آزمون GMAT تضمینی
آزمـون GMAT تضمینی
آزمون GAMT یک آزمون بین المللی به زبان انگلیسی است و برای پذیرش در رشته های MBA و MPA و DBA به صورت هوشمند و کامپیوتری برای ارزیابی توانایی ها و مهارت های داوطلبان برای تحصیل در رشته های مدیریتی و تجارتی برگزار می شود.
آزمون GMAT چیست؟
اگر قصد تحصیل در یکی از دانشگاه های آمریکا یا کانادا در مقطع کارشناسی ارشد را در رشته های تجارتی یا مدیریتی مانند اقتصاد، مدیریت، حسابداری، MBA و غیره را دارید، برای اپلای تحصیلی باید در آزمون GAMT شرکت کنید و با کسب نمره ی قبولی در این آزمون، موفق به اخذ پذیرش تحصیلی در رشته ی مورد نظر خواهید شد.
آزمون GAMT یا Graduate Management Admission Test یک آزمون بین المللی به زبان انگلیسی است و برای پذیرش در رشته های MBA و MPA و DBA به صورت هوشمند و کامپیوتری برای ارزیابی توانایی ها و مهارت های داوطلبان برای تحصیل در رشته های مدیریتی و تجارتی برگزار می شود. آزمون GMAT دانش و مهارت داوطلبان را در رشته های ریاضی، جبر، هندسه، تجزیه داده و دستور زبان مورد ارزیابی قرار می دهد.
برای اخذ ویزای تحصیلی متقاضی باید ابتدا بتواند موفق به اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه مقصد شود تا از سوی اداره مهاجرت کشور مقصد برای او ویزای تحصیلی صادر شود، تا بتواند به صورت قانونی اجازه ورود، اقامت و تحصیل در کشور مقصد را به داشته باشد.
اگر برای مهاجرت تحصیلی به کانادا و آمریکا نیاز به راهنمایی دارید، شرکت مهاجرتی هومان ویزا بهترین کارشناسان امور مهاجرتی را به شما معرفی می کند.
نحوه برگزاری آزمون GMAT
در مورد نحوه برگزاری آزمون GMAT باید گفت، این آزمون تا سال 2016 به صورت کامپیوتری و کاغذی برگزار می شد، اما از سال ۲۰۱۶ برگزاری آزمون GMAT به صورت کاغذی لغو شد. به دلیل دسترسی آسان به آزمون، نمره دهی بهتر و ذخیره سازی اطلاعات و اطمینان از صحت آزمون، در حال حاضر آزمون GMAT تنها به صورت کامپیوتری برگزار می شود. همچنین نسخه ی آنلاین آزمون GMAT نیز ارائه شده است و داوطلبان می توانند به صورت شبانه روزی در آزمون انلاین (هوم ادیشن) شرکت کنند.
چند بار می توانم در آزمون GMAT شرکت کنم؟
باید بدانید در صورتی که موفق به کسب نمره قابل قبول نشوید می توانید دوباره در آزمون GMAT ثبت نام کنید و مجددا با آمادگی بیشتر در آزمون شرکت کنید، اما شرکت مجدد در آزمون محدودیت هایی دارد. شما می توانید تا 8 بار با فاصله حداقل 16 روز بین آزمون ها در آزمون GMAT شرکت کنید و در یک سال فقط اجازه دارید 5 بار در آزمون حضوری شرکت کنید و تعداد مجاز شرکت در آزمون GMAT آنلاین 2 بار در سال است.
ساختار آزمون GMAT
آزمون GMAT یک آزمون تطبیقی و مبتنی بر کامپیوتر است این آزمون دارای 80 سوال در 4 بخش می باشد و مدت زمان انجام آن 3 ساعت و 7 دقیقه می باشد.
سوالات آزمون GMAT طوری طراحی می شوند که روی مهارت های کلیدی مدیریتی و توانایی های مورد نظر بیزنس اسکول ها تمرکز دارند، همچنین سوالات آزمون GMAT، توسط شورای پذیرش مدیریت تحصیلات طراحی می شود و سازمان GMAC آزمون را برگزار کرده، نمرات را محاسبه می کند و به شورای پذیرش ارائه می دهد.
