ساختار آزمون آیلتس
ساختار آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال شامل چهار بخش ریدینگ، لیسنینگ، اسپیکینگ و رایتینگ است که چهار مهارت اصلی زبان انگلیسی یعنی درک مطلب (خوانداری)، شنیداری، گفتاری و نوشتاری داوطلبان را ارزیابی می کند.
آزمون آیلتس
آزمون آیلتس (IELTS)، یک آزمون بین المللی زبان انگلیسی است که با همکاری مشترک دانشگاه کمبریج، کنسولگری انگلستان و سازمان IDP استرالیا برگزار می شود و نشان دهنده توانایی افراد در بکارگیری زبان انگلیسی برای برقراری ارتباط در محیط های اجتماعی، کاری و آکادمیک است. آزمون آیلتس در بیش از ۲۷۰ مرکز واقع در ۱۱۰ کشور مختلف دنیا برگزار می شود.
یکی از سوالات مهمی که در خصوص آزمون آیلتس مطرح می شود این است که آزمون آیلتس برای چه کشورهایی مناسب است؟
در پاسخ به این سوال باید گفت، برای مهاجرت به کشورهای کانادا، استرالیا و نیوزیلند داشتن مدرک آیلتس الزامی است و نمره ی این آزمون برای بسیاری از دانشگاه ها، مراکز علمی، سازمان ها و غیره در کشورهایی مانند کانادا، استرالیا، انگلستان و نیوزیلند، ملاک اصلی برای ارزیابی مهارت زبان انگلیسی افراد است.
همچنین مدرک آزمون آیلتس مانند آزمون تافل تضمینی از اعتبار زیادی برخوردار است و مورد تایید بسیاری از دانشگاه ها، مراکز علمی، اداره مهاجرت و سازمان های کشورهای مختلف می باشد.
با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا تماس بگیر و هر سوالی در مورد آزمون آیلتس (نحوه ثبت نام و کنسل کردن آزمون آیلتس، تغییر تاریخ آزمون و…) در آزمون آیلتس داری، بپرس.
انواع آزمون آیلتس
با توجه به کاربرد و اهداف مهاجرتی مختلف داوطلبان برای شرکت در آزمون آیلتس، این آزمون در سه نوع ارائه می شود.
انواع آزمون آیلتس عبارتند از:
آیلتس جنرال (General)
آیلتس جنرال مهارت زبان انگلیسی داوطلبان را در زمینه فعالیت های روزمره کاری و اجتماعی مورد ارزیابی قرار می دهد. در واقع سوالات آزمون آیلتس جنرال در خصوص استفاده از زبان انگلیسی در محل کار و موقعیت های اجتماعی است. همچنین اخذ مدرک آیلتس جنرال برای اشخاصی که قصد مهاجرت به کشورهای استرالیا، کانادا و یا نیوزیلند را دارند، الزامی است. آیلتس جنرال در دو بخش کتبی و شفاهی و در دو روز برگزار می شود. روز اول آزمون کتبی و روز دوم آزمون شفاهی برگزار می شود.
آیلتس آکادمیک (Academic)
آزمون آیلتس آکادمیک، توانایی داوطلبان را در استفاده از زبان انگلیسی در مقاطع تحصیلی دانشگاهی مورد ارزیابی و سنجش قرار می دهد و کسب نمره بالا در این آزمون نشان می دهد داوطلب در استفاده از زبان انگلیسی برای تحصیل در دانشگاه از مهارت و آمادگی لازم برخوردار است.
از سال 2020 به دلیل شیوع بیماری کرونا و عدم برگزاری آیلتس حضوری، آزمون آیلتس آکادمیک به صورت آنلاین نیز ارائه شد و آزمون آیلتس آنلاین از نظر ساختار، سوالات و نمره دهی با آیلتس آکادمیک حضوری تفاوتی ندارد و مدرک آن مورد پذیرش بسیاری از دانشگاه های دنیا می باشد.
هر چند که ساختار آیلتس جنرال و آکادمیک هر دو از چهار بخش درک مطلب، گفتاری، نوشتاری و شنیداری تشکیل شده اند اما این دو آزمون تفاوت هایی با هم دارند، تفاوت آزمون جنرال و آکادمیک آیلتس در کاربرد مدرک آیلتس و محتوای سوالات در بخش های مختلف آزمون ها است.
