فهرست مطالب

شرکت مهاجرتی هومان ویزا در حال حاضر در حوزه آزمون PTE فعالیت ندارد.

آزمون PTE چیست؟

PTE یا پیرسون (Pearson Test of English) یکی از آزمون‌ های بین‌ المللی زبان انگلیسی است که توسط انتشارات پیرسون برگزار می شود و مدرک آن دارای اعتبار جهانی است. شرکت در این آزمون برای دانش آموزان و دانشجویانی مناسب است که قصد مهاجرت و ادامه تحصیل در کشورهای انگلیسی زبان را دارند.

آزمون PTE (آزمون پیرسون)

آزمون PTE یا پیرسون (Pearson Test of English) یکی از آزمون ‌های بین ‌المللی زبان انگلیسی است که توسط انتشارات پیرسون برگزار می شود و مدرک آن دارای اعتبار جهانی است. افرادی که می خواهند برای کار، تحصیل و یا اقامت به یکی از کشورهای انگلیسی زبان مهاجرت کنند، می توانند برای اثبات مهارت های زبان انگلیسی خود در آزمون PTE یا پیرسون شرکت کنند.

مدرک آزمون PTE مانند آزمون های قدیمی تر آیلتس و تافل تضمینی از اعتبار جهانی برخوردار است و بسیاری از دانشگاه ها، سازمان ها و مراکز کاری مدرک آن را به عنوان معیاری برای ارزیابی سطح زبان انگلیسی متقاضیان می پذیرند و تعداد دانشگاه هایی که مدرک PTE را می پذیرند رو به افزایش است، با این حال برخی دانشگاه ها هنوز هم مدرک آزمون آیلتس آکادمیک و تافل را برای اپلای تحصیلی معتبر می دانند، از این رو باید پیش از شرکت در آزمون با مراجعه به سایت دانشگاه ها مطلع شوید کدام دانشگاه ها مدرک PTE را می پذیرند.

داوطلبان می توانند ابتدا با ورود به صفحه WHO ACCEPTS IT وب سایت رسمی PTE از پذیرش مدرک آزمون از سوی دانشگاه مقصد مطمئن شوند.

اگر تصمیم داری در آزمون PTE برای مهاجرت شرکت کنی و نمی دونی مدارک لازم چیه، با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا تماس بگیر.

انواع آزمون PTE

آزمون PTE با توجه به اهداف مهاجرتی دارای انواع مختلفی است.

انواع آزمون PTE عبارتند از:

  • آزمون PTE آکادمیک: برای اپلای تحصیلی
  • آزمون PTE جنرال: برای مهاجرت غیر تحصیلی مانند کار، اقامت و…
  • آزمون PTE کودکان و نوجوانان: برای ارزیابی مهارت های زبان انگلیسی گروه سنی 7 تا 12 سال طراحی شده است.
  • آزمون PTE Core: این آزمون جدیدترین نوع آزمون PTE است و در اواخر سال 2023 ارائه شده است.
  • آزمون PTE Home: این آزمون مانند آزمون آیلتس لایف اسکیلز برای اخذ ویزای خانوادگی و تمدید ویزا و اخذ اقامت و شهروندی انگلستان کاربرد دارد.

آزمون PTE آکادمیک

آزمون PTE آکادمیک در سال 2009 ارائه شده است و مورد تایید شورای پذیرش مدیریت تحصیلات تکمیلی (GMAC) می باشد. این آزمون مبتنی بر کامپیوتر است و به صورت حضوری در مراکز معتبر برگزار می شود. آزمون PTE آکادمیک مانند آیلتس آکادمیک برای اپلای تحصیلی مورد پذیرش بسیاری از دانشگاه های معتبر دنیا است. در واقع این آزمون، مهارت های زبان انگلیسی داوطلبان را برای حضور در موقعیت های آکادمیک ارزیابی می کند و یکی از بهترین آزمون های جایگزین آیلتس آکادمیک و تافل است.

آزمون PTE آکادمیک در 360 روز سال و در 50 کشور دنیا در 200 مرکز معتبر برگزار می شود، بنابراین داوطلبان حق انتخاب زیادی برای شرکت در آزمون خواهند داشت. همچنین مانند آزمون تافل IBT هوم ادیشن تضمینی نسخه آنلاین و هوم ادیشن PTE آکادمیک ارائه شده است و داوطلبان می توانند در منزل به صورت آنلاین و غیر حضوری در آزمون پی تی ای آکادمیک شرکت کنند.

آزمون PTE جنرال

برای شرکت در آزمون PTE جنرال شرایط و محدودیت سنی وجود ندارد و همه افراد می توانند در این آزمون شرکت کنند. آزمون PTE جنرال در سه مهارت درک مطلب، نوشتاری و شنیداری به صورت کتبی برگزار می شود و مهارت های ارتباطی در یک آزمون شفاهی ارزیابی می شود. PTE جنرال طبق استاندارد CEFR شامل 6 سطح می باشد و داوطلبان می توانند در یکی از سطوح آزمون برای ارزیابی مهارت های زبان انگلیسی خود شرکت کنند.

سطوح آزمون PTE جنرال شامل:

  1. سطح A1: سطح پایه و مبتدی (Elementary)
  2. سطح A2: سطح پایه و مبتدی (Pre-Intermediate)
  3. سطح B1: سطح متوسط (Intermediate)
  4. سطح B2: از متوسط بالا تر (Upper Intermediate)
  5. سطح C1: سطح پیشرفته (Advance)
  6. سطح C2: سطح پیشرفته ( Proficiency

آزمون PTE Core

آزمون PTE Core جدیدترین نوع آزمون PTE است که در اواخر سال 2023 ارائه شده است و برای مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت دائم این کشور استفاده می شود و افرادی که قصد دارند به کانادا مهاجرت کنند می توانند برای اثبات مهارت های زبان انگلیسی خود در این آزمون شرکت کنند.

ساختار آزمون PTE Core مشابه آزمون PTE آکادمیک است و هر 4 مهارت زبان انگلیسی را مورد ارزیابی قرار می گیرد. اما محتوای سوالات غیر آکادمیک می باشد.

