فهرست مطالب

Withheld شدن در آیلتس

Withheld شدن در آیلتس به معنای تعویق در اعلام نتایج آزمون است. دلیل Withheld شدن در آیلتس از طریق ایمیل به داوطلب توضیح داده می شود و اگر ایمیلی دریافت نکردید، می توانید پوشه اسپم خود را بررسی کنید یا با مرکز آزمون تماس بگیرید.

آزمون آیلتس

آزمون آیلتس (IELTS)، یک آزمون زبان انگلیسی بین المللی است که با همکاری مشترک دانشگاه کمبریج، کنسولگری انگلستان و سازمان IDP استرالیا برگزار می ‌شود و نشان دهنده توانایی افراد در بکارگیری زبان انگلیسی برای برقراری ارتباط در محیط های اجتماعی، کاری و آکادمیک است. آزمون آیلتس در بیش از ۲۷۰ مرکز واقع در ۱۱۰ کشور مختلف دنیا برگزار می ‌شود.

همچنین مدرک آزمون آیلتس مانند آزمون تافل تضمینی از اعتبار زیادی برخوردار است و مورد تایید بسیاری از دانشگاه ها، مراکز علمی، اداره مهاجرت و سازمان های کشورهای مختلف می باشد.

آزمون آیلتس در موسسات و مراکز معتبر در شهرهای تهران، کرج، مشهد، اهواز، همدان دزفول، کرمانشاه، تبریز، رشت، شیراز، جزیره ی کیش، اصفهان، کرمان و ساری برگزار می ‌شود.

برگزاری آزمون آیلتس در ایران توسط مراکز مشخص شده به تعداد هر ماه چهار مرتبه و در یک سال 48 بار انجام می شود که این ویژگی می تواند یکی از مهمترین مزایای شرکت در آزمون آیلتس برای داوطلبان ایرانی باشد. پس از دریافت مدرک آیلتس دارنده آن جهت استفاده برای اهداف و مقاصد دانشگاهی، مهاجرتی یا شغلی به مدت دو سال می تواند از اعتبار گواهی نامه آیلتس  استفاده نماید و پس از اتمام این زمان ، مدرک آیلتس اعتبار خود را از دست میدهد و متقاضی باید مجدد آزمون را برگزار نماید.

اگر تصمیم داری برای اپلای تحصیلی در آزمون آیلتس شرکت کنی و نیاز به راهنمایی و مشاوره داری، شرکت مهاجرتی هومان ویزا بهترین کارشناسان را به شما معرفی می کند.

انواع آزمون آیلتس

با توجه به کاربرد و اهداف مهاجرتی مختلف داوطلبان برای شرکت در آزمون آیلتس، این آزمون  در سه نوع ارائه می شود.

انواع آزمون آیلتس عبارتند از:

  • آیلتس جنرال (General): آیلتس جنرال مهارت زبان انگلیسی داوطلبان را در زمینه فعالیت های روزمره کاری و اجتماعی مورد ارزیابی قرار می دهد. در واقع سوالات آزمون آیلتس جنرال در خصوص استفاده از زبان انگلیسی در محل کار و موقعیت های اجتماعی است.
  • آیلتس آکادمیک (Academic): آزمون آیلتس آکادمیک، توانایی داوطلبان را در استفاده از زبان انگلیسی در مقاطع تحصیلی دانشگاهی مورد ارزیابی و سنجش قرار می دهد و کسب نمره بالا در این آزمون نشان می دهد داوطلب در استفاده از زبان انگلیسی برای تحصیل در دانشگاه از مهارت و آمادگی لازم برخوردار است. در واقع مهمترین تفاوت آیلتس جنرال و آکادمیک در کاربرد آنها برای مهاجرت است.
  • آیلتس لایف اسکیلز (IELTS LIFE SKILLS): از آوریل سال 2015 علاوه بر آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال نسخه ی دیگری از آزمون آیلتس به نام آیلتس لایف اسکیلز نیز طراحی شد که با هدف ارزیابی دانش زبان انگلیسی افراد در دو مهارت گفتاری (Speaking) و شنیداری (Listening) برگزار می شود. آزمون آیلتس لایف اسکیلز برای کسانی طراحی شده است که قصد دریافت ویزای غیرتحصیلی انگلستان را دارند.
  • آزمون آیلتس UKVI: کسانی که قصد مهاجرت به انگلستان را دارند باید در آزمون آیلتس UKVI شرکت کنند. آیلتس UKVI در مراکز مورد تایید دولت انگلستان برگزار می شود و قوانین آزمون را نیز سازمان ویزا و مهاجرت انگلستان تعیین می ‌کند. همچنین آیلتس UKVI با توجه به اهداف مختلف مهاجرتی انواع مختلفی دارد.