همچنین شرکت در نسخه ی آنلاین آزمون GMAT هیچ محدودیت زمانی ندارد و شما می توانید در هر ساعتی از شبانه روز در این آزمون به صورت غیر حضوری شرکت کنید.
ساختار آزمون GMAT از چهار بخش اصلی تشکیل شده است:
- نگارش تحلیلی یا AWA
- استدلال یکپارچه یا IR
- استدلال کمی (تحلیل اعداد و ارقام و محاسبات ریاضی)
- استدلال کلامی (مهارت تحلیل زبانی)
در ماه جولای سال ۲۰۱۷، امکان انتخاب ترتیب بخش های آزمون GMAT توسط داوطلبان فراهم شده است و شرکت کنندگان می توانند ترتیب پاسخ دادن به سوالات بخش های مختلف آزمون جی مت را خودشان انتخاب کنند.
بیشتر بخوانید: تفاوت آزمون GRE و GMAT
بخش نگارش تحلیل آزمون GMAT
در بخش نوشتاری تحلیلی یا AWA (Analytical Writing Assessment) داوطلب 30 دقیقه فرصت دارد تا مهارت خود را در نوشتن یک متن تحلیلی نشان دهد. سیستم نمره دهی در آزمون GMAT در این بخش توسط یک کارشناس و یک الگوریتم کامپیوتری انجام می شود. این بخش تشریحی بوده و در نمره ی آزمون لحاظ نمی شود. هدف از برگزاری این بخش از آزمون ارزیابی مهارت داوطلبان در یک تحلیل و نقد آن است.
یک متن تحلیلی به داوطلب داده می شود و باید آن را نقد و بررسی کند و کارشناس و کامپیوتر کیفیت نقد داوطلب را ارزیابی می کنند.
در این بخش دو نمره داده می شود که از میانگین آنها یک نمره ی نهایی به دست می آید. نمره این بخش از 0 تا 6 به صورت نیم واحدی متغیر است و اگر داوطلب هیچ پاسخی به سوال ندهد برای این بخش نمره ی صفر به او داده می شود.
بخش استدلال یکپارچه (IR) آزمون GMAT
بخش تحلیل یکپارچه یا IR (Integrated Reasoning) دارای 12 سوال چند بخشی است و داوطلب 30 دقیقه فرصت دارد تا به سوالات پاسخ دهد. امتیاز این بخش از 1 تا 8 و به صورت یک نمره ای متغیر است. این بخش مهارت داوطلب را در تحلیل منابع مختلف اطلاعاتی مثل جدول و نمودار ارزیابی می کند و شامل چهار بخش تفصیر بصری، تحلیل دو قسمتی، تحلیل جدول و استدلال چند منبعی است.
در این بخش از آزمون GMAT سوالات تحلیلی با سوالاتی از روی نمودار و جدول مطرح می شود و داوطلب باید بتواند اطلاعات را از انواع فرمت های امروزی استخراج کند.
استدلال کمی آزمون GMAT
در بخش استدلال کمی یا مهارت محاسبه (Quantitative) مهارت تحلیل و حل مسائل مختلف ریاضی داوطلبان ارزیابی می شود. برای پاسخ دادن به سوالات این بخش داوطلبان باید دارای دانش محاسباتی و جبری باشند. مدت پاسخگویی به این بخش 62 دقیقه و نمره ی آن بین 0 تا 60 است.
این بخش 31 سوال دارد که 14 تا 16 سوال آن مهارت داوطلبان را در تحلیل داده های عددی، جبر، حساب و هندسه ارزیابی می کند و 16 تا 19 سوال هم مهارت حل مسئله را مورد سنجش قرار می دهد.
بخش مهارت کلامی آزمون GMAT
در بخش استدلال کلامی آزمون GMAT مهارت اصلاح جملات با توجه به اصول نوشتاری زبان انگلیسی و مهارت خواندن متون گوناگون پیچیده ارزیابی می شود. این بخش دارای 41 سوال 5 گزینه ای است و داوطلبان برای پاسخگویی به سوالات 75 دقیقه فرصت دارند.