آزمون  PTE Home

آزمون PTE Home همانند آزمون آیلتس لایف اسکیلز برای اخذ ویزای خانوادگی، کاری و تمدید ویزا و دریافت شهروندی انگلستان کاربرد دارد و مدت زمان انجام این آزمون کوتاه و تقریبا 20 دقیقه است. آزمون PTE Home دارای دو نوع می باشد:

  • آزمون PTE Home – A1: این آزمون مانند آزمون آیلتس لایف اسکیلز A1 در سطح مبتدی برگزار می شود و از سوی وزارت کشور انگلستان برای اخذ ویزای خانوادگی و کاری پذیرفته می شود. این آزمون فقط مهارت های لیسنینگ و اسپیکینگ را با 32 سوال در مدت زمان 20 دقیقه ارزیابی می کند و نتیجه آزمون داوطلبان به صورت قبول شده یا رد شده اعلام می شود.
  • آزمون PTE Home – A2: این آزمون مانند آزمون آیلتس لایف اسکیلز A2 برای تمدید ویزا کاربرد دارد و افرادی که در انگلستان حضور دارند و می خواهند ویزای خود را تمدید کنند، باید در این آزمون شرکت کنند. آزمون PTE Home A2  شامل 30 تا 33 سوال است و مدت زمان انجام آن تقریبا 25 دقیقه می باشد.
  • آزمون PTE Home B1: این آزمون مانند آزمون آیلتس لایف اسکیلز B1 در سطح متوسط برگزار می شود و سطح آن بالاتر از PTE A است و افرادی که می خواهند برای دریافت اقامت دائم و شهروندی انگلستان اقدام کنند می توانند برای اثبات مهارت های زبان انگلیسی خود در سطح متوسط در این آزمون شرکت کنند.

ساختار آزمون PTE

همان طور که گفته شد، آزمون PTE انواع مختلفی دارد و ساختار آزمون های PTE با هم متفاوت است و سوالات با توجه به اهداف مهاجرتی آزمون طراحی شده اند، با این حال به طور کلی آزمون PTE مانند سایر آزمون های زبان انگلیسی مهارت های اصلی زبان انگلیسی یعنی خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن را ارزیابی می کند.

  • ساختار آزمون PTE آکادمیک: ساختار آزمون PTE آکادمیک شامل سه بخش است که مهارت های ریدینگ، رایتینگ، اسپیکنیگ و لیسنینگ را ارزیابی می کند.
  • ساختار آزمون PTE جنرال: ساختار PTE جنرال شامل دو بخش شفاهی و کتبی است که مهارت های لیسنینگ، رایتینگ و ریدینگ در آزمون کتبی و مهارت های ارتباطی در یک آزمون شفاهی ارزیابی می شود.
  • ساختار آزمون PTE Core: ساختار آزمون PTE Core مشابه آزمون PTE آکادمیک است و هر 4 مهارت زبان انگلیسی را مورد ارزیابی قرار می گیرد. اما محتوای سوالات غیر آکادمیک می باشد.
  • ساختار آزمون PTE Home: ساختار این آزمون تنها شامل ارزیابی دو مهارت اسپیکینگ و لیسنینگ می باشد و مدت زمان انجام آن کوتاه و 20 تا 25 دقیقه است.

بخش Speaking & Writing آزمون PTE

بخش اسپیکینگ و رایتینگ آزمون PTE شامل 7 قسمت است و مدت زمان انجام آن 54 تا 57 دقیقه است. ابتدا 5 سوال اسپیکینگ آزمون PTE پرسیده می شود و پس از پایان بخش اسپیکینگ، 2 سوال رایتینگ پرسیده خواهد شد.

  1. داوطلب باید یک متن را از روی کاغذ با صدای بلند بخواند.
  2. جملاتی برای داوطلب پخش می شود و باید آن را تکرار کند.
  3. نموداری به داوطلب نشان داده می شود که باید درباره‌ی محتوای آن صحبت کند.
  4. داوطلب در این قسمت باید به یک سخنرانی گوش دهد و سپس در مورد محتوای سخنرانی با کلمات خود صحبت کند.
  5. سوالاتی برای داوطلب پخش می شود که باید به آنها جواب کوتاه بدهد.
  6. بعد از بخش اسپیکنیگ، سوالات رایتینگ آزمون PTE پرسیده می شود. در این بخش سوالی از داوطلب پرسیده می شود که باید با یک متن 200 تا 300 کلمه ای به آن پاسخ دهد و برای پاسخگویی به این سوال 20 دقیقه به داوطلب فرصت داده می شود.
  7. در این قسمت متنی در اختیار داوطلب قرار می گیرد و باید آن را با یک جمله حداکثر 75 کلمه ای به طوری خلاصه کند که تمام نکات کلیدی متن در آن جمله وجود داشته باشد و برای پاسخگویی به این مرحله داوطلب 10 دقیقه فرصت دارد.

بخش Reading آزمون PTE

5 نوع سوال در بخش ریدینگ آزمون PTE پرسیده می شود و مدت زمان انجام آن 29 تا 30 دقیقه است.

  1. در این قسمت داوطلب باید بعد از خواندن یک متن به سوالات چند گزینه ‌ای جواب بدهد.
  2. بعد از خواندن یک متن داوطلب باید به سوالات چند گزینه ‌ای جواب دهد که هر سوال بیش از یک پاسخ صحیح دارد.
  3. در این بخش از آزمون داوطلب باید چند پاراگراف را با ترتیب صحیح سر جای خود قرار دهد تا یک متن کامل به دست آید.
  4. جملاتی به داوطلب داده می شود که باید آنها را با کلمات مناسب کامل کند.
  5. در این قسمت یک متن ناقص به داوطلب داده می شود که باید آن را با جملات مناسب کامل کند؛ به این ترتیب که جملات به صورت یک لیست نشان داده می شود و داوطلب باید یکی از آنها را انتخاب نماید.

بخش Listening آزمون PTE

بخش شنیداری لیسنینگ آزمون PTE شامل 8 قسمت است و مدت زمان پاسخ دادن به سوالات این بخش 30 تا 34 دقیقه است.

  1. قسمت کوتاهی از یک سخنرانی برای داوطلب پخش می شود که باید خلاصه ای 50 تا 70 کلمه ای در مورد آن بنویسد.
  2. در این قسمت داوطلب باید بعد از گوش دادن به صحبت ‌های افراد، بهترین جوابی که می ‌توان به آنها داد را انتخاب نماید.
  3. داوطلب در این بخش باید بعد از گوش کردن به یک سخنرانی پاسخ های صحیح را انتخاب کند.
  4. 4یک متن ناقص در مقابل داوطلب قرار می گیرد که باید متن را با کلمات مناسب کامل کند.
  5. در این قسمت از آزمون داوطلب به یک فایل گوش می دهد، سپس پاراگرافی که به بهترین شکل آن را خلاصه می‌ کند، انتخاب کند.
  6. باید بعد از گوش کردن به یک فایل، داوطلب یکی از جملات داخل آن را که به صورت ناقص نوشته شده است را با کلمه ی مناسب کامل کند.
  7. یک فایل برای داوطلب پخش می شود و همزمان نیز متن آن نمایش داده می ‌شود که تعدادی اشکال دارد، داوطلب باید این اشکالات را پیدا کند.
  8. جملاتی برای داوطلب پخش می ‌شود که باید به شکل صحیح نوشته یا اصطلاحاTranscribe  نماید.