آیلتس لایف اسکیلز (IELTS LIFE SKILLS)
از آوریل سال 2015 علاوه بر آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال نسخه ی دیگری از آزمون آیلتس به نام آیلتس لایف اسکیلز نیز طراحی شد. آیلتس لایف اسکیلز یکی از انواع آزمون آیلتس UKVI است که با هدف ارزیابی دانش زبان انگلیسی افراد در دو مهارت گفتاری (Speaking) و شنیداری (Listening) برگزار می شود. آزمون آیلتس لایف اسکیلز برای کسانی طراحی شده است که قصد دریافت ویزای غیرتحصیلی انگلستان را دارند، با طراحی آزمون آیلتس لایف اسکیلز متقاضیان به جای شرکت در آزمون آیلتس جنرال در این آزمون شرکت می کنند.
تفاوت در ساختار و هدف برگزاری از جمله مهمترین تفاوت آیلتس لایف اسکیلز با آزمون آکادمیک و جنرال بشمار می رود.
آزمون آیلتس لایف اسکیلز در سه سطح A1 و A2 و B1 برگزار می شود که شامل:
- آزمون سطح A1: شرکت در آزمون آیلتس لایف اسکیلز A1 برای افرادی است که تقاضای ویزای اعضای خانواده در انگلستان را دارند.
- آزمون سطح A2: آزمون آیلتس لایف اسکیلز A2 برای تمدید ویزای Family Member می باشد و فقط در کشور انگلستان برگزار می شود.
- سطح B1: افرادی که برای اخذ اقامت نامحدود یا شهروندی انگلستان اقدام کرده اند باید در آزمون آیلتس لایف اسکیلز B1 شرکت کنند.
آزمون آیلتس UKVI
کسانی که قصد مهاجرت به انگلستان را دارند باید در آزمون آیلتس UKVI شرکت کنند. آیلتس UKVI در مراکز مورد تایید دولت انگلستان برگزار می شود و قوانین آزمون را نیز سازمان ویزا و مهاجرت انگلستان تعیین می کند. در واقع تنها تفاوت آیلتس UKVI با آیلتس آکادمیک و جنرال در محل برگزاری آزمون است.
یکی از پرسش های متداول درباره آزمون آیلتس در مورد شرکت در انواع آیلتس است، اینکه با توجه به اهداف مهاجرتی در کدام نوع آیلتس باید شرکت کنیم. که در توضیحات فوق به این موضوع اشاره کردیم.
ساختار آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال
ساختار آزمون آیلتس (IELTS) در دو نوع جنرال و آکادمیک مانند بسیاری از آزمون های زبان انگلیسی از جمله آزمون CAE، تافل و آزمون BEC شامل چهار بخش است که چهار مهارت اصلی و کلیدی زبان انگلیسی یعنی خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن را ارزیابی می کند. در آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال فرمت و سوالات بخش اسپیکینگ و لیسنینگ آیلتس یکسان است اما بخش های رایتینگ و ریدینگ آیلتس در این دو آزمون با هم متفاوت است و سوالات این بخش براساس نوع کاربرد آزمون ها و اهداف برگزاری آنها طراحی شده است.
بخش های اصلی آزمون آیلتس عبارتند از:
- بخش درک مطلب (Reading)
- بخش شنیداری (Listening)
- بخش گفتاری (Speaking)
- بخش نوشتاری (Writing)
همان طور که گفته شد ساختار آزمون آیلتس لایف اسکیلز از دو بخش لیسنینگ و اسپیکینگ آیلتس تشکیل شده است و فقط دو مهارت صحبت کردن و گوش دادن را ارزیابی می کند.
آزمون آیلتس در سه قالب کاغذی یا کتبی، کامپیوتری و هوم ادیشن برگزار می شود. تفاوت آیلتس کاغذی و کامپیوتری تنها در شیوه برگزاری، اعلام نتایج و زمان برگزاری آزمون است و آیلتس کاغذی و کامپیوتری هر دو از نظر محتوا، نوع سوالات، نمره دهی آیلتس، ثبت نام و اعتبار مدرک آیلتس مشابه و یکسان هستند.
برای اینکه بتوانید نمره بالایی در آیلتس کسب کنید، می توانید از راهکارهای مختلفی برای تقویت مهارت های زبان انگلیسی استفاده کنید، مانند شرکت در آزمون آزمایشی آیلتس، شرکت در کلاس های آمادگی آیلتس، مطالعه منابع آیلتس، توجه به مهمترین نکات گرامر در آیلتس، توجه به اشتباهات رایج در آیلتس ، شرکت در دوره آیلتس اکسپرس و… که آمادگی شما را برای شرکت در آزمون اصلی افزایش می دهد.