این بخش شامل ترکیبی از دو نوع سوال چند گزینه ای است:
- مطالعه مفهومی: یک متن مفهومی حداکثر با 350 کلمه به داوطلب داده می شود و داوطلب پس از خواندن آن باید به سوالاتی که توانایی او را در تفسیر متن، استنباط از آن و شناسایی روابط منطقی بین عناصر محتوا ارزیابی می کند، پاسخ بدهد.
- استدلال انتقادی: این قسمت توانایی داوطلب را در استنتاج استدلال های کوتاه مورد ارزیابی قرار می دهد.
بدون با مهاجرت تحصیلی به کشور مورد علاقت داری قدم بزرگی برای آیندت برمی داری، پس بهتره قبل از هر اقدامی با مشاوران با تجربه در این زمینه مشورت کنی، از این رو شرکت مهاجرتی هومان ویزا بهترین کارشناسان مهاجرتی را به شما معرفی می کند.
سیستم نمره دهی در آزمون GMAT
همان طور که گفته شد آزمون GMAT دارای 4 بخش است، نمره ی هر بخش به طور جداگانه محاسبه و ارائه می شود و در نهایت داوطلبان یک نمره ی کلی از آزمون دریافت می کنند که این نمره فقط براساس بخش های استدلال کلامی و استدلال کمی است. همچنین داوطلبان یک رتبه براساس درصد نیز دریافت می کنند که عملکرد آنها را با سایر داوطلبان در سال های قبل مقایسه می کند، اما باید بدانید برای اپلای تحصیلی نمره ای که برای دانشگاه ها اهمیت دارد، نمره کل آزمون GMAT است.
نتیجه آزمون جی مت از 200 تا 800 نمره دارد و داوطلب برای پذیرش در دانشگاه های معتبر آمریکا و کانادا باید نمره ی 700 و بالاتر را کسب کند. نمره هر بخش علاوه بر درست بودن پاسخ ها به دلیل تطبیقی بودن آزمون، به میزان دشواری سوال نیز بستگی دارد. داوطلبان نمره خام آزمون را که توسط کامپیوتر محاسبه می شود، بلافاصله پس از پایان آزمون دریافت می کنند.
نمره دهی به استدلال کلامی و استدلال کمی
نمره آزمون GMAT در دو بخش استدلال کلامی و استدلال کمی از ۰ تا ۶۰ محاسبه می شود. چون نمره ها توسط الگوریتم انطباق کامپیوتری که میزان دشواری سوال را در نمره دهی لحاظ می کند محاسبه می شوند، قابل طبقه بندی هستند، از این رو تعداد جواب های درست می تواند موجب نمره دهی در بازه ی مشخصی شود. برای درک بهتر این موضوع به این مثال توجه کنید: مثلا با ۲۵ جواب درست ممکن است، داوطلب نمره ای بین ۲۸ تا ۳۰ کسب کند. داده های GMAC مشخص می کنند که کسب نمره بالا در بخش استدلال کمی نسبت به استدلال کلامی معمول تر است. میانگین نمرات داوطلبان در بخش استدلال کمی برابر با ۳۹ است، اما میانگین نمرات در بخش استدلال کلامی ۲۷ است. نمره ۴۶ در بخش استدلال کلامی 99 درصد و در بخش استدلال کمی تنها ۶۲ درصد است.
نمره دهی به بخش استدلال یکپارچه
باید بدانید نمره این بخش در نمره کل آزمون GMAT تاثیر ندارد. امتیاز بخش استدلال یکپارچه از 1 تا 8 و به صورت یک نمره ای متغیر است. این نمره بر اساس تعداد جواب های درست محاسبه می شود. طبق آمار GMAC متوسط نمره داوطلبان در بخش استدلال یکپارچه حدود ۴/۲۳ است و نمره ۷ معادل ۸۲ درصد و نمره ۸ معادل ۹۲ درصد می باشد.
