بهترین وبسایت های یادگیری آزمون تافل
آزمـون تافل صد در صد تضمینی (تافل IBT هوم ادیشن تضمینی)
بهترین وبسایت های یادگیری آزمون تافل عبارتند از: وبسایت Magoosh، وبسایت Documentaries، وبسایت Purdue OWL، وبسایت Learn 4 good، وبسایت EduSynch، وبسایت English Club، وبسایت New York Times و…
آزمون تافل (TOEFL)
آزمون تافل (TOEFL) یکی از آزمون های بین المللی زبان انگلیسی است که توسط موسسه ETS در بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران برگزار می شود. شرکت در آزمون تافل و اخذ مدرک آن با نمره بالا یکی از مهمترین مدارک برای اپلای تحصیلی در مقاطع مختلف در دانشگاه های معتبر کشورهای انگلیسی زبان است.
در حال حاضر آزمون تافل در بیش از 11 هزار موسسه و دانشگاه در بیش از 150 کشور جهان برگزار می شود و مدرک آزمون تافل مورد پذیرش بسیاری از دانشگاه ها، مراکز آموزشی و علمی، سازمان ها و اداره مهاجرت کشورهای مختلف می باشد و افراد می توانند از مدرک تافل علاوه بر اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های معتبر برای مهاجرت شغلی به کشورهای انگلیسی زبان، دریافت پیشنهاد کاری و اخذ ویزای کاری نیز استفاده کنند.
آزمون تافل مانند آزمون آیلتس در ایران برگزار می شود، در واقع برگزاری آزمون تافل در ایران یکی از مزایای شرکت در آزمون تافل برای داوطلبان ایرانی بشمار می رود، چرا که بسیاری از آزمون های بین المللی در ایران برگزار نمی شود.
انواع آزمون تافل
موسسه ETS آزمون تافل را در نسخه های مختلفی ارائه کرده است و داوطلبان با توجه به اهداف خود برای اخذ مدرک TOEFL در یکی از انواع آن شرکت می کنند و تمام نسخه های تافل دارای مدرک معتبر بوده و در بسیاری از کشورهای جهان به رسمیت شناخته می شود و از اعتبار بالایی برخوردار هستند.
انواع آزمون تافل عبارتند از:
- آزمون تافل IBT یا تافل آنلاین: آزمون تافل IBT به صورت آنلاین و در محل های برگزاری که از سوی ETS تعیین شده، برگزار می شود.
- آزمون تافل IBT هوم ادیشن (Home Edition): نسخه دیگری از تافل آنلاین (IBT) است، آزمون تافل IBT هوم ادیشن تضمینی در خانه و تحت نظارت یک ناظر تعیین شده برگزار می شود و داوطلبان مانند آزمون دولینگو تضمینی با دسترسی به اینترنت پرسرعت و سایر تجهیزات لازم می توانند در این آزمون به صورت غیرحضوری شرکت کنند.
- آزمون تافل کاغذی (کتبی) یا تافل PBT: آزمون تافل PBT در محل های برگزاری آزمون به صورت کتبی و کاغذی انجام می شود و تافل کتبی فقط در جایی برگزار می شود که شرکت در تافل آنلاین امکانپذیر نباشد
- آزمون تافل اسنشیالز (Essentials): از فوریه ۲۰۲۱ سازمان ETS نسخه ی دیگری از آزمون تافل را به نام تافل اسنشیالز ارائه کرده است. این آزمون به صورت آنلاین و مبتنی بر کامپیوتر است.
- آزمون تافل ITP: تافل ITP جهت استفاده داخلی مراکز آموزشی، سازمان ها، دانشگاه ها و… طراحی شده است.
- آزمون تافل جونیور (JUNIOR): برای شرکت در تافل جونیور محدودیت سنی وجود دارد و این آزمون برای نوجوانان 11 تا 16 سال طراحی شده است.
- آزمون تافل پریمیر (PRIMARY): تافل پریمیر نیز مانند تافل جونیور دارای شرط سنی است و برای کودکان 8 تا 11 سال طراحی شده است.
ساختار آزمون تافل
ساختار آزمون تافل IBT و تافل هوم ادیشن یکسان است و مانند بسیاری از آزمون های زبان انگلیسی از جمله آزمون OET تضمینی شامل چهار بخش است که مهارت های اصلی زبان انگلیسی را که شامل خواندن، نوشتن، صحبت کردن و گوش دادن است را ارزیابی می کند. مدت زمان انجام تافل 3 ساعت است و داوطلبان 3 ساعت فرصت دارند تا به تمام سوالات هر چهار بخش تافل پاسخ بدهند. مدت زمان پاسخ دادن به سوالات در بخش های مختلف متفاوت است و پس از پایان مدت، داوطلب باید به سوالات بخش بعدی پاسخ دهد، از این رو توجه به زمان و مدیریت زمان برای جواب دادن به سوالات برای موفقیت در آزمون بسیار اهمیت دارد.