ریدینگ آیلتس آکادمیک
در بخش ریدینگ آیلتس آکادمیک نیز مانند بخش ریدینگ جنرال، دفترچه ای دارای سه متن که جمعا 2000 تا 2700 کلمه دارند در اختیار داوطلب قرار می گیرد که باید به 40 سوال در 60 دقیقه پاسخ دهد، در این بخش سه متن با طول یکسان در اختیار داوطلبان قرار می گیرد و متون معمولا حقیقی، توصیف، تشریحی یا تحلیلی هستند.
در بخش ریدینگ آیلتس آکادمیک برخلاف بخش رایتینگ آیلتس زمان اضافه ای برای انتقال جواب ها به پاسخنامه در نظر گرفته نشده است، داوطلبان باید زمان خود را به خوبی مدیریت کنند و زمانی را برای انتقال جواب ها به پاسخ نامه اختصاص دهند تا با کمبود وقت مواجه نشوند. متن های به کار رفته در ریدینگ آیلتس آکادمیک از مجلات علمی، جزوات، کتاب ها و ژورنال ها، روزنامه ها انتخاب می شود.
متون ریدینگ آیلتس آکادمیک جنبه علمی دارند و داوطلب باید سطح بیشتری از لغات را بداند. حداقل یکی از سه متن نوشتاری، استدلالی است. متن سوم از متن اول و دوم سطح زبان بالاتری را نیاز دارد.
در خصوص ریدینگ آزمون آیلتس جنرال و آیلتس آکادمیک باید گفت فرمت هر دو آزمون یکسان است، اما در قسمت محتوا در آزمون آکادمیک داوطلبان با محتواهای طولانی تر و تخصصی روبرو می شوند، ولی در آیلتس جنرال بیشتر با مباحث عمومی و کار آفرینی و لغات ساده تری روبرو هستند.
برای گسترش دایره لغات انگلیسی و موفقیت در بخش های مختلف آیلتس یکی از بهترین روش ها، یادگیری لغات آیلتس با روش کدینگ است. با استفاده از این روش می توانید در مدت زمان کوتاهتری لغات بیشتری یاد بگیرید و به راحتی آنها را در هنگام پاسخ دادن به سوالات به خاطر آورید.
اگر می خواهید نمره بالایی در بخش ریدینگ کسب کنید باید به مهمترین نکات ریدینگ آیلتس توجه کنید مانند درست شمردن اعداد و کلمات در پاسخ داده به سوالات، شناخت کلمات کلیدی متن، دقت به املای درست کلمات، توجه به مهمترین نکات گرامر در آیلتس و…
برای گسترش دایره لغات انگلیسی و موفقیت در بخش های مختلف آیلتس یکی از بهترین روش ها، یادگیری لغات آیلتس به روش کدینگ است. با استفاده از این روش می توانید در مدت زمان کوتاهتری لغات بیشتری یاد بگیرید و به راحتی آنها را در هنگام پاسخ دادن به سوالات به خاطر آورید.
ریدینگ آیلتس جنرال
در بخش ریدینگ آیلتس جنرال دفترچه ای دارای متن هایی که در مجموع 2000 تا 2700 کلمه است را در اختیار داوطلب قرار می دهند و او باید به 40 سوال در 60 دقیقه پاسخ دهد. ریدینگ آیلتس جنرال شامل سه بخش است، در بخش اول 2 تا 3 متن حقیقی که موضوع آنها در مورد زندگی روزمره است در اختیار داوطلبان قرار می گیرد و در بخش دوم، موضوع متن ها در مورد کار است و در بخش سوم یک متن یک متن پیچیده در مورد یک موضوع عمومی وجود دارد.
و در این بخش زمان اضافه ای برای انتقال پاسخ ها از دفترچه سوالات به پاسخنامه به داوطلب داده نمی شود.
متن های بکار رفته در ریدینگ آیلتس جنرال از منابعی گرفته می شود که زبان انگلیسی کاربرد روزمره دارد و از کتاب ها ،مجلات و روزنامه ها، اعلامیه ها و اعلانات، تبلیغات، هند بوک ها و… انتخاب می شوند و مخاطب آن افراد غیر متخصص می باشند.
لیسنینگ آیلتس
در لیسنینگ آیلتس آکادمیک و جنرال، 4 فایل صوتی پخش می شود که دو فایل صوتی اول در مورد موضوعات اجتماعی روزمره و متداول است و فایل صوتی سوم و چهارم در مورد موضوعات علمی و آکادمیک است و پس از پخش هر فایل صوتی داوطلب باید براساس آنچه شنیده است، به 10 سوال در مورد هر فایل صوتی پاسخ دهد و در این بخش به 40 سوال جواب دهد.