نمره دهی به بخش رایتینگ تحلیلی
نمره ی بخش رایتینگ تحلیلی مانند بخش استدلال یکپارچه در نمره کل آزمون تاثیری ندارد. نمره این بخش توسط یک کارشناس و یک الگوریتم کامپیوتری انجام می شود و از 0 تا 6 نمره دارد که به صورت نیم واحدی متغیر است. در این بخش دو نمره داده می شود که از میانگین آنها یک نمره ی نهایی به دست می آید، همچنین اگر داوطلب هیچ پاسخی به سوال ندهد برای این بخش نمره ی صفر به او داده می شود.
برای نمره دهی به این بخش هر متن یک بار توسط یک کارشناس و یک بار توسط کامپیوتر ارزیابی می شود، در صورتی که دو نتیجه بیشتر از یک نمره با هم تفاوت داشته باشند، کارشناس دوم نیز متن را بررسی می کند تا ارزیابی مجدد روی متن انجام شود.
آیا آزمون GMAT نمره منفی دارد؟
نکته ی مهمی که در مورد نمره دهی به آزمون GMAT باید بدانید این است که آزمون GMAT نمره منفی ندارد، اما در صورت پاسخ ندادن به سوالات از نمره داوطلب کسر خواهد شد. همچنین در صورتی که داوطلب به تعداد زیادی از سوالات پشت سر هم پاسخ نادرست بدهد، از امتیاز وی کم می شود، چرا که پاسخ دادن اشتباه به سوالات به این معنی است که داوطلب جواب های درست را نمی دانسته و برای اجتناب از خالی گذاشتن پرسشنامه که موجب کاهش نمره می شود به سوالات به طور تصادفی و اشتباه جواب داده است، از این رو از امتیاز او کسر خواهد شد.
مدت اعتبار آزمون GMAT
آزمون GMAT نیز مانند سایر آزمون های ورودی دانشگاه ها مانند آزمون LSAT، آزمون GRE، آزمون IMAT و… دارای اعتبار موقتی است و 5 سال اعتبار دارد و دانشگاه ها فقط 5 سال مدرک GMAT را برای اپلای تحصیلی می پذیرند، چرا که نمرات آزمون نشان دهنده سطح علمی داوطلب برای تحصیل آکادمیک در رشته های مورد نظر، است، بنابراین نباید مدت زمان زیادی از شرکت داوطلب در آزمون گذشته باشد، تا سطح علمی داوطلب به دلیل گذشت زمان کاهش پیدا کند و آمادگی خود را برای تحصیل در دانشگاه از دست بدهد، به همین دلیل پس از 5 سال اعتبار آزمون GMAT منقضی می شود و فاقد اعتبار خواهد بود و در صورتی که متقاضی به مدرک GMAT برای اپلای تحصیلی نیاز داشته باشد باید مجددا در آزمون شرکت کند و مدرک جدیدی دریافت نماید.
برگزاری آزمون GMAT در ایران
اگر می خواهید برای ثبت نام آزمون GMAT اقدام کنید باید بدانید متاسفانه این آزمون مانند بسیاری از آزمون های ورودی دانشگاه ها مانند آزمون LSAT، آزمون IMAT، آزمون تولک و… در ایران برگزار نمی شود و داوطلبان ایرانی برای شرکت در این آزمون باید در هنگام ثبت آزمون GMAT یکی از تاریخ ها و مراکز برگزاری آزمون GMAT در یکی از کشورهای همسایه مانند ترکیه، امارات، ارمنستان و… را انتخاب کنند، در واقع عدم برگزاری آزمون GMAT در ایران از مهمترین معایب این آزمون برای داوطلبان ایرانی بشمار می رود، چرا که برای شرکت در آزمون علاوه بر پرداخت هزینه ثبت نام باید هزینه اقامت و سفر به یکی از کشورهای همسایه را نیز پرداخت کنند و برای شرکت در آزمون GMAT هزینه و وقت بیشتری نسبت به سایر داوطلبین صرف کنند.