در مورد آزمون تافل تضمینی باید بدانید در صورتی که نتوانید نمره هدف خود را در آزمون تافل به دست آورید، می توانید دوباره در آزمون شرکت کنید و محدودیتی در تعداد دفعات برای شرکت مجدد در تافل وجود ندارد و داوطلبان به هر تعداد که بخواهند می توانند در آزمون شرکت کنند.
بخش های مختلف آزمون تافل عبارتند از:
- بخش درک مطلب (Reading): ریدینگ تافل IBT، از 3 یا 4 متن تشکیل شده است و داوطلبان برای هر متن به 10 سوال جواب می دهند و مدت زمان پاسخگویی به سوالات 54 تا 72 دقیقه است.
- بخش شنیداری (Listening): لسینینگ تافل شامل 6 تا 7 قسمت است و داوطلبان برای هر قسمت به 5 تا 6 سوال پاسخ می دهند و مدت زمان پاسخگویی به سوالات 41 تا 57 دقیقه است.
- بخش گفتاری (Speaking): در بخش اسپیکینگ تافل 4 سوال پرسیده می شود و مدت زمان پاسخگویی به سوالات 17 دقیقه است.
- بخش نوشتاری (Writing): در بخش رایتینگ تافل IBT دو سوال پرسیده می شود و مدت زمان پاسخگویی 50 دقیقه است.
جهت کسب موفقیت در کوتاه ترین زمان و دریافت بهترین نتیجه در آزمون های ورودی دانشگاه ها مانند آزمون تولک تضمینی، آزمون IMAT، آزمون GMAT، آزمون GRE تضمینی و… از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا کاملترین مشاوره را دریافت کنید.
بهترین وبسایت های آموزش آزمون تافل
همان طور که می دانید اولین قدم در آشنایی با آزمون تافل و تقویت مهارت های تافل، استفاده از منابع آزمون تافل است که به صورت کتاب ها، منابع آنلاین، اپلیکیشن های آمادگی برای آزمون تافل ارائه می شوند. امروزه برای یادگیری تافل روش ها و ابزارهای کارآمد و جدیدی ارائه شده است. در حال حاضر بهترین منابع آزمون تافل و آزمون های آزمایشی توسط وبسایت های معتبر ارائه می شود که به راحتی به صورت رایگان یا با پرداخت هزینه در دسترس کاربران قرار دارد و استفاده از آنها طرفداران بسیاری در سراسر دنیا دارد.
- سایت ETS :ETS طراح و برگزارکننده آزمون تافل می باشد. سایت ETS بهترین منابع آنلاین و تمرینات متنوع و آزمون های آزمایشی تافل را برای موفقیت در این آزمون ارائه می دهد و از بالاترین جایگاه در لیست بهترین وبسایت های یادگیری آزمون تافل برخوردار است.
- وبسایت Magoosh: وبسایت مگوش جهت یادگیری آزمون تافل شامل پست های وبلاگ، تمرینات متنوع در هر بخش، لیست لغات 200 کلمه ای که حاوی واژه های پر تکرار تافل است، فلش کارت های آنلاین تعاملی و یک آزمون آزمایشی کوچک می باشد. همچنین این سایت برای آموزش مهارت لیسنینگ تافل فایل های صوتی ارائه کرده است.
- وبسایت EduSynch: در وبسایت EduSynch بیش از ۱۲۰۰ سوال در زمینه مهارت های لیسنینگ و ریدینگ تافل ارائه شده است. این وبسایت علاوه بر ارائه سوالات مفید و استاندارد آزمون تافل نتایج آزمون شما را نیز بررسی و تحلیل می کند. پس از پایان هر جلسه نتایج آزمون شما تحلیل می شود و برنامه نقاط ضعف و قوت شما را در بخش های مختلف آزمون نشان می دهد.
- وبسایت English Club: در این وبسایت مقالاتی جهت یادگیری آزمون تافل ارائه شده است و شما می توانید در آزمون های آزمایشی تافل که در هر 4 مهارت آزمون تافل (لیسنینگ، ریدینگ، رایتینگ، اسپیکنیگ) طراحی شده است شرکت کنید و با سوالات و فرمت آزمون تافل اصلی بیشتر آشنا شوید.
- وبسایت New York Times: وبسایت نیویورک تایمز یکی از بهترین منابع آزمون تافل بشمار می رود. در این وبسایت برای آموزش تافل مقالاتی توسط بهترین نویسندگان نوشته شده است. برای نوشتن این مقالات از سبک نوشتاری عالی و لغات انگلیسی متنوع استفاه شده است.