جهت کسب موفقیت در کوتاه ترین زمان و دریافت بهترین نتیجه در آزمون های زبان بین المللی مانند آزمون تولک، آزمون آیلتس، آزمون ناتی (NAATI)، آزمون تافل، آزمون GRE، آزمون پرومتریک، آزمون دولینگو (Duolingo)، آزمون OET تضمینی و… می توانید با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید…

ساختار آزمون آیلتس

ساختار آزمون آیلتس (IELTS) در دو نوع جنرال و آکادمیک مانند بسیاری از آزمون های زبان انگلیسی از جمله آزمون CAE، تافل و آزمون FCE شامل چهار بخش است که چهار مهارت اصلی و کلیدی زبان انگلیسی یعنی خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن را ارزیابی می کند. در آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال فرمت و سوالات بخش لیسنینگ آیلتس و اسپیکینگ یکسان است، اما بخش های رایتینگ و ریدینگ آیلتس در این دو آزمون با هم متفاوت است و سوالات این بخش براساس نوع کاربرد آزمون ها و اهداف برگزاری آنها طراحی شده است.

بخش های اصلی آزمون آیلتس عبارتند از:

  • بخش درک مطلب (Reading)
  • بخش شنیداری (Listening)
  • بخش گفتاری (Speaking)
  • بخش نوشتاری (Writing)

همان طور که گفته شد ساختار آزمون آیلتس لایف اسکیلز از دو بخش لیسنینگ و اسپیکینگ آیلتس تشکیل شده است و فقط دو مهارت صحبت کردن و گوش دادن را ارزیابی می کند.

Withheld شدن در آیلتس چیست؟

نتایج آزمون آیلتس کاغذی 13 روز و آیلتس کامپیوتری 3 تا 5 روز پس از برگزاری آیلتس، اعلام می شود. نتایج بر روی سایت مرکز برگزاری آزمون، اعلام، می ‌شوند و سپس برای داوطلبان پست می شود.

Withheld شدن در آیلتس به معنای تعویق در اعلام نتایج آزمون است. به تعویق افتادن اعلام نتیجه ی آزمون اغلب موجب نگرانی و استرس داوطلبان می شود، چرا که آنها برای شرکت در آزمون وقت و هزینه زیادی را صرف کرده اند و ممکن است برای اهداف مهاجرتی خود برای دریافت و ارائه مدرک آیلتس به مرکز درخواست کننده نیز وقت چندانی نداشته باشند، از این رو با Withheld شدن در آیلتس دچار مشکل شوند.

دلیل Withheld شدن در آیلتس از طریق ایمیل به داوطلب توضیح داده می شود و اگر ایمیلی دریافت نکردید، می توانید پوشه اسپم خود را بررسی کنید یا با مرکز آزمون تماس بگیرید.

بعد از Withheld شدن در آیلتس چه کار کنم؟

محدودیت زمانی برای Withheld شدن در آیلتس وجود ندارد و ممکن است به تعویق افتادن اعلام نتیجه آزمون زمانی از یک هفته، سه هفته، یک ماه و یا بیشتر طول بکشد. اگر وقت کافی برای دریافت نتیجه آزمون ندارید و می خواهید هر چه سریع تر گزارش یا ریپورت نمره آیلتس را برای دانشگاه مقصد ارسال کنید، می توانید، مجددا اقدام به ثبت نام در آزمون آیلتس بنمایید و دوباره در آزمون آیلتس شرکت کنید. البته پس از دریافت نمرات آزمون آیلتس قبلی می توانید ریپورت نمره هر یک از آزمون ها را که نمره بالاتری کسب کرده اید را برای دانشگاه مقصد ارسال کنید و در این خصوص محدودیتی وجود ندارد.

توصیه می کنیم حداقل ۲ ماه قبل از پایان ددلاین برای شرکت در آزمون آیلتس اقدام کنید تا در صورت Withheld شدن و به تعویق افتادن اعلام نتایج آزمون، وقت کافی برای دریافت نتیجه آزمون داشته باشید یا بتوانید یک بار دیگر در آزمون آیلتس شرکت کنید.