جهت پرداخت هزینه آزمون GMAT و سایر آزمون های بین المللی از جمله آزمون OET تضمینی، تافل (تافل IBT و تافل هوم ادیشن)، آزمون ناتی (NAATI)، آیلتس، آزمون های زبان کمبریج، دولینگو تضمینی و… می توانید از خدمات پرداخت ارزی شرکت مهاجرتی هومان ویزا استفاده کنید.

نمره دهی آزمون PTE

سیستم نمره دهی آزمون PTE جنرال و آکادمیک با هم متفاوت است. آزمون PTE جنرال از 1 تا 5 نمره دارد و PTE آکادمیک از 10 تا 90 نمره دارد.

نمره دهی در آزمون PTE آکادمیک توسط کامپیوتر و همزمان با آزمون است و توسط اگزمینر تصحیح نمی شود. نمره دهی خودکار در آزمون PTE طوری طراحی شده است که با روشی که یک اگزمینر آزمون را علامت گذاری می کند مطابقت داشته باشد. برای نمره دهی خودکار، از اگزمینرها خواسته شده است هزاران نمونه سوال را نمره بدهند، سپس نتایج را در اختیار الگوریتم هوش مصنوعی قرار داده و بر اساس آن سایر آزمون‌ ها ارزیابی می ‌شوند.

نحوه نمره دهی در آزمون PTE آکادمیک به این صورت است که نتیجه آزمون PTE  در سه نمره اعلام می شود که شامل نمره هر 4 مهارت PTE، نمره مهارت های زبانی و نمره کلی یا OVERAL می باشد.

  • نمره مهارت های چهارگانه: این نمره مربوط به ارزیابی مهارت های ریدینگ، رایتینگ، اسپیکینگ و لیسنینگ است نمره این بخش برای اخذ ویزا بررسی می شود. و هر مهارت از 10 تا 90 نمره دارد.
  • نمره مهارت های زبانی: این نمره مربوط به ارزیابی مهارت های زبانی مانند گرامر، بیان روان، تلفظ، املای واژگان، دامنه لغات و توان انتقال اطلاعات به صورت نوشتاری است. مهارت های زبانی نیز از 10 تا 90 نمره دارد.
  • نمره نهایی (OVERAL): نمره کلی آزمون PTE با در نظر گرفتن نمره مهارت های چهارگانه و زبانی محاسبه می شود و از 10 تا 90 نمره دارد.

نمره قبولی در آزمون PTE

در مورد نمره قبولی در آزمون PTE باید بدانید آزمون PTE جنرال نمره رد یا قبولی دارد و در صورتی که نتوانید حداقل نمره مورد نظر را کسب کنید در آزمون PTE جنرال رد می شوید. نتایج آزمون PTE جنرال در چهار طبقه بندی اعلام می شود که شامل:

  • Distinction: قبولی با نمره عالی
  • Merit: قبولی با نمره خوب
  • Pass: قبول
  • Fail: مردود

اما آزمون PTE آکادمیک مانند آزمون تافل و آیلتس نمره رد یا قبولی ندارد و حداقل نمره قابل قبول از سوی دانشگاه یا سازمان درخواست کننده تعیین می شود، اما به طور کلی باید برای موفقیت در این آزمون بتوانید حداقل، نمره ای بالاتر از متوسط را کسب کنید.

اعلام نتایج آزمون PTE

پس از آنکه آزمون تصحیح شد و محاسبه و نمره دهی آزمون PTE انجام شد، نمرات داوطلبان به سرعت در اختیار آنان قرار می گیرد. نتایج آزمون PTE تا 2 روز پس از برگزاری آزمون اعلام می شود، در واقع اعلام سریع نتایج آزمون از جمله مزایای آزمون PTE بشمار می رود، چرا که موجب صرفه جویی در وقت داوطلبان می شود و داوطلب پس از دریافت نمرات خود وقت کافی برای اعتراض به نمره آزمون PTE دارد و یا می توانید در صورت عدم موفقیت در کسب نمره هدف خود برای ثبت نام آزمون PTE اقدام کند و برای شرکت مجدد در آزمون برنامه ریزی نماید.

پس از برگزاری آزمون PTE ایمیلی برای داوطلب ارسال می شود که اعلام نتایج آزمون PTE و امکان مشاهده و دسترسی به کارنامه آزمون را اطلاع می دهد. پس از دریافت ایمیل مربوطه داوطلب می تواند به حساب کاربری خود در سایت پیرسون وارد شود و نتیجه آزمون را مشاهده نماید.

اعتراض به نمره آزمون PTE

برای ثبت اعتراض به نمره آزمون PTE تا 14 روز پس از دریافت کارنامه آزمون فرصت دارید تا برای درخواست تجدیدنظر در نمره آزمون با خدمات مشتریان پیرسون (PCS) تماس بگیرید. همچنین می توانید به حساب کاربری خود (Pearson PTE) در سایت PTE مراجعه کنید و درخواست بازبینی نمره آزمون را ثبت کنید.

جهت بازبینی آزمون باید هزینه ای را پرداخت کنید تا آزمون شما مجددا مورد بررسی قرار بگیرد. هزینه تغییر نمره توسط گروه خدمات مشتریان پیرسون اعلام خواهد شد.

همان طور که گفته شد، آزمون PTE آکادمیک به صورت سیستمی و توسط هوش مصنوعی (Artificial Intelligence) تصحیح می شود و نمره دهی در آزمون PTE بسیار دقیق و بدون خطا انجام می شود، بنابراین امکان اشتباه در تصحیح آزمون پی تی ای آکادمیک تقریبا وجود ندارد و اگر به نمره آزمون PTE آکادمیک اعتراض کنید، احتمال تغییر نمره کلی آزمون بعید است و فقط پاسخ های بخش اسپیکینگ (گفتاری) و بخش رایتینگ (نوشتاری) که بیش از یک کلمه پاسخ داشته باشند مورد بررسی قرار می گیرند.

کالوکیشن های PTE

یکی از مهمترین نکات موفقیت در آزمون PTE گسترش دایره لغات و دانستن معنی و نحوه کاربرد کلمات در جمله است. در واقع دانش لغات در پاسخ دادن به سوالات بخش های مختلف آزمون به ویژه ریدینگ آزمون PTE بسیار موثر است. یکی از زیرمجموعه های دانش لغات استفاده از کالوکیشن های انگلیسی است. برای موفقیت در سایر آزمون های زبان انگلیسی مانند آزمون آیلتس، تافل، دولینگو و… باید بتوانید از کالوکیشن ها به خوبی استفاده کنید.

کالوکیشن ها به کلماتی گفته می‌ شود که در کنار هم بکار می روند و معنی خاصی را ایجاد می کنند و اگر یک کلمه از کالوکیشن ‌های انگلیسی را حذف کنید، آن عبارت بی‌ معنی می ‌شود. کالوکیشن های PTE فقط مخصوص زبان انگلیسی نیست و همه ی زبان ها دارای کالوکیشن های خاص خود هستند.