فایل اول لیسنینگ
اولین فایل صوتی که در بخش لیسنینگ آیلتس پخش می شود، مکالمه بین دو نفر در زمینه اجتماعی و گپ روزانه است که ممکن است به صورت حضوری یا تلفنی باشد، در این فایل گوینده آهسته صحبت میکند و به اندازه کافی مکث دارد و اطلاعات کلیدی اغلب تکرار می شود، بنابراین این بخش ساده ترین قسمت لیسنینگ به شمار می رود.
فایل دوم لیسنینگ
این فایل یک مونولوگ (تک گویی) در زمینه اجتماعی روزمره، مانند یک سخنرانی است. در این مونولوگ نیز گوینده آهسته صحبت میکند، اما نسبت به فایل صوتی اول، مکث کمتری در صحبت کردن دارد.
فایل سوم لیسنینگ
فایل صوتی سوم، گفتگو بین دو تا چهار نفر و در زمینه علمی و آکادمیک است، مانند مکالمه یک استاد راهنما با یک دانشجو در مورد پایان نامه. در فایل صوتی این بخش سخنرانان با سرعت بیشتری در مورد موضوعات صحبت می کنند و از لغات پیچیده تری استفاده می کنند به همین دلیل این بخش از دو بخش قبلی دشوارتر است.
فایل چهارم لیسنینگ
در این بخش یک مونولوگ در مورد موضوعی آکادمیک مانند سخنرانی در مورد یک موضوع علمی است. در این بخش گوینده وقفه ای در صحبت کردن ندارد و خیلی سریع صحبت می کند. در این مونولوگ از لغات پیچیده تری استفاده می شود و طیف وسیعی از لغات به کار رفته است، بنابراین گسترش دایره لغات انگلیسی یکی از مهمترین نکات لیسنینگ آیلتس به شمار می رود.
اسپیکینگ آیلتس
فرمت و محتوای سوالات بخش اسپیکینگ همانند لیسنینگ آیلتس در هر دو آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال یکسان است و هیچ تفاوتی با هم ندارند. سوالات بخش اسپیکینگ آیلتس مهارت گفتاری داوطلبان به زبان انگلیسی در زمینه های مشخص شده را مورد ارزیابی قرار می گیرد. اسپیکینگ آیلتس، شامل مصاحبه است که زمان آن بین 11 الی 14 دقیقه است. مصاحبه بخش گفتاری (Speaking) شامل سه بخش است.
از جمله مهمترین نکات اسپیکینگ آیلتس این است نباید جواب ها را حفظ کنید و لغات رسمی را در نوشتن به کار نبرید و از فیلرها استفاده کنید تا بتوانند نمره بالایی در اسپیکینگ آیلتس کسب کنند.
بخش اول اسپیکینگ
شامل سوالات شخصی و عمومی در مورد وضعیت خانوادگی، شغلی و محل زندگی داوطلب است، همچنین سوالاتی در خصوص علایق وی پرسیده خواهد شد. در این بخش 9 تا 12 سوال در سه فریم پرسیده می شود. در فریم اول سوالاتی در مورد شغل، تحصیلات، خانواده، محله، خانه و کشور محل زندگی داوطلب پرسیده می شود و در فریم دوم و سوم نیز سوالاتی در مورد موضوعات فریم اول پرسیده می شود و مدت زمان پاسخ دادن به بخش اول اسپیکینگ آیلتس 4 تا 5 دقیقه است.
بخش دوم اسپیکینگ
در بخش دوم اسپیکینگ آیلتس، کارتی به داوطلب داده می شود که روی آن یک موضوع به همراه سوالاتی در مورد آن نوشته شده است و از داوطلب خواسته می شود در مورد موضوع مورد نظر صحبت کند و نظر خود را در مورد آن بیان کند. قبل از پاسخ دادن به سوال و صحبت کردن درباره موضوع داده شده، یک دقیقه فرصت دارد تا خود را برای پاسخ دادن به سوال و صحبت کردن به مدت 2 دقیقه آماده کند و سپس از داوطلب خواسته می شود به یک یا دو سوال در مورد همان موضوع پاسخ دهد. مدت زمان انجام بخش دوم اسپیکینگ آیلتس 3 تا 4 دقیقه است.
بخش سوم اسپیکینگ
در بخش سوم سوالاتی در مورد موضوعی که در بخش دوم به داوطلب داده شده بود، پرسیده می شود و داوطلب باید در مورد ایده ها و موضوعات انتزاعی بیشتری بحث و تبادل نظر کند. در واقع بخش سوم اسپیکینگ آیلتس، توانایی بیان و توجیه نظرات و تجزیه و تحلیل، بحث و تبادل نظر در مورد یک موضوع را ارزیابی می کند. در این بخش 6 تا 9 سوال پرسیده می شود و مدت زمان پاسخگویی 4 تا 5 دقیقه است.
