فهرست مطالب

مشاغل حوزه درمان که به آزمون OET نیاز دارند

آزمـون OET صد در صد تضمینی

مشاغل حوزه درمان که به آزمون OET نیاز دارند کدامند؟ آزمون OET در 12 رشته علوم پزشکی و حوزه ی درمان برگزار می شود که شامل: پزشکی، دندانپزشکی، پاپزشکی، پرستاری، رادیوگرافی، فیزیوتراپی، اپتومتری (بینایی سنجی)، کاردرمانی، گفتار درمانی، داروسازی، رژیم درمانی و دامپزشکی می باشد.

آزمون OET چیست؟

آزمون OET یک آزمون بین المللی زبان انگلیسی است که توسط دانشگاه کمبریج در 12 تخصص مرتبط با حوزه درمان و علوم پزشکی برگزار می شود. مدرک این آزمون مورد قبول کشورهای بسیاری از جمله انگلیس، استرالیا، آمریکا، نیوزیلند، کانادا، امارات و غیره است. آزمون OET ویژه مهاجرت شغلی کادر درمان از جمله پزشکان، پیراپزشکان و پرستاران به یکی از کشورهای انگلیسی زبان است.

کارکنان حوزه سلامت که قصد دارند به کشورهای انگلیسی زبان مهاجرت کنند، باید در آزمون OET شرکت کنند تا با کسب نمره قابل قبول در این آزمون، مهارت زبان خود را در زمینه ی کاری و تخصص خود برای تعامل و ارتباط با مخاطبان اثبات کنند. 

برای دریافت بهترین راهکارها برای کسب نمره بالا در آزمون OET تضمینی با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید…

کدام مشاغل حوزه درمان به آزمون OET نیاز دارند؟

مشاغل حوزه درمان که به آزمون OET نیاز دارند، شامل 12 تخصص است که عبارتند از:

  1. OET پزشکی
  2. OET دندانپزشکی
  3. OET پرستاری
  4. OET کاردرمانی
  5. OET گفتار درمانی
  6. OET اپتومتری (بینایی سنجی)
  7. OET رادیوگرافی
  8. OET فیزیوتراپی
  9. OET رژیم درمانی (تغذیه)
  10. OET داروسازی
  11. OET پاپزشکی
  12. OET دامپزشکی

اگر پرستار هستید و تصمیم دارید برای مهاجرت شغلی پرستاران به یکی از کشورهای انگلیسی زبان مانند استرالیا، نیوزیلند و غیره در آزمون OET تضمینی شرکت کنید، برای دریافت کاملترین راهنمایی و مشاوره در مورد نحوه ثبت نام و شرکت در آزمون OET پرستاری با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا تماس بگیرید.

اهمیت آزمون OET برای مهاجرت کادر درمان

مدرک آزمون OET با نمره بالا یکی از مهمترین مدارک برای مهاجرت شغلی پزشکان و سایر مشاغل کادر درمان به کشورهای انگلیسی زبان است و هر یک از کارکنان علوم پزشکی که قصد مهاجرت شغلی به کشورهای انگلیسی زبان مانند انگلیس، کانادا، استرالیا، نیوزیلند، آمریکا و غیره را دارند باید برای اثبات مهارت زبان انگلیسی خود در آزمون OET شرکت کنند. در واقع اگر متقاضی از شاغلین کادر درمان مانند پزشک، پرستار، دندانپزشک، داروساز و غیره باشد و بخواهد پس از مهاجرت به کشور مقصد، در آنجا با توجه به تخصص و حرفه ای که در حوزه علوم پزشکی دارد، مشغول به کار شود، باید برای دریافت پیشنهاد کار از سوی کارفرما و اخذ مجوز کار و مهاجرت شغلی ابتدا مهارت زبان انگلیسی خود را با شرکت در آزمون OET و کسب مدرک آزمون با نمره بالا اثبات کند در واقع مدرک OET با نمره بالا (نمره 350 و بالاتر) شانس متقاضی را برای یافتن شغل مناسب و اخذ ویزای کاری افزایش می دهد.