اگر برای شرکت در آزمون های ورودی دانشگاه های خارجی مانند آزمون یوس ترکیه، آزمون GRE تضمینی، آزمون UCAT و… نیاز به مشاوره و راهنمایی داری، با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا تماس بگیر.
ثبت نام در آزمون GMAT
مراحل ثبت نام در آزمون GMAT:
- ابتدا به سایت mba.com مراجعه کنید و روی گزنیه Register Now کلیک کنید.
- سپس یک حساب کاربری ایجاد کنید.
- اطلاعات شخصی خود را وارد کنید.
- بخش profile details را که شامل تاریخ تولد،جنسیت، ملیت ، علت ثبت نام، اطلاعات تحصیلی و کاری است را تکمیل کنید
- در مرحله یVerify Profile اطلاعاتی که در حساب کاربری وارد کرده اید را تایید کنید.
- پس از تکمیل پروفایل خود مجددا به حساب کاربری بروید.
- در بخش Register Now می توانید یکی از مراکز برگزار کننده آزمون GMAT در کشور مورد نظر خود را مانند ترکیه، امارات، ارمنستان و… را انتخاب کنید.
- پس از انتخاب مرکز آزمون یکی از تاریخ های برگزاری را انتخاب کنید.
- سپس برای ثبت نام قطعی در آزمون گزینه Complete Order را کلیک کنید.
- پس از تایید اطلاعات پروفایل و موافقت با قوانین به صفحه پرداخت هدایت می شوید.
جهت کسب موفقیت در کوتاه ترین زمان و دریافت بهترین نتیجه در آزمون های زبان بین المللی مانند آزمون تولک، آزمون ناتی (NAATI)، آزمون تافل (TOEFL)، آزمون OET (آزمون کادر درمان)، آزمون دولینگو (Duolingo)، آزمون آیلتس و… می توانید با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید…
پرداخت هزینه آزمون GMAT
هزینه ثبت نام در آزمون GMAT تقریبا در همه ی کشورها یکسان است. در هنگام ثبت نام در آزمون می توانید ارسال گزارش نمره یا ریپورت GMAT را برای 5 دانشگاه به صورت رایگان درخواست کنید، اما برای ارسال گزارش نمره اضافه یا بعد از برگزاری آزمون باید هزینه ای را بپردازید. همچنین باید بدانید امکان لغو و یا تغییر زمان و مرکز آزمون و اعتراض به نمره آزمون نیز وجود دارد، اما درخواست این موارد شامل پرداخت هزینه است.
در صورتی که لغو کردن آزمون تا 7 روز پیش از تاریخ برگزاری آزمون باشد، بخشی از هزینه ثبت نام به داوطلب مسترد می شود، ولی پس از این تاریخ، مبلغی بازگردانده نخواهد شد.
جدول هزینه های آزمون GMAT
هزینه خدمات آزمون | آزمون حضوری | آزمون آنلاین |
هزینه ثبت نام | 275 دلار | 300 دلار |
هزینه گزارش نمره اضافی | 35 دلار | 35 دلار |
هزینه لغو آزمون | 25 دلار | – |
هزینه اعتراض به نمره | 25 دلار | – |
هزینه تغییر زمان آزمون بیش از 60 روز قبل از برگزاری | 55 دلار | 60 دلار |
هزینه تغییر زمان آزمون 15 تا 60 روز قبل از برگزاری | 110 دلار | 120 دلار |
هزینه تغییر زمان آزمون 4 روز و کمتر از برگزاری | 165 دلار | 180 دلار |
مبلغ قابل بازگشت با لغو آزمون بیش از 60 روز قبل از برگزاری | 110 دلار | 120 دلار |
مبلغ قابل بازگشت با لغو آزمون 15 تا 60 روز قبل از برگزاری | 80 دلار | 90 دلار |
ووچر آزمون GMAT
آزمون GMAT یک آزمون بین المللی است و مانند سایر آزمون های بین المللی از جمله آزمون GRE، آزمون تافل، آیلتس و غیره هزینه های مختلف آزمون که شامل هزینه ثبت نام در آزمون GMAT، هزینه اعتراض به نمره آزمون، ارسال ریپورت اضافه به دانشگاه ها، تغییر مرکز و تاریخ آزمون می باشد، با استفاده از کارت های اعتباری بین المللی مانند مستر کارت یا ویزا کارت یا حساب بین المللی Paypal انجام می شود، یعنی داوطلبان ایرانی نمی توانند با ریال و یا کارت های اعتباری خود هزینه آزمون های بین المللی از جمله آزمون GMAT را پرداخت کنند، اما یک روش آسان تر نیز برای پرداخت هزینه آزمون GMAT برای داوطلبان ایرانی وجود دارد و آن هم خرید ووچر آزمون GMAT است.
