد نیاز تعیین سطح در این مرحله بستگی به توانایی های قبلی و میزان یادگیری شما دارد.

پس از آگاهی و تسلط به نحوه برگزاری آزمون آیلتس حتما در نمونه های آزمایشی آیلتس ثبت نام کنید تا محیط کاربری آزمون را با استرس کمتری برای آزمون اصلی درک کنید. آزمون آزمایشی آیلتس به شما کمک می کند میزان مهارتهای خود را ارزیابی کنید و هدفمند نقاط ضعف خود را بهبود دهید تا بتوانید آزمون اصلی را بهتر مدیریت کنید.

روزانه در تمرین و مطالعه منابع استمرار و تکرار داشته باشید.

فیلم، سریال و ویدیوی زبان اصلی ببینید و به موزیک های انگلیسی گوش دهید.

پارتنر زبان داشته باشید و از اپلیکیشن های انگلیسی در این زمینه استفاده کنید.

مجله، کتاب و نت های انگلیسی با موضوعات مختلف مطالعه کنید و صدای خود را ضبط کنید مجدد گوش کنید تا نقاط ضعف خود را متوجه شوید.

آزمون TOLIMO برای تعیین سطح دانش زبان انگلیسی است که توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می‌شود. این آزمون مشابه آزمون‌های آیلتس و تافـل است.

می توانید در آزمون هایی که باعث افزایش مهارت های انگلیسی مانند آزمون CEA  که توسط کمبریج طراحی شده است یا آزمون CPE شرکت کنیدهمچنین شرکت در آزمون تولیمو که به دو صورت الکترونیکی و کاغذی برگزار می‌شود و به هر یک از داوطلبان  دو دفترچه سؤال داده می‌شود. دفترچهٔ اول شامل یک سؤال تشریحی برای ارزیابی سطح دانش داوطلبان در زمینهٔ مهارت نوشتاری (writing) زبان انگلیسی است. دفترچهٔ دوم شامل 140 سؤال تستی برای سنجش مهارت درک مطلب داوطلبان است.

بیشتر بخوانید: اشتباهات رایج در تافل

آزمون تافل هم مانند آیلتس یکی از مهمترین آزمون هایی است که بیشتر دانشگاه های سراسر دنیا آن را معتبر میدانند. هر سوالی درباره ساخت اکانت کاربری تافل داری می تونی در مشاوره با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا مطرح و از به روزترین اخبار آزمون ها مطلع بشی! ، یا در صورت نیاز پس از برگزاری آزمون اصلی بتوانید با بهترین نمره قبولی امکان شرکت مجدد در آزمون تافل را داشته باشید

آزمون ماک تک مهارتی آیلتس

یکی از راهکارهای کسب نمره بالا در آیلتس آکادمیک برای هر یک از بخش های آیلتس، شرکت در آزمون ماک تک مهارتی آیلتس است. در آزمون ماک تک مهارتی سوالات فقط در مورد یکی از بخش های آیلتس مطرح می شود. آزمون ماک تک مهارتی آیلتس به صورت کامپیوتری در مرکز آزمون و یا به صورت آنلاین برگزار می شود و در آزمون آنلاین داوطلبان می توانند در خانه یا هر مکان دیگری در آزمون شرکت کنند و این آزمون به صورت کتبی برگزار نمی شود. آزمون ماک تک مهارتی مطابق با استاندارهای آزمون آیلتس است و محیط آزمون مانند آزمون اصلی شبیه سازی شده است.

رعایت قوانین گرامر زبان انگلیسی باعث می شود نمره آیلتس بهتری دریافت کنید. با افزایش کیفیت نمرات مهارتهای آیلتس می توانید با دغدغه کمتری به دانشگاه مقصد تقاضای اپلای بدهید.

از آنجا که گرامر در هر چهار اسکیل آزمون آیلتس بسیار اهمیت دارد باید نسبت به افزایش توانایی خود در این باره دقت بیشتری داشته باشید. در ادامه برخی از مهمترین نکات گرامر در آیلتس که به متقاضیان آزمون آیلتس کمک می کند تا با رعایت آنها تقویت و بهبود دستور زبان انگلیسی و کسب نمره بهتر در آیلتس داشته باشند، آورده شده است:

1- به کارگیری صحیح استفاده از افعال

به کارگیری و استفاده غلط از افعال در سوالات، می تواند نمره آزمون را کاهش دهد، باید درباره زمان های فعل در جمله دقت لازم را داشته باشید.

2- تشخص جایگاه به کارگیری قیدها در جمله

همان طور که میدانید قید کلمه‌ ای است که اطلاعاتی درباره حالات فعل، صفت یا موارد دیگر در اختیار شما قرار می دهد. درک این موضوع که چه نوع قیدی در کجای جمله باید استفاده شود به شما در کسب نمره بالا کمک فراوانی می کند.

3- شناخت و به کارگیری استفاده از حروف تعریف در جمله

یکی از پرکاربردترین حروف تعریف در زبان انگلیسی حرفthe است. هنگامی که از گرامر و نحوه استفاده از حروف تعریف را نشناسید نمی توانید درک کنید که کدام حرف تعریف را در چه جایگاهی از جمله باید به کاربگیرید چه در رایتینگ چه در اسپیکینگ آزمون آیلتس. 