کالوکیشن ها نقش مهمی در نمره دهی آزمون PTE دارند و با شناخت آنها می توانید نمره بالاتری در آزمون به ویژه بخش ریدینگ کسب کنید.

  • درک بهتر و سریع‌تر متون: اگر با کالوکیشن ‌های مختلف آشنا باشید، ارتباط معنایی بین کلمات و عبارات را سریع تر درک می کنید و مفهوم اصلی متن را بهتر و سریع تر متوجه می شوید، بنابراین می توانید به راحتی به سوالات کامل کردن جاهای خالی پاسخ بدهید.
  • پیدا کردن پاسخ ‌های صحیح در سوالات چندگزینه ای: بسیاری از سوالات چند گزینه‌ ای ریدینگ بر اساس کالوکیشن ‌های رایج انگلیسی ساخته می ‌شوند، بنابراین با شناخت کالوکیشن ها می توانید گزینه صحیح را سریع تر پیدا کنید.
  • آشنایی با سبک نوشتاری متون: بسیاری از متونی که در ریدینگ PTE استفاده می ‌شوند، شامل کالوکیشن ‌های رایج انگلیسی هستند، بنابراین با شناخت کالوکیشن ها، سبک نوشتاری متون آکادمیک را بهتر می شناسید و متون ریدینگ را راحت تر درک می کنید.

منابع آزمون PTE

منابع آزمون PTE شامل کتاب ها، منابع آنلاین و اپلیکیشن های یادگیری زبان انگلیسی هستند که به آسانی در دسترس زبان آموزان قرار دارد و استفاده از این منابع یکی از مهمترین راهکارها برای کسب نمره بالا در آزمون PTE است.

برخی از بهترین کتاب ها و منابع آزمون PTE عبارتند از:

  • کتاب PTE Academic Offline Practice Test
  • کتاب The Official Guide to PTE Academic – Teacher Notes
  • کتاب PTE Academic Practice Test Plus
  • کتاب Expert PTE Academic B1 & B2 Level
  • کتاب  pte، PTE General Skills Boosters
  • کتاب Focus Exam Practice
  • کتاب PTE Academic Testbuilder
  • کتاب PTE Academic Official Vocabulary 2020-2022
  • کتاب PTE Advantage for the Academic Module
  • کتاب های PTE Academic Handbook و Score Guide

اگر سوالی درباره ووچر (Voucher) و خرید اکانت برای آزمون pte مهاجرت شغلی و تحصیلی داری، حتما با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا، تماس بگیر تا مشاوره رایگان درباره این موضوع بگیری.

منابع آزمون PTE علاوه بر کتاب ها به صورت آنلاین نیز ارائه می شوند و شما می توانید به صورت رایگان یا با پرداخت هزینه از منابع آنلاین استفاده کنید. وبسایت های معتبر زیادی هستند که منابع آزمون PTE را به آسانی در اختیار زبان آموزان قرار می دهند و شما می توانید با دانلود آنها از این منابع استفاده کنید.

برخی منابع آنلاین آزمون PTE عبارتند از:

  • وبسایت com
  • وبسایت net
  • وبسایت pearson-pte.com
  • وبسایتcom
  • وبسایت au
  • وبسایت com.au
  • وبسایت in
  • وبسایت com

اپلیکیشن آمادگی آزمون PTE

اپلیکیشن آمادگی آزمون PTE یکی از به روزترین ابزار تمرین مهارت های آزمون PTE و آشنایی با فرمت و نمونه سوالات و نمره دهی در آزمون PTE است، در واقع اپلیکیشن های آمادگی PTE از جمله مهمترین و کارآمدترین منابع آنلاین پی تی ای بشمار می روند که به دلیل دسترسی آسان به اپلیکیشن ها، استفاده از آنها توسط کاربران افزایش چشمگیری داشته و امروزه یکی از بهترین منابع آزمون PTE جهت تقویت مهارت های آزمون بشمار می روند.

  • اپلیکیشن PTE Academic Official Practice: اپلیکیشن PTE Academic Official Practice، اپلیکیشن رسمی پیرسون است که برای تمرین و آشنایی با آزمون PTE جهت کمک به داوطلبان طراحی شده است.
  • نرم افزار APEUni: نرم افزار موسسه پیرسون (APEUni) مجموعه ای از پلتفرم ها و ابزارهای آنلاین است که برای کمک به داوطلبان شرکت در آزمون PTE طراحی شده است. برنامه APEUni یک پلتفرم جامع و کامل است و طیف وسیعی از موارد مطالعه، تست‌ های تمرینی و… را با رویکردی جامع و کاربردی برای کمک به داوطلبان جهت تقویت مهارت ‌های زبان انگلیسی و بهبود عملکرد بهتر در آزمون PTE را ارائه می ‌دهد.
  • اپلیکیشن PTE TUTORIALS: این اپلیکیشن بهترین و کاملترین اپلیکیشن آمادگی آزمون PTE آکادمیک است. این اپلیکیشن دارای نمونه سوالات متنوع و منطبق با سطح بخش های مختلف آزمون PTE است و در دو نسخه IOS و Android طراحی شده است و از اپ استور و پلی استور قابل دانلود می باشد. این اپلیکیشن دارای قابلیت تحلیل کارنامه آزمون است، شما می توانید با ارسال کارنامه پی تی ای نتیجه تحلیل را مشاهده کنید.
  • اپلیکیشن Alfa PTE: اپلیکیشن Alfa PTE یک برنامه تمرین مهارت های PTE برای آزمون PTE آکادمیک و PTE Core است که به صورت رایگان توسط یک مدرسه آموزشی در استرالیا ارائه شده است.

آزمون ماک PTE

آزمون ماک PTE، یک آزمون شبیه ساز و آزمایشی PTE است که توسط موسسه پیرسون با هدف آشنایی داوطلبان با فرمت و ساختار و محتوای واقعی آزمون PTE برگزار می شود، در واقع شرکت در آزمون ماک یکی از مهمترین نکات موفقیت در آزمون PTE بشمار می رود.

داوطلبان با شرکت در آزمون ماک PTE با محدودیت های آزمون، زمان بندی بخش های مختلف، فرمت و نمونه سوالات واقعی آزمون آشنا می شوند و می توانند با شناسایی نقاط ضعف و قوت خود در پاسخ دادن به سوالات بخش های مختلف، شانس موفقیت خود را در آزمون PTE اصلی افزایش دهند، چرا که فرمت و نمونه سوالات آزمون ماک PTE شبیه به آزمون اصلی است و مانند آزمون اصلی هر چهار مهارت ریدینگ، رایتینگ، اسپیکینگ و لیسنینگ را ارزیابی می کند و به داوطلبان کمک می کند تا آزمون PTE را بهتر بشناسند.