نمره بالا در آزمون OET نشان می دهد که متقاضی از توانایی و مهارت بالایی در استفاده از زبان انگلیسی در موقعیت های کاری برخوردار است و در صورت حضور در مراکز درمانی می تواند به خوبی با همکاران و بیماران و همراهان بیمار به خوبی ارتباط برقرار کرده و از زبان انگلیسی به طور موثر در ایجاد ارتباط در محیط کاری استفاده کند.

البته در مورد مهاجرت به انگلستان با آزمون OET باید بدانید در حال حاضر از بین 12 تخصص آزمون OET که به آن اشاره کردیم، فقط پزشکان، پرستاران و ماماها می توانند از نتایج OET برای مهاجرت شغلی به انگلستان استفاده کنند.

ساختار آزمون OET

همان طور که گفته شد آزمون OET در 12 تخصص علوم پزشکی برای متقاضیان مهاجرت به کشورهای انگلیسی زبان برگزار می شود. آزمون OET به دو صورت کتبی و کامپیوتری برگزار می شود و سال 2023 نیز نسخه ی آنلاین (هوم ادیشن) آن ارائه شده است و مدت زمان انجام آزمون 2 ساعت و 45 دقیقه است. هیچ تفاوتی بین انواع آزمون OET وجود ندارد و تنها تفاوت آنها در نحوه برگزاری آزمون است.

یکی از سوالات متداول درباره آزمون OET در خصوص تفاوت ساختار آزمون OET در تخصص های مختلف است. ساختار و سوالات تخصص های مختلف OET چه تفاوتی با هم دارند؟

ساختار آزمون OET و بخش های مختلف آن برای تمام تخصص ها یکسان است و مانند بسیاری از آزمون های زبان انگلیسی مانند آزمون آیلتس، تافل، دولینگو و غیره شامل چهار بخش درک مطلب یا ریدینگ (Reading)، شنیداری یا لیسنینگ (Listening)، گفتاری یا اسپیکینگ (Speaking) و نوشتاری یا رایتینگ (Writing) است. سوالات آزمون در بخش های ریدینگ و لیسنینگ برای تمام تخصص ها مشابه است، اما در بخش های اسپیکنیگ و رایتینگ سوالات برای هر یک از تخصص ها جداگانه طراحی شده است.

نحوه ثبت نام و رزرو آزمون OET، نحوه ارسال گزارش نمره و ریپورت، نمره دهی و سطح بندی آزمون OET، تعداد دفعات مجاز برای شرکت در آزمون OET، مدت اعتبار مدرک آزمون OET (دو سال) و… برای تمام تخصص ها مشابه است و هیچ تفاوتی در تخصص های مختلف وجود ندارد.

اسپیکینگ آزمون OET

بخش گفتاری یا اسپیکنیگ آزمون OET شامل دو تسک اسپیکینگ است و مدت انجام این بخش 20 دقیقه است. سوالات اسپیکینگ OET برای هر یک از 12 تخصص به طور خاص طراحی شده است. به طور مثال سوالات اسپیکینگ آزمون OET رادیوگرافی با سوالات اسپیکنیگ OET دندانپزشکی و آزمون OET متخصین تغذیه متفاوت است.

پاسخ دادن به سوالات اسپیکینگ به این صورت است که داوطلب باید نقش تخصص خود را به عنوان پزشک، پرستار و غیره در مقابل ممتحن اجرا کند. نقش ها یک به یک به داوطلب معرفی می شود و او باید در مدت زمان 5 دقیقه نقش مورد نظر را ایفا کند. در این بخش صدای داوطلب هنگام صحبت کردن ضبط می شود و براساس معیارهایی مانند روان صحبت کردن، قابل فهم بودن، استفاده ی مناسب از اصطلاحات و گرامر، نمره ی وی تعیین می شود.

تمرکز روی لحن و کلام، کوتاه و دقیق صحبت کردن، ضبط کردن صدا در حین تمرین گفتاری، مطالعه منابع مختلف اسپیکنیگ و… از جمله مهمترین نکات اسپیکینگ آزمون OET است که به شما در تقویت مهارت گفتاری و کسب نمره بالا کمک بسزایی می کند.