4- نحوه به کارگیری و جایگاه ضمایر انعکاسی

reflexive pronouns   یا ضمایر انعکاسی در انگلیسی انعکاس‌دهنده اسم یا ضمیر در جمله هستند. هنگامی که در جمله فاعل و مفعول یکی باشند، از ضمایر انعکاسی استفاده می‌کنیم. این ضمایر با اضافه کردن self یا selves  به انتهای صفات ملکی یا ضمایر مفعولی ساخته می شوند. همچنین از ضمایر انعکاسی می‌توانیم در جایگاه متمم حروف اضافه نیز استفاده کنیم. به‌شرطی که فاعل جمله با متمم حرف اضافه یکی باشد . درک درست از نحوه دستوری استفاده از ضمائر انعکاسی به افزایش نمره در مهارتهای آزمون آیلتس می شود.

5- نحوه به کارگیری و درک استفاده از صفت ها

(adjective) یا صفت کلمه‌ای است که می تواند اطلاعات بیشتری درباره اسم یا ضمیر به ما بدهد. اگر کلمه‌ای حالت فعل یا صفت را توصیف کند، به آن قید می‌گوییم. صفتها در زبان انگلیسی معمولاً به ویژگی‌هایی مانند اندازه، ظاهر، کیفیت، احساسات و مانند آن اشاره دارد. صفت ها جزء ضروری جمله هستند.درک این نکته که صفت را چگونه و کجای جمله باید استفاده کرد باعث کسب نمره بالا در آزمون آیلتس می شود.

کنید تا فهم بهتری از مکان مورد نیاز برای مکث هنگام بیان جمله پیدا کنید .

6- ایجاد هماهنگی بین اجزای یک جمله

به کارگیری قوانین گرامری صحیح در یک جمله در مهارتهای آزمون آیلتس می تواند تاثیر شگرفی در اگزمینر بگذارد که این موضوع فقط با تمرین و تکرار از طریق آزمون های آزمایشی آیلتس به دست می آید.

7- درک ایجاد مطابقت اسم و ضمیر

درک این نکته که در مقابل افعال و اسماء مفرد ضمائر مفرد یا جمع باید به کارگرفته شود به متقاضی آزمون، کمک می کند بتواند در 4 مهارت بهترین نمره را کسب نماید .

8- استفاده صحیح از حروف اضافه(prepositions)

همان طور که میدانید زبان انگلیسی بیش از صد حرف اضافه دارد. تقریبا در تمام جملاتی که می‌سازیم حداقل یک حرف اضافه به کار رفته است. پر کاربردترین حروف اضافه انگلیسی  in, to, of هستند. بنابریان شناخت حروف اضافه و درک جایگاه آن در جمله شما را به کسب نمره بالاتر در آیلتس نزدیک می کند.

9- ایجاد ارتباط غلط و نابه جا میان جملات

بهترین راه شناخت قوانین گرامر در امتحان آیلتس استفاده از آزمون آیلتس آزمایشی است تا بتوانید نقاط ضعف گرامری 4 مهارت را بشناسید و از ایجاد ارتباط نادرست میان جملات آزمون پرهیز کنید. بخش گفتار و نوشتار آزمون آیلتس نیازمند نوشتن مقالات طولانی تر می باشد. تشخیص اشتباه این جملات در نمره آیلتس شما تاثیر منفی می گذارد.

10- به کارگیری جایگاه صحیح از حروف ربط

حروف یا عبارات ربط در زبان انگلیسی، در واقع بندهای وابسته (dependent clauses) و عبارت های مختلف یک جمله را به یکدیگر وصل می کنند تا برای جمله انسجام معنایی ایجاد شود. اما استفاده غلط از آن ها بیانگر این است که شما مهارت و دانش کافی در زبان انگلیسی و برای آزمون ندارید .

اعلام نتایج آزمون آیلتس

۱۳ روز پس از برگزاری آزمون، نتایج بر روی سایت مرکز برگزاری آزمون، اعلام و سپس پست می شود. برخی از مراکز برگزاری آزمون آیلتس در ایران نتیجه را از طریق پیامک و ایمیل نیز برای داوطلبان ارسال می ‌کنند.

داوطلبان یک کپی از کارنامه خود دریافت خواهند کرد و می توانند از مرکز برگزاری آزمون درخواست کنند تا کارنامه را برای ۵ سازمان به صورت رایگان ارسال کنند. همچنین مدت اعتبار گواهی نامه آیلتس ۲ سال است.

اگر تصمیم دارید برای اپلای در آزمون آیلتس شرکت کنید ضمن این که باید بدانید مدارک مورد نیاز اپلای تحصیلی کدامند، می توانید جهت کسب اطلاع از به روزترین اخبار امکان تبدیل نمره آیلتس به تافل با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشی.

آیا می توان به نتیجه آزمون آیلتس اعتراض کرد؟

مانند اعتراض به نمره تافل، امکان اعتراض به نتیجه آزمون آیلتس نیز وجود دارد، برای اعتراض به نمره آیلتس داوطلب می‌ تواند به فاصله‌ی شش هفته از تاریخ اعلام نتایج آزمون با پرداخت مجدد هزینه‌ی آزمون یک برگه‌ی اعتراض تکمیل نموده و اعتراض خود را در این خصوص اعلام نماید؛ در صورت تأیید اعتراض، این مبلغ به وی مسترد می شود و در غیر این صورت هزینه قابل عودت نخواهد بود.

برای مهاجرت به کشورهای انگلیسی زبان باید در یکی از آزمون های زبان بین المللی جنرال یا تخصصی مانند آزمون LSAT شرکت کنی، برای دریافت اطلاعات کامل در خصوص انواع آزمون های زبان انگلیسی با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا تماس بگیر و هر سوالی در این زمینه داری بپرس.