آزمون ماک PTE توسط موسسه پیرسون به صورت آنلاین برگزار می شود و داوطلبان برای شرکت در این آزمون نیازی به حضور در مراکز برگزارکننده ندارند و می توانند با دسترسی به اینترنت پرسرعت و سایر تجهیزات لازم در هر مکانی در این آزمون شرکت کنند و سطح مهارت های خود را برای شرکت در آزمون PTE محک بزنند.

آزمون ماک PTE توسط موسسه پیرسون نمره دهی می شود و کارنامه آن کاملا شبیه به کارنامه آزمون اصلی است و با همان جزییات ارائه می شود، همچنین با توجه به مشابه بودن سوالات و فرمت آزمون ماک با آزمون اصلی، نمراتی که داوطلبان در آزمون ماک کسب می کنند به نمرات آزمون PTE اصلی بسیار نزدیک خواهد بود، بنابراین نمرات آزمون ماک بهترین ملاک برای ارزیابی سطح مهارت های داوطلبان در آزمون PTE است.

برگزاری آزمون PTE در ایران

همان طور که گفته شد، آزمون PTE در کشورهای بسیاری برگزار می شود، اما متاسفانه این آزمون در ایران برگزار نمی شود و داوطلبان برای شرکت در این آزمون باید به کشورهای همسایه مانند ترکیه، امارات، آذربایجان و… که آزمون PTE را برگزار می کنند، سفر کنند.

عدم برگزاری آزمون PTE در ایران یکی از معایب این آزمون برای داوطلبان ایرانی بشمار می رود، چرا که برای شرکت در آزمون باید علاوه بر هزینه ثبت نام، هزینه سفر و اقامت در کشور دیگری را نیز پرداخت کند و زمان بیشتری را نیز برای شرکت در PTE صرف کنند و از این جهت آزمون PTE برای داوطلبان ایرانی مقرون به صرفه نباشد.

تعداد دفعات شرکت در PTE

در صورتی که نتوانستید در آزمون PTE نمره قبولی را کسب کنید، می توانید مجددا در آزمون شرکت کنید و محدودیتی در تعداد دفعات شرکت در آزمون وجود ندارد و به هر تعداد که بخواهید می توانید در آزمون PTE ثبت نام کنید.

همان طور که گفته شد، آزمون PTE آکادمیک در 360 روز سال برگزار می شود و شما می توانید 5 روز پس از دریافت نمرات خود در صورتی که از نمرات خود راضی نبودید و موفق به کسب نمره هدف خود برای اپلای تحصیلی نشدید، مجددا در آزمون شرکت کنید.

جهت کسب موفقیت در کوتاه ترین زمان و دریافت بهترین نتیجه در آزمون های ورودی دانشگاه ها مانند آزمون تولک تضمینی، آزمون IMAT، آزمون GMAT، آزمون GRE، آزمون LSAT و… از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا کاملترین مشاوره را دریافت کنید.

ثبت نام در آزمون PTE

ثبت نام آزمون PTE شرایط خاصی ندارد، فقط برای ثبت نام در آزمون باید گذرنامه معتبر داشته باشید و محدودیت سنی در آزمون PTE نیز 16 سال است و اگر داوطلبان کمتر از 18 سال باید رضایت نامه کتبی از والدین ارائه نمایند.

جهت ثبت نام آزمون PTE باید به ترتیب زیر عمل کنید:

  • ایجاد حساب کاربری: برای ثبت نام آزمون PTE ابتدا باید در سایت PTE یک حساب کاربری (My PTE) بسازید. در این مرحله باید اطلاعات شخصی خود مانند نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، کشور محل اقامت را دقیقا مطابق با اطلاعات گذرنامه وارد کنید. باید در وارد کردن اطلاعات در این بخش بسیار دقت کنید، چرا که در صورت مغایرت اطلاعات وارد شده با مشخصات درج شده در پاسپورت ممکن است در روز آزمون از حضور در جلسه محروم شوید، که در این صورت هزینه ثبت نام آزمون نیز به شما مسترد نخواهد شد. سپس با اطلاعات حساب کاربری که طی 48 ساعت به ایمیل شما ارسال شده است، می توانید وارد سیستم شوید. نتیجه آزمون نیز به حساب کاربریتان ارسال خواهد شد.
  • انتخاب مرکز و تاریخ آزمون: با اطلاعات حساب کاربری خود وارد سیستم شوید و طبق راهنمایی ها یکی از مراکز برگزاری آزمون PTE را انتخاب کنید. البته باید بدانید آزمون PTE در ایران برگزار نمی شود و برای شرکت در آزمون باید یکی از مراکز و تاریخ های برگزاری آزمون PTE را در یکی از کشورهای همسایه مانند ترکیه، امارات و… را انتخاب کنید.
  • پرداخت هزینه: پس از آنکه مرکز و تاریخ مورد نظر خود را انتخاب کردید باید با پرداخت هزینه، ثبت نام آزمون PTE را نهایی کنید.
  • پس از پایان مراحل ثبت نام PTE و پرداخت هزینه، یک ایمیل تایید با تمام جزئیات به آدرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

ووچر آزمون PTE

پرداخت هزینه ثبت نام آزمون PTE مانند سایر آزمون های بین المللی از طریق کارت های اعتبار بین المللی مانند ویزا کارت یا مستر کارت امکان پذیر است، اما بدون داشتن یکی از کارت های اعتباری بین المللی و فقط با خرید ووچر آزمون PTE می توانید هزینه آزمون را به صورت آنلاین پرداخت نمایید.

ووچر آزمون PTE یک کد چند رقمی است که به جای اطلاعات کارت بانکی بین ‌المللی در صفحه پرداخت آزمون در هنگام ثبت نام، استفاده می ‌شود. داوطلبان ایرانی که نمی ‌توانند از کارت اعتباری بین المللی استفاده کنند، می ‌توانند ووچر آزمون PTE را خریداری کرده و از کد آن برای رزرو آزمون استفاده کنند.

برای اینکه بتوانید از ووچر آزمون PTE جهت پرداخت هزینه آزمون پی تی ای استفاده کنید، باید به ترتیب زیر عمل نمایید:

  • ابتدا باید به پروفایل خود در سایت پیرسون مراجعه کنید.
  • سپس مراحل ثبت ‌نام را انجام دهید تا به مرحله پرداخت هزینه آزمون برسید.
  • در صفحه پرداخت، گزینه ‌های مختلفی برای انتخاب نوع کارت اعتباری وجود دارد. کسانی که credit کارت بین المللی دارند، می‌ توانند به صورت مستقیم هزینه آزمون را پرداخت کنند، اما کسانی که کارت اعتباری بین المللی ندارند باید به ‌جای انتخاب کارت اعتباری، گزینه مربوط به پرداخت هزینه با ووچر را انتخاب کنند.
  • پس از وارد کردن کد ووچر PTE باید دکمه apply یا اعمال کردن را کلیک کنید. در این مرحله ثبت نام در آزمون نهایی می شود و هزینه ثبت نام آزمون PTE از طریق ووچر واریز می شود. اگر ووچر معتبر باشد ثبت نام کامل می شود و می توانید در تاریخ مورد نظر در آزمون شرکت کنید.