ووچر آزمون GMAT یک کد 16 رقمی منحصر به فرد است و تنها یک بار قابل استفاده می باشد و با استفاده از آن می توانید بدون داشتن حساب های بین المللی پرداخت های آنلاین انجام دهید.
بسیاری از مراکز آموزشی در همان ابتدای ثبت نام دوره GMAT خدمات ووچر آزمون GMAT را نیز ارائه می دهند و در صورتی که متقاضی بخواهد ووچر GMAT را تهیه کند، می تواند تنها با پرداخت هزینه آن به موسسه ، کد ۱۶ رقمی ووچر را دریافت کند.
منابع آزمون GMAT
مطالعه منابع آزمون GMAT که به صورت کتاب ها و منابع آنلاین ارائه می شود، یکی از بهترین راهکارها برای کسب نمره بالا در آزمون GMAT برای اخذ پذیرش تحصیلی از معتبرترین دانشگاه های آمریکا و کانادا است.
برخی از مهمترین کتاب های آزمون GMAT عبارتند از:
- مجموعه کتاب های آمادگی آزمون GMAT منهتن: این کتاب در 10 جلد ارائه شده است و تمام نکات لازم و هر آنچه داوطلبان برای پاسخ دادن به سوالات آزمون باید بدانند در این مجموعه بیان شده است و مجموعه کتاب منهتن معروف ترین منابع آزمون جی مت بشمار می رود.
- مجموعه کتاب های مهارت های زبانی جی مت PowerScore verbal trilogy Bibl: این مجموعه کتاب در سه جلد تالیف شده است. در این کتاب ها علاوه بر ارائه درسنامه روش های دیگری برای حل سریع تر سوالات و یافتن پاسخ در کوتاهترین زمان نیز بیان شده است، همچنین تمام روش های پاسخ به سوالات بخش های مختلف آزمون ارائه شده است.
- کتاب راهنمای رسمی آزمون جی مت GMAT Official Guide : کتاب راهنمای رسمی آزمون GMAT توسط موسسه برگزار کننده آزمون منتشر شده است و مزایای آن داشتن فلش کارت است که یکی از روش های آموزشی برای یادگیری سریع تر مطالب است. در این کتاب نمونه سوالات آزمون های گذشته در سه سطح آسان، متوسط و سخت ارائه شده است.
- کتاب جی متکاپلان Kaplan GMAT Complete : در این کتاب سوالاتی که از مباحث مختلف بیان و پاسخ تشریحی هر سوال ارائه شده است.
منابع اینترنتی آزمون GMAT
منابع آزمون GMAT علاوه بر کتاب ها به صورت اینترنتی نیز ارائه می شوند. منابع اینترنتی آزمون GMAT دائما به روز می شوند و به راحتی در دسترس داوطلبان قرار می گیرند و برخی از این منابع نیز به صورت رایگان ارائه می شود، از این رو استفاده از منابع اینترنتی طرفداران زیادی دارد.