ریپورت یا گزارش نمره آیلتس

وارد  وب سایت British Council شوید

کلیک بر روی گزینه Take a Exam و سپس گزینه IELTS

کلیک در سمت راست، بر روی گزینه IELTS registration

   انتخاب گزینه Register for IELTS now.
   در سمت چپ با ورود اطلاعات خود، می توانید جزئیات مربوط به تاریخ های برگزاری آزمون آیلتس را مشاهده کنید.

صفحه بعد تعیین تاریخ آزمون را نشان می دهد. می توانید تاریخ مورد نظر را انتخاب و Apply  کنید.
تیک کادر شرایط و قوانین را بزنید و گزینه Continue کلیک کنید.

در صفحه بعدی، مشخصاتتان را وارد کنید.  در صورت نیاز به گزارش یا ریپورت نمره آیلتس، در انتهای صفحه یک برای ارسال نتایج آزمون به دانشگاه ها قرار دارد، بر روی گزینه Yes کلیک کنید.

 پس از درج جزئیات،  Continue را کلیک کنید.
در صفحه بعدی می توانید حداکثر پنج دانشگاه را برای گزارش نمره آزمون آیلتس انتخاب کنید. اکنون پس از اعلام نتایج، نمرات شما برای این دانشگاه ها ارسال می شود.
با انتخاب این پنج دانشگاه، مرکز آزمون، کپی فرم گزارش آزمون آیلتس (TRF) را به صورت الکترونیکی بدون هزینه ای برای آنها ارسال می کند. برخی از دانشگاه ها، نسخه چاپ شده نتایج آزمون آیلتس را از داوطلبان درخواست می کنند. کالج و موسساتی که در بارگیری الکترونیکی TRF اشتراک دارند، نتایج را به صورت الکترونیکی دریافت خواهندکرد. 

در صورتی که دانشگاه شما به TRF اصلی نیاز دارد و نتایج الکترونیکی را قبول نمی کند، باید با مرکز آزمون مکاتبه کنید. شما می توانید از مرکز آزمون آیلتس درخواست کنید نسخه TRF را از طریق پست هوایی با هزینه 3.75 دلار برایتان بفرستد. همچنین اگر قصد دارید مدرک خود را از طریق پیک به یک مقصد بین المللی دیگر ارسال کنید باید 19 دلار هزینه کنید. 
شما یک نسخه از فرم کارنامه آزمون آیلتس خود را دریافت خواهید کرد. سیستم TRF دارای عکس شما و یک سیستم امنیتی داخلی می باشد تا امکان هر گونه تغییر یا کپی در آن وجود نداشته باشد. برخی از دانشگاه ها، در هنگام اپلای تحصیلی، اسکن مدرک آیلتس را نیز به عنوان گزارش نمره آیلتس از شما می پذیرند. در اینگونه موارد کافی است در هنگام آپلود دیگر مدارک تحصیلی، یک نسخه اسکن شده از مدرک خود را به عنوان گزارش نمره آیلتس ضمیمه و آپلود کنید.

مرکز آزمون، یک نسخه کاغذی از نمره آزمون آیلتس شما همراه با گزارش نمره را با توجه به نوع آزمونی که در آن شرکت کرده اید برایتان ارسال می کند:

در آزمون کاغذی آیلتس: 13 روز پس از تاریخ برگزاری آزمون
در آزمون کامپیوتری آیلتس: 3 الی 5 روز پس از برگزاری آزمون

بیانیه هدف،  مقاله ای است که دانشجویانی که درخواست تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در یک دانشگاه خارجی را دارند، نیاز است برای پذیرش بنویسند. در صورتی که گپ تحصیلی دارید می توانید اهداف و انگیزه های خود را برای تیم بررسی و اپلای دانشگاه ارسال نمایید، SOP یا بیانیه هدف را می توانید ضمیمه سایر مدارک خود برای دانشگاه مورد نظر آپلود کنید. همچنین در صورتی که سوالی درباره استادی پلن و نامه ای که شما در آن توضیحاتی راجع به دلایل خود برای تحصیل در خارج از کشورتان می دهید، دارید می توانید با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید..

مراکز برگزاری آزمون آیلتس در ایران

آزمون آیلتس در ایران توسط سازمان IDP و موسسات دیگر در شهرهای تهران، کرج، مشهد، اهواز، همدان، دزفول، کرمانشاه، تبریز، رشت، شیراز، جزیره ی کیش، اصفهان، کرمان و ساری برگزار می ‌شود.

برای اینکه بتونی یک مهاجرت تحصیلی موفق داشته باشی، باید بدونی متناسب با توانایی تحصیلی و شغلی (اخذ ویزای شغلی) مورد نظرت میتونی در کدوم آزمون زبان بین المللی شرکت کنی، برای دریافت راهنمایی کامل در این باره و اطلاع از مزایا و معایب هر یک از آزمون های زبان، ما کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا را به شما معرفی می کنیم.

مدت اعتبار آزمون آیلتس چقدر است؟

مدرک آزمون های زبان انگلیسی بین المللی دارای اعتبار موقت و دائمی است. اعتبار مدرک آزمون آیلتس موقتی بوده و دارای 2 سال اعتبار است، یعنی پس از 2 سال فاقد اعتبار خواهد بود و در صورتی که متقاضی بخواهد از مدرک آزمون آیلتس برای مهاجرت استفاده کند، باید مجددا در آزمون شرکت کند و مدرک جدیدی دریافت کند.