پرداخت هزینه آزمون های زبان از طریق کارت‌های اعتباری بین‌المللی مثل مستر کارت و یا ویزا کارت امکان پذیر است. از آنجایی که صدور این کارت‌ها توسط بانک‌های ایرانی ممکن نیست، لذا متقاضیان و پزشکان محترم می‌توانند برای پرداخت هزینه‌های خود از خدمات پرداخت آنلاین ارزی شرکت مهاجرتی هومان ویزا استفاده کنند.

مزایای پرداخت هزینه ثبت نام آزمون PTE با استفاده از کد ووچر:

  • ووچر آزمون PTE بدون نام صادر می شود و قابلیت اعمال برای همه پروفایل ها را دارد، بنابراین می توانید پس از خرید ووچر، آن را به دیگران انتقال دهید.
  • پرداخت هزینه ثبت نام با استفاده از کد ووچر آزمون PTE معمولا ارزانتر از ثبت‌ نام با کارت اعتباری بین المللی است، چون کارمزد آن کمتر است.
  • اگر با استفاده از کد ووچر، هزینه آزمون PTE را پرداخت کنید، در صورت لغو آزمون در زمان مجاز (۱۵ روز قبل از تاریخ برگزاری آزمون PTE) می توانید بلافاصله از کد ووچر استفاده کنید و یا آن را به شخص دیگری که قصد ثبت نام در آزمون PTE را دارد، انتقال دهید، اما در صورت پرداخت هزینه آزمون با کارت اعتباری باید منتظر بمانید تا هزینه ای را که برای ثبت نام پرداخت کرده اید به حساب شما مسترد شود.
  • در صورتی که برای ثبت نام، ووچر آزمون PTE را خریداری کرده باشید و پس از آن هزینه ثبت نام بیشتر شود، این افزایش قیمت شامل شما نخواهد شد.
  • خرید ووچر آزمون PTE به صورت ریالی و حتی با استفاده از رمزارز و در کوتاهترین زمان امکان پذیر می باشد.

مدت اعتبار آزمون PTE

آزمون PTE آکادمیک همانند بسیاری از آزمون های زبان انگلیسی به مدت 2 سال اعتبار دارد و دانشگاه ها مدرک این آزمون را تا 2 سال برای اپلای تحصیلی می پذیرند و پس از آن اعتبار آزمون منقضی می شود، اما مدرک آزمون PTE جنرال مانند برخی آزمون ها از جمله آزمون CPE، آزمون CAE و… اعتبار دائمی و مادام العمر دارد و با گذشت زمان اعتبار آن منقضی نمی شود، البته ممکن است مرکزی که مدرک PTE جنرال را درخواست کرده است، بخواهد مهارت های زبان انلگلیسی متقاضی را به روز ارزیابی کند، بنابراین اگر از زمان دریافت مدرک PTE جنرال زمان زیادی گذشته باشد، از او بخواهد مجددا در آزمون PTE جنرال شرکت کند و مدرک جدیدی ارائه نماید.

اگر می خواهید با مدرک PTE به استرالیا مهاجرت کنید، باید بدانید مدت اعتبار آزمون PTE برای مهاجرت به استرالیا با مدت اعتبار این آزمون که از سوی موسسه پیرسون تعیین شده است متفاوت است و اعتبار آزمون با توجه به سطح آن تعیین می شود.

تغییرات آزمون PTE

آزمون PTE آکادمیک همانند بسیاری از آزمون های زبان انگلیسی به مدت 2 سال اعتبار دارد و دانشگاه ها مدرک این آزمون را تا 2 سال برای اپلای تحصیلی می پذیرند و پس از آن اعتبار آزمون منقضی می شود، اما مدرک آزمون PTE جنرال مانند برخی آزمون ها از جمله آزمون CPE، آزمون CAE و… اعتبار دائمی و مادام العمر دارد و با گذشت زمان اعتبار آن منقضی نمی شود، البته ممکن است مرکزی که مدرک PTE جنرال را درخواست کرده است، بخواهد مهارت های زبان انلگلیسی متقاضی را به روز ارزیابی کند، بنابراین اگر از زمان دریافت مدرک PTE جنرال زمان زیادی گذشته باشد، از او بخواهد مجددا در آزمون PTE جنرال شرکت کند و مدرک جدیدی ارائه نماید.

تفاوت آزمون PTE جنرال و آکادمیک

آزمون PTE جنرال و آکادمیک هر دو توسط موسسه پیرسون برگزار می شود و هدف از برگزاری آنها ارزیابی مهارت های اصلی زبان انگلیسی یعنی خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن می باشد، اما این دو آزمون تفاوت هایی با هم دارند.

تفاوت آزمون PTE جنرال و آکادمیک عبارتند از:

  • تفاوت در کاربرد: آزمون PTE آکادمیک برای اپلای تحصیلی و PTE جنرال برای مهاجرت کاری، سرمایه گذاری و… برگزار می شود.
  • تفاوت در ساختار: سوالات آزمون PTE آکادمیک برای ارزیابی مهارت های زبان انگلیسی در محیط آکادمیک و آزمون PTE جنرال برای ارزیابی مهارت های زبان انگلیسی در محیط های کاری و اجتماعی طراحی شده است.
  • تفاوت در نحوه برگزاری آزمون: آزمون PTE آکادمیک به صورت کامپیوتری و حضوری و یا به صورت غیرحضوری و هوم ادیشن برگزار می شود، اما آزمون PTE جنرال در دو بخش کتبی و شفاهی برگزار می شود.
  • تفاوت در نمرده دهی: آزمون PTE آکادمیک از 10 تا 90 نمره و آزمون PTE جنرال از 1 تا 5 نمره دارد.
  • تفاوت در مدت اعتبار مدرک آزمون: مدرک PTE آکادمیک 2 سال اعتبار دارد و مدرک PTE جنرال اعتبار دائمی و مادام العمر دارد.
  • تعداد دفعات برگزاری آزمون: آزمون PTE آکادمیک 360 روز در سال و PTE جنرال 5 مرتبه در سال در ماه های نوامبر، دسامبر، فوریه، می و ژوئن برگزار می شود.