- وبسایت Learn4good: این وبسایت به صورت رایگان در دسترس کاربران قرار دارد و شامل ۱۱ آزمون کوتاه با ۲۵ سوال، ۱۷ تمرین سریع بخش ریدینگ و رایتینگ تافل و… می باشد. همچنین فهرست کامل و جامعی از موضوعات بخش رایتینگ تافل و لغات ضروری تافل را ارائه می دهد.
- وبسایت Elllo: وبسایت Elllo شامل بیش از ۲۵۰۰ درس برای آموزش تافل است که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته است. در این وبسایت بسیاری از لهجه های مختلف انگلیسی ارائه شده است، اما برای آزمون تافل فقط کافی است لهجه آمریکایی را انتخاب کنید. این سایت علاوه بر اینکه مکالمات روزمره را با تنوع زیادی ارائه می دهد، مکالمات یک دقیقه ای (میکسر) را نیز ارائه می دهد که در آن ۶ نفر به یک سوال پاسخ می دهند، این مکالمات برای تقویت مهارت لیسنینگ و اسپیکینگ تافل بسیار مفید است.
- وبسایت TOEFL Resource: این وبسایت جهت یادگیری آزمون تافل، تمرینات، تستها، آزمون های آزمایشی و نکات لازم برای تقویت مهارت های تافل را ارائه کرده است. آزمون های آزمایشی این سایت براساس آزمون واقعی تافل شبیه سازی شده است و نمرات کسب شده در این آزمون ها بهترین معیار ارزیابی سطح مهارت های زبان انگلیسی داوطلب است.
- وبسایت TOEFL Bank: سایت بانک تافل یکی دیگر از بهترین وبسایت های یادگیری آزمون تافل است و با درس هایی که ارائه می دهد برای کسب آمادگی بیشتر در آزمون تافل بسیار کمک کننده است.
- وبسایت Exam English: این وبسایت از جمله سایت هایی است که به صورت رایگان در دسترس کاربران قرار گرفته است و تمام آنچه را که برای یادگیری آزمون تافل به آن نیاز دارید در اختیار شما قرار می دهد.
- وبسایت Kaplan: روش یادگیری سایت Kaplan برای آمادگی در آزمون تافل براساس فیلم هایی است که اساتید زبان انگلیسی (تافل) در آنها تدریس می کنند و کاربران می توانند با استفاده از این فیلم ها سطح مهارت های خود را ارتقا دهند و نمره بالاتری در آزمون تافل کسب کنند.
- وبسایت Documentaries : این وبسایت از طریق فایل های تصویری، فیلم ها و برنامه های تلویزیونی مهارت های تافل را آموزش می دهد. با استفاده از فایل های تصویری کاربران با زبان اصلی و روزمره انگلیسی بیشتر آشنا می شوند.
- وبسایت Purdue OWL: این وبسایت جهت تقویت مهارت رایتینگ تافل طراحی شده است و با استفاده از تمرینات و راهکارهای ارائه شده در این سایت می توانید نمره بهتری در بخش رایتینگ تافل بگیرید.
جهت پرداخت هزینه ثبت نام آزمون تافل و سایر آزمون های بین المللی از جمله آیلتس (آیلتس آکادمیک و جنرال)، آزمون های زبان کمبریج، آزمون دولینگو، آزمون ناتی (NAATI) و… می توانید از خدمات پرداخت ارزی شرکت مهاجرتی هومان ویزا استفاده کنید.
ووچر آزمون تافل و سایر آزمون های زبان بین المللی از طریق کارت های ارزی اعتباری قابل خرید می باشد، متقاضیان می توانند در ارتباط با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا ضمن دریافت مشـاوره رایگان درباره شرایط و مراحل نحوه خرید ووچر، در کوتاه ترین زمان مناسبترین نتیجه را کسب نمایند.
از مطالعه مقاله فوق می توان نتیجه گرفت
جهت کسب موفقیت تضمینی در آزمون های زبان ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی قدم اول استفاده از مشـاوره های تخصصی و تمـاس با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای تهیه و خرید اکانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و کسب مهارت های مورد نیاز در این آزمون ها می باشد.
مهاجرت تحصیلی موفق نیازمند دریافت آخرین اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جایگاه شغلی و یا مقصد مورد نظر است، متقاضیان با مشاوره از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا می توانند از دانش به روز در این باره بهره مند شوند.
آزمون تافل (TOEFL) یکی از آزمون های بین المللی زبان انگلیسی است که توسط موسسه ETS در بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران برگزار می شود.
مهارت لیسنینگ، ریدینگ، رایتینگ و اسپیکینگ
مدرک آزمون تافل 2 سال اعتبار دارد.
برای اطلاع از بهترین وبسایت های آموزش آزمون تافل به متن مقاله مراجعه کنید.