دلایل Withheld شدن در آیلتس

برخی دلایل Withheld شدن در آیلتس عبارتند از:

  • مشکلات فنی: ممکن است اشکالات فنی در طول فرآیند اجرای آزمون آیلتس مانند مشکلات ضبط صدا، تجهیزات معیوب و غیره منجر به عدم نمایش نتایج شود.
  • تایید هویت داوطلب: برای شرکت در آزمون آیلتس داوطلب برای تایید هویت باید مدارک شناسایی معتبری (پاسپورت و کارت ملی) ارائه نماید. در صورت تردید و مغایرت در مورد هویت داوطلب، تا زمانی که این موضوع روشن شود، ارائه نتایج آزمون به تعویق می افتد.
  • تقلب در آزمون: آزمون آیلتس با قوانین و دستورالعمل های سختگیرانه ای برگزار می شود، از این رو امکان تقلب در آزمون بسیار کم است، اما در صورتی که احتمال تقلب کردن داوطلب وجود داشته باشد و یا داوطلب قوانین شرکت در آزمون آیلتس را نقض کرده باشد با Withheld شدن در آیلتس روبرو می شود.
  • نظارت سالیانه: اغلب برای بررسی کیفیت برگزاری آزمون ‌آیلتس، نظارت ‌های سالیانه و دوره ‌ای انجام می شود، در این صورت آزمون ‌ها به صورت رندوم نگه‌ داشته می‌ شوند تا نتیجه آنها بررسی شود، بنابراین اعلام نتایج آزمون آیلتس به تعویق می افتد.

Withheld شدن در آیلتس به صورت گروهی یا فردی

Withheld شدن در آیلتس ممکن است به صورت گروهی یا فردی باشد:

  • Withheld شدن گروهی: گاهی ممکن است تعویق در اعلام نتایج آزمون آیلتس به صورت گروهی در تعدادی از مراکز آزمون به صورت هم زمان رخ دهد و اعلام نتایج آزمون داوطلبان به تعویق افتاده و با تاخیر اعلام شود.
  • Withheld شدن فردی: تعویق نتایج فردی آزمون آیلتس، به منظور بررسی دقیق تر آزمون است. در صورت تاخیر در اعلام نتایج فردی ممکن است از داوطلب خواسته شود که نمونه رایتینگ یا اسپیکینگ از خود ارائه دهد یا مجددا در بخش‌ هایی از آزمون آیلتس شرکت کند. Withheld شدن فردی اغلب زمانی اتفاق می‌ افتد که داوطلب در بخش ‌های مختلف آزمون، نمره هماهنگ کسب نکرده باشد.

ووچـر آزمون آیلتس مانند ووچر آزمون تافل و سایر آزمون های زبان بین المللی از طریق کارت های ارزی اعتباری قابل خرید می باشد ، متقاضیان می توانند در ارتباط با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا ضمن دریافت مشـاوره رایگان درباره شرایط و مراحل نحوه خرید ووچر، در کوتاه ترین زمان مناسبترین نتیجه را کسب نمایند.

از مطالعه مقاله فوق می توان نتیجه گرفت

جهت کسب موفقیت تضمینی در آزمون های زبان ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی قدم اول استفاده از مشـاوره های رایگان و تمـاس با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای تهیه و خرید اکانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و کسب مهارت های مورد نیاز در این آزمون ها می باشد.

مهاجرت تحصیلی موفق نیازمند دریافت آخرین اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جایگاه شغلی و یا مقصد مورد نظر است، متقاضیان با مشاوره از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا می توانند از دانش به روز در این باره بهره مند شوند. 

Withheld شدن در آیلتس به معنای تعویق در اعلام نتایج آزمون است.

نتایج آزمون آیلتس ممکن است به دلیل مشکلات فنی، تایید هویت داوطلب، تقلب در آزمون، نظارت سالیانه و غیره Withheld شود.

محدودیت زمانی برای Withheld شدن در آیلتس وجود ندارد و ممکن است به تعویق افتادن اعلام نتیجه آزمون زمانی از یک هفته، سه هفته، یک ماه و یا بیشتر طول بکشد.

دلیل Withheld شدن در آیلتس از طریق ایمیل به داوطلب توضیح داده می شود و اگر ایمیلی دریافت نکردید، می توانید پوشه اسپم خود را بررسی کنید یا با مرکز آزمون تماس بگیرید.

5/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×