برخی از منابع اینترنتی آزمون GMAT عبارتند از:
- Complete GMAT Strategy Guide Set: Manhattan Prep GMAT Strategy Guides
- GMAT Test Prep
- The GMAT Roadmap: Expert Advice Through Test Day
- 30Day GMAT Success
- Franklin GMAT Vocab Builder
- The Official Guide to the GMAT Review Bundle + Question Bank + Video
- Ace the GMAT: Master the GMAT in 40 Days
نرم افزار سایت رسمی GMAT
سایت رسمی آزمون GMAT یک نرم افزار رایگان به منظور آمادگی داوطلبان برای شرکت در آزمون ارائه کرده است و پس از ثبت نام در آزمون GMAT در اختیار داوطلبان قرار می گیرد. در واقع این نرم افزار یک شبیه ساز برای آزمون واقعی GMAT است. وب سایت رسمی آزمون GMATتمرینات رایگانی را به صورت هفتگی برای آمادگی داوطلبان برای شرکت در آزمون ارائه می دهد.
که داوطلبان را با آزمون اصلی بیشتر آشنا می کند. همچنین در سایت QS LEAP نیز منابع مختلف آزمون GMAT ارائه شده است.
ووچـر آزمون GMAT مانند ووچر آزمون تافل و سایر آزمون های زبان بین المللی از طریق کارت های ارزی اعتباری قابل خرید می باشد ، متقاضیان می توانند در ارتباط با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا ضمن دریافت مشـاوره رایگان درباره شرایط و مراحل نحوه خرید ووچر، در کوتاه ترین زمان مناسبترین نتیجه را کسب نمایند.
از مطالعه مقاله فوق می توان نتیجه گرفت
جهت کسب موفقیت تضمینی در آزمون های زبان ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی قدم اول استفاده از مشـاوره های تخصصی و تمـاس با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای تهیه و خرید اکانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و کسب مهارت های مورد نیاز در این آزمون ها می باشد.
مهاجرت تحصیلی موفق نیازمند دریافت آخرین اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جایگاه شغلی و یا مقصد مورد نظر است، متقاضیان با مشاوره از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا می توانند از دانش به روز در این باره بهره مند شوند.
آزمون GAMT یک آزمون بین المللی به زبان انگلیسی است و برای پذیرش در رشته های MBA و MPA و DBA به صورت هوشمند و کامپیوتری برای ارزیابی توانایی ها و مهارت های داوطلبان برای تحصیل در رشته های مدیریتی و تجارتی برگزار می شود.
این آزمون تا سال 2016 به صورت کامپیوتری و کاغذی برگزار می شد، اما از سال ۲۰۱۶ برگزاری آزمون GMAT به صورت کاغذی لغو شد. همچنین نسخه ی آنلاین آزمون GMAT نیز ارائه شده است و داوطلبان می توانند به صورت شبانه روزی در آزمون آنلاین شرکت کنند.
آزمون GMAT در ایران برگزار نمی شود و داوطلبان برای شرکت در این آزمون باید به کشورهای برگزار کننده مانند امارات، دبی، قطر، ارمنستان و ترکیه و غیره سفر کنند.
شما می توانید تا 8 بار با فاصله حداقل 16 روز بین آزمون ها در آزمون GMAT شرکت کنید و در یک سال فقط اجازه دارید 5 بار در آزمون حضوری شرکت کنید و تعداد مجاز شرکت در آزمون GMAT آنلاین 2 بار در سال است.
هزینه آزمون GMAT از طریق کارت های اعتباری بین المللی مانند ویزا کارت یا مستر کارت قابل پرداخت است همچنین می توانید با خرید ووچر آزمون GMAT هزینه آزمون را بدون داشتن کارت اعتباری بین المللی پرداخت کنید.
4 پاسخ
سلام آزمون gmat آنلاین هم شما برگزار می کنید؟
سلام دوست عزیز، در حال حاضر شرکت مهاجرتی هومان ویزا در زمینه آزمون های بین المللی فعالیت ندارد.
سلام آیا آزمون GMAT جایگزین یک مدرک زبان میشود؟
سلام دوست عزیز، خیر آزمون GMAT یک آزمون ورودی دانشگاه برای اپلای تحصیلی رشته های مدیریت، اقتصاد، تجارت و… است و نمی توان مدرک آن را جایگزین آزمون زبان کرد.