در صورتی که مدرک آزمون زبان مانند آزمون CPE دارای اعتبار دائمی باشد، گذشت زمان تاثیری در کاهش اعتبار مدرک آزمون نخواهد داشت و اعتبار آن مادام العمر خواهد بود و دارنده آن هر زمان که بخواهد می تواند مدرک آزمون زبان خود را برای اهداف مختلف مانند مهاجرت ارائه نماید.

آزمون آیلتس لایف اسکیلز چیست؟

از سال 2015 علاوه بر آزمون آیلتس جنرال و آکادمیک، نسخه دیگری از آزمون آیلتس برای افرادی که قصد مهاجرت غیرتحصیلی به انگلستان را دارند برای ارزیابی دانش زبان انگلیسی افراد طراحی شده است.

آزمون آیلتس لایف اسکیلز در سه سطح A1 و A2 و B1 برگزار می شود که متقاضی با توجه به نوع ویزا و دلیل مهاجرت خود می تواند در یکی از سه سطح آزمون شرکت کند.

نتیجه آزمون آیلتس لایف اسکیلز به صورت رد یا قبولی مشخص می شود و برخلاف نوع جنرال و آکادمیک، نتایج آزمون داوطلبان به صورت نمره مشخص نمی شود.

Withheld شدن در آیلتس

Withheld شدن در آیلتس به معنای تعویق در اعلام نتایج آزمون است. به تعویق افتادن اعلام نتیجه ی آزمون اغلب موجب نگرانی و استرس داوطلبان می شود، چرا که آنها برای شرکت در آزمون وقت و هزینه زیادی را صرف کرده اند و ممکن است برای اهداف مهاجرتی خود برای دریافت و ارائه مدرک آیلتس به مرکز درخواست کننده نیز وقت چندانی نداشته باشند، از این رو با Withheld شدن در آیلتس دچار مشکل شوند.

دلیل Withheld شدن در آیلتس از طریق ایمیل به داوطلب توضیح داده می شود و اگر ایمیلی دریافت نکردید، می توانید پوشه اسپم خود را بررسی کنید یا با مرکز آزمون تماس بگیرید.

دلایل Withheld شدن در آیلتس

برخی دلایل Withheld شدن در آیلتس عبارتند از:

  • مشکلات فنی: ممکن است اشکالات فنی در طول فرآیند اجرای آزمون آیلتس مانند مشکلات ضبط صدا، تجهیزات معیوب و غیره منجر به عدم نمایش نتایج شود.
  • تایید هویت داوطلب: برای شرکت در آزمون آیلتس داوطلب برای تایید هویت باید مدارک شناسایی معتبری (پاسپورت و کارت ملی) ارائه نماید. در صورت تردید و مغایرت در مورد هویت داوطلب، تا زمانی که این موضوع روشن شود، ارائه نتایج آزمون به تعویق می افتد.
  • تقلب در آزمون: آزمون آیلتس با قوانین و دستورالعمل های سختگیرانه ای برگزار می شود، از این رو امکان تقلب در آزمون بسیار کم است، اما در صورتی که احتمال تقلب کردن داوطلب وجود داشته باشد و یا داوطلب قوانین شرکت در آزمون آیلتس را نقض کرده باشد با Withheld شدن در آیلتس روبرو می شود.
  • نظارت سالیانه: اغلب برای بررسی کیفیت برگزاری آزمون ‌آیلتس، نظارت ‌های سالیانه و دوره ‌ای انجام می شود، در این صورت آزمون ‌ها به صورت رندوم نگه‌ داشته می‌ شوند تا نتیجه آنها بررسی شود، بنابراین اعلام نتایج آزمون آیلتس به تعویق می افتد.

قوانین شرکت در آزمون آیلتس

شرکت در آزمون آیلتس مانند سایر آزمون ها نیز قوانینی دارد که داوطلبان باید به آنها در هنگام شرکت در آزمون و حضور در جلسه توجه کنند، چرا که ممکن است داوطلب به دلیل عدم اطلاع از قوانین شرکت در آزمون آیلتس از حضور در جلسه منع شده و نتوانند در موعد مقرر در آزمون شرکت کند و در این صورت هزینه ای که برای شرکت در آزمون آیلتس پرداخت کرده است به او مسترد نخواهد شد و داوطلب باید مجددا برای شرکت در آزمون در تاریخ دیگری ثبت نام کند و دوباره هزینه ی آن را بپردازد، بنابراین توجه به قوانین شرکت در آزمون آیلتس و به همراه داشتن وسایل و مدارک مورد نیاز و یا آوردن وسایل غیر ضروری بسیار حائز اهمیت است.

قوانین شرکت در روز آزمون آیلتس

1- داوطلب باید اصل کارت ملی یا گذرنامه خود را به همراه داشته باشد و کپی مدارک مورد قبول نمی باشد و بدون ارائه کارت ملی یا گذرنامه از ورود داوطلب به جلسه ی آزمون جلوگیری می شود. (اتباع ایرانی می توانند در صورتی که شماره ملی خود را در پرو فایل اعلام کرده باشند، از کارت ملی هوشمند به جای گذرنامه استفاده نمایند.)

2- داوطلب باید در ساعت مقرر در مرکز برگزاری حاضر شود و در صورت تاخیر اجازه ی ورود به جلسه را نخواهد داشت و هزینه ثبت نام نیز عودت داده نمی شود.