کشورهایی که مدرک PTE را می پذیرند

مزایای آزمون PTE موجب شده است تا در سال های اخیر یکی از آزمون های محبوب زبان انگلیسی بشمار برود و در واقع یکی از آزمون های جایگزین آیلتس و تافل باشد، بنابراین بسیاری از کشورها و دانشگاه های معتبر مدرک این آزمون را به رسمیت می شناسند و نمرات آن را ملاک ارزیابی سطح زبان انگلیسی داوطلبان می دانند.

کشورهایی که نمرات آزمون PTE را می پذیرند

آرژانتین

نیجریه

برزیل

قبرس

اسلونی

یونان

بلژیک

عمان

ژاپن

مصر

هلند

ایرلند

بلغارستان

روسیه

لاتویا

اتریش

مالتا

کانادا

جمهوری چک

فنلاند

مجارستان

عراق

فیلیپین

اردن

اسپانیا

نیوزیلند

پاکستان

چین

سنگاپور

مالزی

استرالیا

نروژ

ایتالیا

دانمارک

امارات

اندونزی

بلژیک

لهستان

کره جنوبی

تایوان

تایلند

سوئد

سوییس

ترکیه

آلمان

کدام دانشگاه ها مدرک PTE را می پذیرند؟

همان طور که گفتیم 50 کشور در دنیا از جمله کانادا، انگلیس، فرانسه، آمریکا، استرالیا، آلمان، اوکراین و… مدرک آزمون PTE را به رسمیت می شناسند و دانشگاه های آنها مدرک PTE را برای اپلای تحصیلی معتبر می دانند. افرادی که می خواهند، در یکی از کشورهای انگلیسی زبان تحصیل کنند و یا در یکی از کشورهای غیر انگلیسی زبان مانند ترکیه، ایتالیا، آلمان و…. به زبان انگلیسی به تحصیلات آکادمیک بپردازند، می توانند برای اثبات مهارت های زبان انگلیسی خود مدرک آزمون PTE آکادمیک با نمره بالا را ارائه دهند. کدام دانشگاه ها مدرک PTE را می پذیرند؟

مهمترین دانشگاه های آمریکا که مدرک PTE را می پذیرند:

  • دانشگاه هاروارد
  • دانشگاه بابسون
  • دانشگاه ییل
  • دانشگاه کلمبیا
  • دانشگاه جورج میسون
  • دانشگاه پیس
  • سانی، بینگهامتون
  • دانشگاه ایلینوی، شیکاگو
  • دانشگاه کلرادو-بولدر
  • دانشگاه ایالتی کلرادو
  • دانشگاه پنسیلوانیا
  • دانشگاه کالیفرنیای جنوبی
  • دانشگاه ایالتی آلاباما
  • دانشگاه کالیفرنیا شمال استیت
  • دانشگاه آبرن
  • دانشگاه دولتی جکسونویل
  • دانشگاه سمفورد
  • دانشگاه دولتی آریزونا
  • دانشکده علوم و فناوری کاربردی
  • دانشگاه دیوری – پردیس فینیکس
  • دانشگاه دولتی آرکانزاس
  • دانشگاه تکنولوژی آرکانزاس
  • دانشگاه دولتی هندرسون
  • دانشگاه جان براون
  • دانشگاه آبراهام لینکلن
  • دانشگاه بین المللی آلیانت
  • دانشگاه باپتیست کالیفرنیا
  • دانشگاه لوتری کالیفرنیا
  • دانشگاه دولتی آدامز
  • دانشگاه دولتی کلرادو
  • دانشگاه خلیج آتلانتیک
  • دانشگاه جورج واشنگتن
  • دانشگاه جورج تاون
  • دانشگاه بین المللی فلوریدا
  • دانشگاه جکسونویل
  • دانشگاه بین المللی مارکونی

مهمترین دانشگاه های انگلستان که مدرک PTE را می پذیرند:

  • دانشگاه آکسفورد
  • مدرسه تجارت لندن
  • دانشگاه استون
  • دانشگاه ساوتهمپتون
  • دانشگاه باث
  • دانشگاه وارویک
  • دانشگاه گلاسکو
  • SI-UK لندن
  • کالج بین المللی انگلستان

مهمترین دانشگاه های کانادا که مدرک آزمون PTE را می پذیرند:

  • دانشگاه مک گیل
  • دانشگاه بریتیش کلمبیا
  • دانشگاه کلگری
  • دانشگاه یورک
  • دانشگاه ساسکاچوان
  • دانشگاه اتاوا
  • دانشگاه واترلو
  • آکادمی زبان بین المللی کانادا (ILAC)
  • دانشگاه کنکوردیا
  • دانشگاه رجینا
  • کالج فناوری اطلاعات مونترال
  • دانشگاه وسترن
  • دانشگاه ویلفرد لویر
  • دانشگاه یورک
  • دانشگاه های استان کبک کانادا
  • دانشگاه بیشاپ
  • دانشگاه لاوال
  • دانشگاه ویندزور
  • دانشگاه مک مستر
  • دانشگاه کوئینز
  • دانشگاه رایرسون
  • دانشگاه گوئلف

مهمترین دانشگاه های استرالیا که مدرک آزمون PTE را می پذیرند:

  • دانشگاه موناش
  • دانشگاه ملی استرالیا
  • دانشگاه کوئینزلند
  • دانشکده بازرگانی ابوت
  • کالج بین المللی کمبریج
  • کالج بین المللی ملبورن
  • کالج بین المللی انگلیسی NSW
  • دانشگاه کانبرا
  • دانشگاه سیدنی
  • دانشگاه چارلز استورت
  • دانشگاه مک کواری
  • دانشگاه نوتردام استرالیا
  • دانشگاه وسترن سیدنی
  • دانشگاه فناوری سیدنی (UTS)
  • دانشگاه نیوکاسل
  • دانشگاه نیوساوث ولز (UNSW)
  • دانشگاه کارنگی ملون استرالیا
  • دانشگاه فلیندرز
  • دانشگاه UCL استرالیا
  • دانشگاه آدلاید
  • دانشگاه استرالیای جنوبی
  • دانشگاه مرداک
  • دانشگاه ادیت کوان
  • دانشگاه کرتین

مهمترین دانشگاه های استرالیا که مدرک آزمون PTE را می پذیرند:

  • دانشگاه موناش
  • دانشگاه ملی استرالیا
  • دانشگاه کوئینزلند
  • دانشکده بازرگانی ابوت
  • کالج بین المللی کمبریج
  • کالج بین المللی ملبورن
  • کالج بین المللی انگلیسی NSW
  • دانشگاه کانبرا
  • دانشگاه سیدنی
  • دانشگاه چارلز استورت
  • دانشگاه مک کواری
  • دانشگاه نوتردام استرالیا
  • دانشگاه وسترن سیدنی
  • دانشگاه فناوری سیدنی (UTS)
  • دانشگاه نیوکاسل
  • دانشگاه نیوساوث ولز (UNSW)
  • دانشگاه کارنگی ملون استرالیا
  • دانشگاه فلیندرز
  • دانشگاه UCL استرالیا
  • دانشگاه آدلاید
  • دانشگاه استرالیای جنوبی
  • دانشگاه مرداک
  • دانشگاه ادیت کوان
  • دانشگاه کرتین

تفاوت های آزمون PTE و تافل

همان طور که گفته شد، آزمون PTE تافل هر دو آزمون های بین المللی زبان انگلیسی هستند و مدرک آنها از اعتبار جهانی برخوردار است و بسیاری از کشورها مدرک آنها را می پذیرند.