لیسنینگ آزمون OET

بخش شنیداری یا لیسنینگ آزمون OET شامل سه بخش و 42 سوال است و مدت زمان پاسخگویی به هر سه بخش در مجموع 40 دقیقه است. در بخش شنیداری فایل های صوتی با موضوعات پزشکی و درمانی پخش می شود و داوطلبان باید به فایل های صوتی با دقت گوش دهند و با توجه به آنچه شنیده اند، به سوالات در بخش های مختلف پاسخ دهند. هر فایل صوتی فقط یک بار پخش می شود و داوطلب باید بتواند در حین گوش دادن به فایل ها جواب ها را بنویسد.

  • بخش A: در این بخش داوطلبان به دو فایل صوتی که شامل دو مشاوره ی 5 دقیقه ای است، گوش می دهند و پس از آن با توجه به فایل ها به 24 سوال پاسخ می دهند.
  • بخش B: داوطلبان در این بخش به 6 فایل صوتی که خلاصه ی مکالمات هستند، گوش می دهند و سپس با توجه به فایل ها به 6 سوال پاسخ می دهند.
  • بخش C: در بخش C داوطلبان به دو فایل صوتی گوش می دهند و سپس به 12 سوال با توجه به آنچه شنیده اند پاسخ می دهند.

اگر می خواهید به سوالات این بخش با موفقیت پاسخ بدهید باید به مهمترین نکات لیسنینگ آزمون OET که شامل افزایش دقت شنیداری، گوش دادن روزانه به انگلیسی، شرکت در آزمون آزمایشی، شرکت در کلاس های آمادگی OET، مطالعه منابع آزمون OET و… است در تمرینات خود توجه کنید.

ریدینگ آزمون OET

بخش درک مطلب یا ریدینگ آزمون OET شامل سه قسمت مختلف و 42 سوال است و داوطلبان 60 دقیقه فرصت دارند به سوالات این بخش پاسخ دهند. موضوعات مربوط به بخش درک مطلب شامل مباحث مراقبت از سلامت عمومی است و سوالات این بخش برای تمام داوطلبان در هر 12 تخصص‌ علوم پزشکی مشترک هستند.

  • بخش A: داوطلب باید در این بخش چهار متن کوتاه را بخواند و با توجه به آنها به 20 سوال در مدت 15 دقیقه پاسخ بدهد، سوالات این قسمت شامل سوالات جای خالی،‌ سوالات ربطی، و پاسخ کوتاه می باشد.
  • بخش B: داوطلب باید 6 متن کوتاه را بخواند و برای هر متن به یک سوال پاسخ دهد و در مجموع در این بخش باید به 6 سوال پاسخ دهد.
  • بخشC: در بخش سوم داوطلب دو متن 800 کلمه ای را می خواند و برای هر متن به 8 سوال چهار گزینه ای و در مجموع به 16 سوال در این بخش پاسخ می دهد. مدت زمان انجام بخش B و C جمعا 45 دقیقه است.

از مهمترین نکات ریدینگ آزمون OET می توان به یادگیری مهارت های Skimming و Scanning و گسترش دایره لغات انگلیسی، تمرین کردن با ساعت برای مدیریت زمان، استفاده از منابع مختلف مانند کتاب ها و منابع آنلاین، شرکت در آزمون ماک OET و… اشاره کرد.

رایتینگ آزمون OET

در بخش نوشتاری آزمون OET که مانند بخش گفتاری برای هر یک از 12 تخصص علوم پزشکی جداگانه طراحی می شود. در این بخش داوطلب باید متنی را در قالب یک نامه در مدت 45 دقیقه بنویسد. همچنین او می تواند متن خود را در قالب پاسخ کتبی به یک شکایت یا انتقاد در زمینه تخصصی خود بنویسد.

نحوه ی نوشتن رایتینگ OET به این صورت است که اغلب متن ها از 2 یا 3 پاراگراف تشکیل شده است که بین مقدمه و نتیجه قرار دارند. هر یک از پاراگراف ها باید یک ایده اصلی داشته باشد همچنین جملات پاراگراف ها باید با ایده اصلی مرتبط باشند و تعداد کلمات 180 تا 200 کلمه باشد.