3- داوطلب باید مداد، خودکار و پاک کن به همراه داشته باشد اما استفاده از ماژیک هایلایت، لاک غلط گیر و مداد رنگی ممنوع است.

4- داوطلب باید حداقل دو مدرک شناسایی معتبر (اصل کارت ملی هوشمند و پاسپورت) در روز آزمون آیلتس به همراه داشته باشد.

قوانین شرکت در جلسه آیلتس

رعایت قوانین در جلسه آزمون بسیار حائز اهمیت است، چرا که در صورت عدم رعایت قوانین داوطلب متخلف محسوب می شود و ممکن است از جلسه ی آزمون آیلتس اخراج شود.

1- داوطلبان در جلسه آزمون حق صحبت کردن با یکدیگر را ندارند.

2- داوطلبان اجازه ی کپی برداری از نوشته های دیگران را ندارند.

3- استفاده از هر گونه وسایل الکترونیکی، موبایل، ساعت مچی و… ممنوع است.

4- خوردن و آشامیدن و استعمال سیگار در جلسه آزمون ممنوع است.

5- خروج برگه ی آزمون از جلسه ممنوع است و تخلف محسوب می شود.

6- داوطلب نمی تواند بدون هماهنگی جلسه آزمون را ترک کند.

7- داوطلب باید فرم (IELTS Application Form) را از سایت مرکز مربوطه دانلود و پس از تکمیل فرم آن در روز آزمون کتبی به همراه داشته باشند.

سن شرکت در آزمون آیلتس چقدر است؟

یکی از سوالاتی که اغلب در مورد شرایط و قوانین شرکت در آزمون آیلتس مطرح می شود، شرط سنی برای ثبت نام در آزمون آیلتس است. در مورد شرکت در آزمون آیلتس باید گفت هیچ محدودیت سنی برای ثبت نام در این آزمون وجود ندارد و داوطلبان می توانند با هر سنی در آزمون آیلتس شرکت کنند.

در سایت idp ielts درباره شرایط سنی برای شرکت در آزمون آیلتس گفته شده: «هیچ محدودیت سنی برای آیلتس وجود ندارد اما شرکت در این آزمون برای داوطلبان زیر 16 سال توصیه نمی شود.»

همچنین داوطلبان زیر 18 سال برای شرکت در آزمون آیلتس باید دارای اجاره کتبی از سرپرست قانونی خود باشند.

آزمون آزمایشی آیلتس

آزمون آزمایشی آیلتس (ماک) همان آزمون های اصلی آیلتس است که برای ارزیابی مهارت زبان انگلیسی داوطلبان پیش از شرکت در آزمون اصلی برگزار می شود. آزمون آزمایشی ماک آیلتس مانند آزمون اصلی آیلتس شامل دو نوع آزمون ماک آکادمیک و آزمون ماک جنرال است و با توجه به اینکه داوطلب در کدام آزمون آیلتس قرار است شرکت کند، می تواند در آزمون آزمایشی مربوط به آن نیز شرکت کند.

داوطلبان با شرکت در آزمون آزمایشی می توانند از سطح زبان انگلیسی خود برای شرکت در آزمون اصلی مطلع شوند و به نقاط ضعف و قوت خود در پاسخگویی به سوالات بخش های مختلف آزمون آیلتس پی ببرند و با تقویت و رفع نقاط ضعف خود بتوانند نمره ی بالاتری در آزمون آیلتس کسب کنند و بتوانند سطح مهارت زبان انگلیسی خود را با سایر داوطلبان مقایسه کنند. در واقع شرکت در آزمون آزمایشی آیلتس بهترین راه برای تعیین میزان پیشرفت زبان آموزان است.

اشتباهات رایج در آزمون آیلتس

برخی اشتباهات رایج در آزمون آیلتس عبارتند از:

اشتباهات رایج در استفاده از اجزای جمله

اجزای جمله به هشت دسته تقسیم می شود که شامل اسم، فعل، ضمیر، صفت، قید، حرف ربط، حرف اضافه، و حرف ندا است. هر کدام از این اجزا نقش مهمی در جمله دارند و به کار بردن شکل نادرست آنها در جمله رایج ترین اشتباهات در آزمون آیلتس هستند، از این رو داوطلبان باید به خوبی اجزای تشکیل دهنده جمله را بشناسند و برای استفاده ی صحیح از آنها در جمله به خوبی تمرین کنند.

اشتباهات رایج در تطابق فعل و فاعل
فعل و فاعل باید با هم مطابق باشند تطابق فعل و فاعل یعنی برای فاعل مفرد، فعل مفرد و برای فاعل جمع فعل جمع بکار ببریم. اهمیت تطابق فعل و فاعل زمانی است که فاعل شکل و ساختار پیچیده تری داشته باشد و برای تشخیص آن نیاز به دقت بیشتری باشد.

آزمون OET تضمینی

اشتباهات رایج در استفاده از ویرگول

استفاده ی نادرست از ویرگول یکی از اشتباهات رایج گرامری در زبان انگلیسی است، مثلا ممکن است زبان آموزان بین فعل و فاعل ویرگول بگذارند که اشتباه است یا یکی دیگر از اشتباهات زمانی رخ می دهد که جملات Complex است که یک DC داریم و از Subordinator استفاده می کنیم. اگر اول DC بیاید بعد از آن باید ویرگول بگذاریم و اگر بلعکس شود نیازی به گذاشتن ویرگول نیست.