آزمون PTE و تافل هر دو چهار مهارت اصلی زبان انگلیسی یعنی ریدینگ (درک مطلب)، رایتینگ (نوشتاری)، اسپیکینگ (گفتاری) و لیسنینگ (شنیداری) را ارزیابی می کنند، اما با این حال آزمون PTE و تافل با هم تفاوت هایی دارند.

تفاوت های آزمون PTE و تافل عبارتند از:

تفاوت در ساختار: آزمون PTE چهار مهارت اصلی زبان انگلیسی را در سه بخش ارزیابی می کند، اما آزمون تافل چهار مهارت زبان انگلیسی را در چهار بخش به صورت جداگانه ارزیابی می کند.

  • تفاوت در نمره دهی: آزمون PTE آکادمیک از 10 تا 90 نمره و PTE جنرال از 1 تا 5 نمره دارد، اما آزمون تافل IBT از 0 تا 120 نمره دارد. آزمون PTE آکادمیک و تافل هر دو نمره رد یا قبولی ندارند و نمره قابل قبول از سوی دانشگاه مقصد تعیین می شود، اما آزمون PTE جنرال نمره رد یا قبولی دارد و در صورت عدم کسب نمره قبولی در آزمون مردود می شوید.
  • تفاوت در نحوه برگزاری: آزمون PTE آکادمیک مانند آزمون تافل به صورت کامپیوتری برگزار می شود و آزمون PTE جنرال در دو بخش کتبی و شفاهی انجام می شود.
  • تفاوت در محل برگزاری: آزمون PTE در ایران برگزار نمی شود، اما آزمون تافل در برخی شهرهای ایران مانند تهران در مراکز معتبر برگزار می شود.
  • تفاوت در اعلام نتایج آزمون: اعلام نتایج آزمون PTE دو تا پنچ روز پس از برگزاری آزمون است، اما نتایج آزمون تافل 6 تا 10 روز کاری پس از شرکت در آزمون اعلام می شود.
  • تفاوت در اعتبار آزمون: بسیاری از کشورها مدرک تافل و آیلتس را به رسمیت می شناسند و اکثر دانشگاه های معتبر دنیا مدرک تافل و آیلتس آکادمیک را برای اپلای تحصیلی می پذیرند، اما برخی از دانشگاه ها هنوز مدرک PTE را معتبر نمی دانند و همچنان برای اپلای تحصیلی مدرک تافل یا آیلتس را درخواست می کنند و تفاوت در اعتبار یکی از مهمترین تفاوت های آزمون PTE با آیلتس و تافل است.
  • تفاوت در تعداد دفعات آزمون: پس از شرکت در آزمون PTE می توانید بدون وقفه دوباره برای ثبت نام آزمون PTE اقدام کنید، اما برای شرکت در آزمون تافل می توانید هر سه روز یک بار ثبت نام کنید.

مقایسه نمرات PTE با آیلتس و تافل

همان طور که پیشتر گفته شد آزمون آیلتس و تافل از قدیمی ترین و معتبرترین آزمون های بین المللی زبان انگلیسی هستند که تقریبا تمام دانشگاه ها، سازمان ها و مراکز علمی و کاری در سراسر دنیا مدرک این آزمون ها را به رسمیت می شناسند و آنها را برای اهداف مختلف مهاجرتی می پذیرند، از این رو در ادامه نمرات آزمون PTE را با آزمون آیلتس و تافل مقایسه می کنیم.

نمره PTE

نمره آیلتس

نمره تافل

89-90

9

118-120

83-85

8.5

115-117

74-84

8

110-114

73-77

7.5

102-109

64-72

7

94-101

58-63

6.5

79-93

50-57

6

60-78

42-49

5.5

46-59

35-41

5

35-45

30-34

4.5

32-34

0-30

0-4

0-31

از مطالعه مقاله فوق می توان نتیجه گرفت

جهت کسب موفقیت تضمینی در آزمون های زبان مهاجرت مانند تافل و تعیین میزان اهمیت مدرک تافل یا آیلتس برای مهاجرت ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی قدم اول استفاده از مشاوره های رایگان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای خرید اکانت، نحوه ثبت نام در آزمون و کسب مهارت های مورد نیاز در این آزمون ها می باشد. برای دریافت به روزترین اطلاعات مربوط به آزمون های زبان مهاجرت ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باش.

آزمون PTE (پیرسون) یکی از آزمون های بین المللی زبان انگلیسی است که توسط انتشارات پیرسون در 50 کشور دنیا برگزار می شود.

یکی از مزایای آزمونPTE  اعلام نتایج آن زودتر از برخی آزمون ها مانند آیلتس است و داوطلبان می توانند نتیجه ی آزمون را پنج روز کاری پس از برگزاری آزمون دریافت کنند.

 زمان برگزاری آزمون جنرال سه بار در سال است و در ماه های می، دسامبر و ژوئن برگزار می شود، ولی زمان برگزاری آزمون آکادمیک 360 روز در طی سال توسط 200 مرکز مختلف می باشد

نمرات آزمون PTE، آکادمیک از 10 تا 90 و آزمون PTE، جنرال از 1 تا 5 متغیر است. آزمون براساس مقیاس جهانی انگلیسی نمره‌ دهی می ‌شود. این سیستم درجه‌ بندی دارد و مهارت های داوطلب به طور کلی ارزیابی می ‌شود و برای هر قسمت آزمون، با توجه به جواب های درست یا غلط، نمره ‌ای در نظر گرفته می ‌شود و میانگین آنها نمره نهایی داوطلب خواهد بود.

داوطلبان شرکت در آزمون PTE در خصوص چهار مهارت زبان انگلیسی ارزیابی می شوند که شامل:

 Speaking (صحبت کردن)، Listening (شنیدن)، Reading (خواندن)، Writing (نوشتن)

مدرک آزمون PTE Academic دارای اعتبار دو ساله است و پس از آن اعتبار این مدرک منقضی می شود، اما مدرک PTE General تاریخ ندارد و دارای اعتبار دائمی می باشد.

4.9/5 - (17 امتیاز)

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×