گسترش دایره لغات انگلیسی، یادگیری املای صحیح کلمات، استفاده از صحیح از حروف بزرگ، خواندن متون انگلیسی، رعایت نکات گرامر و علائم نگارشی، رعایت تعداد کلمات نوشتار و…. از جمله مهمترین نکات رایتینگ آزمون OET برای کسب نمره بالا در این بخش است.

مزایای آزمون OET

همان طور که می دانید علاوه بر آزمون OET آزمون های زبان انگلیسی دیگری مانند آزمون تافل و آیلتس هستند که از اعتبار بالایی در دنیا برخوردارند و اکثر کشورهای جهان مدرک آنها را به رسمیت می شناسند، اما شرکت در آزمون OET برای کارکنان کادر درمان نسبت به سایر آزمون های زبان انگلیسی مزایایی دارد.

مهمترین مزایای شرکت در آزمون OET تخصصی بودن سوالات آزمون OET است. سوالات آزمون OET با توجه به هر یک از تخصص های علوم پزشکی جداگانه طراحی شده است و واژه های به کار رفته با حرفه و رشته ی مورد نظر ارتباط دارد، از این رو پاسخ دادن به سوالات بخش های مختلف آزمون OET برای متقاضیان آسان تر از آزمون های دیگر خواهد بود. در واقع تخصصی بودن سوالات OET مهمترین تفاوت های آزمون OET با آزمون آیلتس و تافل و سایر آزمون های زبان انگلیسی است.

متاسفانه علی رغم مزایایی که آزمون OET دارد، این آزمون در ایران برگزار نمی شود و داوطلبان ایرانی برای شرکت در آزمون OET باید به محل برگزاری آزمون OET در کشورهای همسایه مانند ترکیه و امارات سفر کنند و برای شرکت در این آزمون وقت و هزینه ی مضاعفی را صرف کنند.

جهت کسب موفقیت در کوتاه ترین زمان و دریافت بهترین نتیجه در آزمون های زبان بین المللی مانند آزمون تولک، آزمون ناتی (NAATI)، آزمون تافل (TOEFL)، آزمون دولینگو (Duolingo)، آزمون OET، آزمون آیلتس (IELTS)، آزمون GRE تضمینی و… می توانید با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید…

ووچـر آزمون (اسم آزمون رو بنویس) مانند ووچر آزمون تافل و سایر آزمون های زبان بین المللی از طریق کارت های ارزی اعتباری قابل خرید می باشد ، متقاضیان می توانند در ارتباط با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا ضمن دریافت مشـاوره رایگان درباره شرایط و مراحل نحوه خرید ووچر آزمون OET، در کوتاه ترین زمان مناسبترین نتیجه را کسب نمایند.

از مطالعه مقاله فوق می توان نتیجه گرفت

جهت کسب موفقیت تضمینی در آزمون های زبان ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی قدم اول استفاده از مشـاوره های تخصصی و تمـاس با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای تهیه و خرید اکانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و کسب مهارت های مورد نیاز در این آزمون ها می باشد.

مهاجرت تحصیلی موفق نیازمند دریافت آخرین اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جایگاه شغلی و یا مقصد مورد نظر است، متقاضیان با مشاوره از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا می توانند از دانش به روز در این باره بهره مند شوند.

آزمون OET در 12 رشته علوم پزشکی برگزار می شود که شامل: پزشکی، دندانپزشکی، پاپزشکی، پرستاری، رادیوگرافی، فیزیوتراپی، اپتومتری (بینایی سنجی)، کاردرمانی، گفتار درمانی، داروسازی، رژیم درمانی و دامپزشکی می باشد.

هیچ تفاوتی از نظر فرمت و ساختار در رشته های مختلف OET وجود ندارد و سوالات بخش ریدینگ و لیسنینگ برای تمام رشته ها یکسان است و فقط سوالات بخش اسپیکینگ و رایتینگ برای رشته های مختلف جداگانه طراحی شده است.

خیر آزمون OET در ایران برگزار نمی شود و داوطلبان برای شرکت در OET باید به کشورهای همسایه مانند ترکیه و امارات سفر کنند.

مدت اعتبار مدرک آزمون OET در هر 12 تخصص آن 2 سال است.

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×