اشتباهات رایج در بکار بردن مخفف

یکی دیگر از اشتباهات رایج در آیلتس، استفاده نادرست از شکل کوتاه و مخفف است. یکی از نکاتی که داوطلبان باید در پاسخگویی به بخش رایتینگ آیلتس دقت کنند، این است که شکل کوتاه کلمات برای موقعیت های غیر رسمی و محاوره ای کاربرد دارد و برای نوشتن متن های رسمی در بخش رایتینگ آزمون آیلتس نباید از شکل مخفف استفاده کنیم مانند cannot به‌ جای can’t

اشتباهات رایج املایی در انگلیسی

بی توجهی به شکل نوشتاری کلمات انگلیسی یکی از اشتباهات رایج در آیلتس هستند، اشتباهات املایی و گسترده نبودن دایره لغات داوطلبان یکی از دلایل کاهش نمره آیلتس است. به این منظور داوطلبان باید توانایی هجی کردن کلمات انگلیسی را تقویت کنند و دایره لغات خود را گسترده تر کنند، همچنین یکی از راهکارها انتخاب کلمات مترادف در آزمون است، یعنی اگر از املای درست یک کلمه مطمئن نیستید آن را در متن به کار نبرید و به جای آن از کلمه ای مترادف استفاده کنید که املای صحیح آن را می دانید.

Self Study آیلتس چیست؟

Self Study آیلتس به معنی خود آموزی آیلتس است. زبان آموز بدون استاد یا شرکت در کلاس های آمادگی آیلتس با روش مطالعه ی شخصی و استفاده از منابع خودخوان و سایر منابع آیلتس، مهارت های زبان انگلیسی خود را برای شرکت در آزمون آیلتس تقویت می کند.

برخی زبان آموزان به دلایل مختلف مانند اشتغال و نداشتن وقت کافی برای شرکت در کلاس های آمادگی آیلتس و یا نداشتن هزینه ثبت نام در موسسات زبان معتبر تصمیم می گیرند برای یادگیری و تقویت مهارت های زبان انگلیسی برای شرکت در آیلتس به صورت شخصی و خودآموز اقدام کنند. برای اینکه بتوانید با Self Study و مطالعه شخصی در آیلتس موفق به کسب نمره خوبی شوید باید با روش صحیح Self Study آیلتس آشنا شوید، که در ادامه توضیحاتی در این خصوص ارائه می دهیم.

آیلتس آکادمیک یا جنرال؟ کدامیک برای مهاجرت به کانادا بهتر است؟

در پاسخ به این سوال باید گفت، آیلتس آکادمیک و آیلتس جنرال هر یک برای اهداف مهاجرتی خاصی برگزار می شوند، از این رو سوالات آزمون ها طوری طراحی می شود که با توجه به اهداف مهاجرتی شرکت کنندگان مهارت های زبان انگلیسی آنها را ارزیابی می کند.

افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی به کانادا را دارند و می خواهند برای اپلای تحصیلی اقدام کنند، باید در آیلتس آکادمیک شرکت کنند تا مهارت زبان انگلیسی آنها در محیط های آکادمیک و تحصیل به زبان انگلیسی مورد سنجش قرار بگیرد و در واقع کسب نمره بالا در آیلتس آکادمیک نشان می دهد، داوطلب به زبان انگلیسی تسلط کامل دارد و از آمادگی لازم برای تحصیل در کالج ها و دانشگاه ها به زبان انگلیسی برخوردار است.

سوالات آزمون جنرال نیز طوری طراحی شده است که مهارت داوطلبان را برای استفاده از زبان انگلیسی در موقعیت های کاری و اجتماعی ارزیابی می کند، بنابراین کسانی که قصد دارند برای اهداف غیرتحصیلی مانند کار یا سرمایه گذاری به کانادا مهاجرت کنند، باید در آزمون آیلتس جنرال شرکت کنند.

دوره TTC آیلتس

دوره TTC آیلتس یا دوره تربیت مدرس آیلتس برای افرادی طراحی شده است که علاقمند به تدریس آیلتس هستند. مدرسین آیلتس با شرکت در دوره TTC می توانند سطح تدریس خود را ارتقاء بدهند، برگزاری این دوره موجب یکسان سازی شیوه های تدریس مدرسین آیلتس و ارتقاء سطح تدریس به سطح استاندارد جهانی تدریس دوره های آمادگی آزمون آیلتس می شود.

در دوره TTC آیلتس تکنیک ‌های مربوط به نحوه تدریس آیلتس آموزش داده می ‌شود و در این کلاس ها تکنیک هایی تدریس می شود که یک استاد برای آموزش آیلتس به زبان آموزان باید بداند.

آیلتس اکسپرس

آیلتس اکسپرس (IELTS Express) یک دوره ی سریع برای آمادگی شرکت در آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال است که به صورت آنلاین برگزار می شود. دوره آیلتس اکسپرس شامل 45 روز و 25 ساعت است و به صورت گام به گام، مهارت های اسپیکینگ، ریدینگ، لیسنینگ و رایتینگ آیلتس را در بر می گیرد و داوطلبان می توانند در هر روز هفته و به صورت شبانه روزی در این دوره شرکت کنند.

زبان آموزانی که تصمیم دارند در دوره آیلتس اکسپرس شرکت کنند، باید دارای حداقل سطح زبان متوسط یا Intermediate باشند که در آزمون آیلتس شامل نمره 5 و در تافل آنلاین نمره 68 و تافل کاغذی نمره 520 است.

آیلتس اکسپرس شامل بیش از 100 تمرین و حدود 200 صفحه آموزشی، توضیحات و نمونه هایی برای هر تکنیک، نکات آیلتس و استراتژی های مطالعه و تعاریف کلمات نا آشنا است. شرکت در این دوره موجب افزایش اعتماد به نفس و سرعت عمل در پاسخ دادن به سوالات آیلتس و در نتیجه افزایش نمره آیلتس داوطلبان می شود.

معادل نمرات آیلتس با سطوح CEFR

CEFR یا Common European Framework of Reference for Languages یک استاندارد بین ‌المللی برای ارزیابی سطح زبان انگلیسی، زبان آموزان است که توسط شورای اروپا تدوین شده است. استاندارد، CEFR سطح زبان انگلیسی افراد را در چهار مهارت اصلی زبان انگلیسی که شامل خواندن، نوشتن، صحبت کردن و گوش دادن است را در 6 سطح از مبتدی تا پیشرفته که شامل A1 و A2 و B1 و B2 و C1 و C2 است طبقه بندی می کند و متشکل از توضیحاتی در مورد توانایی های مختلف سطوح زبان انگلیسی است.

معادل نمرات آیلتس با سطوح CEFR و ارزیابی سطح مهارت زبان انگلیسی زبان آزموزان در آزمون آیلتس به ترتیب زیر می باشد:

  • سطح A1: نمره 2-1: زبان آموز اصطلاحات ساده را درک و از آنها استفاده می کند.
  • سطح A2: نمره 3: زبان آموز می ‌تواند از جملات و عبارات رایج در موضوعات روزمره مانند خرید و کار استفاده کند.
  • سطح B1: نمره 4.5-4: زبان آموز می ‌تواند درباره خانواده، دوستان و کار خود صحبت کند.
  • سطح B2: نمره 6.5-6-5.5-5: زبان آموز می تواند یادداشت ‌هایی با موضوعات مختلف بنویسد و مفاهیم اصلی را با استفاده از متون پیچیده درک کند.
  • سطح C1: نمره 8-7.5-7: زبان آموز به زبان انگلیسی تسلط کامل دارد، اما ممکن است گاهی دچار اشتباهات پراکنده شود.
  • سطح C2: نمره 9-8.5: زبان آموز می‌ تواند از زبان انگلیسی به‌ طور مناسب، دقیق و روان استفاده کنید.

مدرک CLB و معادل سازی آن با آیلتس

مدرک CLB یا (Canadian Language Benchmark) معیاری برای ارزیابی سطح زبان انگلیسی افرادی است که قصد مهاجرت به کانادا را دارند. در واقع CLB نمرات آزمون آیلتس و سایر آزمون های زبان انگلیسی را با توجه به استاندارهای کانادایی از 1 تا 12 نمره معادل سازی می کند.

مقیاس CLB مهارت های چهارگانه زبان انگلیسی را در سه سطح طبقه بندی می کند.

معیار CLB و معادل سازی آن با آیلتس در سه سطح به ترتیب زیر می باشد:

  • سطح اول (سطح پایه): امتیاز ۱ تا ۴: با کسب نمره آیلتس در سطح پایه CLB، متقاضی توانایی برقراری ارتباطات روزمره را دارد و می تواند مکالمات ساده روزمره را انجام دهد.
  • سطح دوم (سطح متوسط): امتیاز ۵ تا ۸: متقاضیانی که نمره آیلتس آنها در سطح متوسط CLB است، توانایی درک متون و مکالمات روزمره با کمی پیچیدگی را دارند.
  • سطح سوم (سطح پیشرفته): 9 تا 12: در سطح پیشرفته متقاضی بالاترین تسلط را به زبان انگلیسی در هر چهار مهارت اصلی زبان دارد.

Speaking

Listening

Witing

Reading

CLB level

1

1

1

1

1

2

2

2

1.5

2

3

3.5

3

2.5

3

4

4.5

4

3.5

4

5

5

5

4

5

5.5

5.5

5.5

5

6

6

6

6

6

7

6.5

7.5

6.5

6.5

8

7

8

7

7

9

7.5

8.5

7.5

8

10

8

9

8

8.5

11

9

9

9

9

12

معادل سازی نمره آیلتس با PTE

آزمون آیلتس از 1 تا 9 نمره دارد و آزمون PTE از 10 تا 90 نمره دارد و معادل سازی نمره آیلتس با PTE به صورت زیر می باشد:

نمره PTE

نمره آیلتس

22

1-4

23

4.5

29

5

36

5.5

46

6

56

6.5

66

7

76

7.5

84

8

89

8.5

از مطالعه مقاله فوق می توان نتیجه گرفت

جهت کسب موفقیت تضمینی در آزمون های زبان مهاجرت مانند تولک و تعیین میزان اهمیت مدرک تافل یا آیلتس برای مهاجرت ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی قدم اول استفاده از مشاوره های رایگان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای خرید اکانت، نحوه ثبت نام در آزمون و کسب مهارت های مورد نیاز در این آزمون ها می باشد.

در خصوص اهمیت نمره آزمون آیلتس باید گفت: برای مهاجرت به کشورهای کانادا، استرالیا و نیوزیلند داشتن مدرک آیلتس الزامی است و نمره ی این آزمون برای بسیاری از دانشگاه ها، صنایع دولتی و غیره در کشورهایی مانند کانادا، استرالیا، انگلستان و نیوزیلند، ملاک اصلی برای ارزیابی شایستگی افراد است.

آزمون آیلتس (IELTS) در دو دسته بندی  General (عمومی) و Academic (آکادمیک) برگزار می شود.

مدرک آیلتس جنرال برای اشخاصی که قصد مهاجرت به استرالیا، کانادا و یا نیوزیلند را دارند، الزامی است.

آزمون آیلتس به دو روش کتبی و کامپیوتری برگزار می شود. در روش کتبی داوطلبان سوال ها را روی برگه گرفته و سپس با مداد جواب ها را در پاسخنامه وارد می کنند.

آزمون آیلتس در دو مرحله برگزار می شود، که عبارتند از:

* مرحله ی اول: این مرحله از آزمون کتبی است و مهارت های شنیداری، خواندن و نوشتاری داوطلبان را مورد ارزیابی قرار می دهد و انجام آن دو ساعت و چهل دقیقه طول می کشد.

* مرحله ی دوم: این بخش از آزمون آیلتس مرحله ی گفتاری است که مهارت صحبت کردن داوطلبان به زبان انگلیسی ارزیابی می شود.

13 روز پس از برگزاری آزمون، نتایج بر روی سایت مرکز برگزاری آزمون، اعلام و سپس پست می شود. برخی از مراکز برگزاری آزمون آیلتس در ایران نتیجه را از طریق پیامک و ایمیل نیز برای داوطلبان ارسال می ‌کنند.

آزمون آیلتس در ایران توسط سازمان IDP و موسسات دیگر در شهرهای تهران، کرج، مشهد، اهواز، همدان، دزفول، کرمانشاه، تبریز، رشت، شیراز، جزیره ی کیش، اصفهان، کرمان و ساری برگزار می ‌شود.

5/5 - (32 امتیاز)

52 پاسخ

    1. سلام خیر دوست عزیز ما شرکت مهاجرتی هستیم که فقط آزمون آیلتس آکادمیک رو به صورت تضمینی برگزار می کنیم و دوره و مدرس نداریم

    1. سلام دوست عزیز آزمون آیلتس در سال در نوبتها و در مراکز مختلف برگزار می شود. تاریخ ها و زمان برگزاری آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال متفاوت است هرچند ممکن است در یک روز نیز هر دو آزمون برگزار شوند اما متقاضیان باید از طریق سایت پیگیری را انجام دهند.

    2. سلام آزمون آیلتس در تاریخ های مختلفی از طریق مراکز معتبردر ایران و به صورت آنلاین برگزار می شوند که با سرچ در اینترنت می توانید مشخصات آنها را پیدا کنید

    1. سلام دوست عزیز آزمون آیلتس در سال در نوبتها و در مراکز مختلف برگزار می شود. بهتره بدونید که تاریخ ها و زمان برگزاری آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال متفاوت است هرچند ممکن است در یک روز نیز هر دو آزمون برگزار شوند اما متقاضیان باید از طریق سایت پیگیری را انجام دهند.

    1. موسسه IDP استرالیا که مجری برگزاری آزمون آیلتس ۱۴۰۲ در ایران است، هزینه ثبت نام این آزمون را برای ایرانیان را حدود 220 دلار قرارداده است که با نوسانات دلار در تبدیل به ریال ایران این مبلغ کم و زیاد می شود.

    1. سلام بله می توانید با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا جهت خرید ووچر و ثبت نام در آزمون در ارتباط باشید.

    1. سلام آزمون آیلتس در تاریخ های مختلفی از طریق مراکز معتبربرگزار می شوند که با سرچ در اینترنت می توانید مشخصات آنها را پیدا کنید

  1. سلام امکانش هست راهنمایی بفرمایید برای گرفتن مدرک آیلتس از کجا شروع کنیم؟؟

    1. سلام دوست عزیز ما شرکت مهاجرتی هومان ویزا هستیم و برگزار کننده آزمون آیلتس تضمینی به صورت آنلاین و کلاس، مدرس و دوره نداریم

    1. سلام باتوجه به هزینه های سفر به کشورهای برگزارکننده آزمون آیلتس و وجود مراکز برگزار کننده در ایران توصیه ما به شما حضور در موسسات برگزار کننده در ایران است.

  2. سلام من میخوام آزمون آیلتس بدم میخوام بدونم وضعیت آزمون آیلتس در ایران چگونه است؟

    1. سلام الان تمام موانع برگزاری آزمون آیلتس در ایران برطرف شده و متقاضیان می توانند بدون نگرانی آزمون آیلتس بدهند.

  3. سلام باتوجه به اینکه مدتی توقف آیلتس در ایران اتفاق افتاد الان برای اپلای مشکلی پیش نمیاد؟

    1. سلام ما سنتر برگزاری آزمون آیلتس در استامبول نداریم و آزمون ها رو در ایران و مرکز برگزاری آزمونها انجام میدیم اما نمونه وکارنامه آیلتس موفق در آرشیو اپلای تحصیلی موسسه موجود هست!

    1. شما می توانید از مرکز آزمون آیلتس درخواست کنید نسخه TRF را از طریق پست هوایی با هزینه 3.75 دلار برایتان بفرستد. همچنین اگر قصد دارید مدرک خود را از طریق پیک به یک مقصد بین المللی دیگر ارسال کنید باید 19 دلار هزینه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×