بخش های لیسنینگ، ریدینگ و رایتینگ آیلتس در یک روز برگزار می شود، اما بخش اسپیکینگ ممکن است یک هفته قبل یا بعد از آزمون آیلتس برگزار می شود.
برای اینکه بتوانید در بخش رایتینگ و اسپیکنیگ نمره بالایی کسب کنید باید از مهارت پارافریزینگ در آیلتس استفاده کنید این مهارت به شما کمک می کند تا بتوانید جملات یا عبارات را بازنویسی کنید و به اگزمینر آیلتس نشان دهید دامنه لغات وسیعی دارید و نمره بهتری کسب کنید. همچنین استفاده از کالوکیشن های آیلتس بسیار ضروری است و موجب می شود شما روان، دقیق و قابل فهم صحبت کنید یا بنویسید.
رایتینگ آیلتس آکادمیک
سوالات رایتینگ آیلتس آکادمیک و جنرال با هم متفاوت است، اما مدت زمان پاسخ به سوالات بخش نوشتاری برای آیلتس جنرال و آکادمیک 60 دقیقه است و هر کدام از آزمون ها شامل دو task می باشد، در آیلتس آکادمیک،Task1 نوشتن در مورد جدول، نمودار، نقشه و غیره است. و Task2 در مورد نوشتن یک مقاله می باشد و برای آزمون آیلتس جنرال،Task1 نوشتن نامه و Task2 نوشتن یک مقاله است.
کسانی که می خواهند برای اپلای تحصیلی و دریافت پذیرش تحصیلی در آزمون آیلتس شرکت کنند باید در آزمون آیلتس آکادمیک شرکت کنند.
بخش رایتینگ آیلتس آکادمیک شامل دو تسک است:
- تسک 1: تسک 1 در رایتینگ آیلتس آکادمیک شامل یک نمودار یا جدول است و داوطلب باید با حداقل 150 کلمه آن را توصیف کند و برای پاسخ دادن به این سوال 20 دقیقه در نظر گرفته شده است.
- تسک 2: تسک 2 شامل نوشتن یک مقاله است و داوطلب باید در مورد یک دیدگاه، استدلال یا مشکل بنویسد و تعداد کلمات مقاله باید کمتر از 250 کلمه نباشد و داوطلب 40 دقیقه فرصت دارد تا مقاله خود را بنویسد و به پاسخ نامه منتقل کند. نوشتن در دو تسک رایتینگ باید به صورت رسمی باشد.
- داوطلب باید بتواند به درستی زمان خود را مدیریت کند تا بتواند نوشته های خود را به پاسخنامه منتقل کند در صورتی که وقت کافی نداشته باشد تا پاسخ ها را در پاسخ نامه وارد کند، نمره این بخش را از دست خواهد داد.
شناخت اشتباهات رایج در آیلتس در بخش رایتینگ و رفع آنها یکی از مهمترین نکات رایتینگ آیلتس برای جواب دادن به سوالات این بخش است و شما می توانید با تمرکز بر اشتباهات رایج در این بخش و برطرف کردن آنها نمره بهتری در آیلتس کسب کنید.
رایتینگ آیلتس جنرال
افرادی که تصمیم دارند برای اهداف غیر تحصیلی مانند کار یا سرمایه گذاری به یکی از کشورهای انگلیسی زبان مهاجرت کنند باید در آیلتس جنرال شرکت کنند. در رایتینگ آیلتس جنرال نیز مانند رایتینگ آیلتس آکادمیک شامل نوشتن دو تسک اما سوالات رایتینگ جنرال با رایتینگ آکادمیک متفاوت است و بیشتر در مورد موضوعات روزمره در محیط های کاری و اجتماعی است.
- تسک 1: در تسک 1 آیلتس جنرال داوطلب باید در مورد موضوعی که به آنها داده می شود یک نامه بنویسد. در این نامه اطلاعاتی را درخواست کند و یا یک وضعیت را توضیح دهد و تعداد کلمات این نامه باید کمتر از 150 کلمه نباشد و برای نوشتن آن 20 دقیقه زمان در نظر گرفته شده است.
- تسک 2: در تسک 2 داوطلب باید یک مقاله در پاسخ به یک دیدگاه، استدلال یا مشکل بنویسد. تعداد کلمات مقاله باید کمتر از 250 کلمه نباشد و داوطلب 40 دقیقه فرصت دارد تا مقاله خود را بنویسد.
در رایتینگ جنرال نیز مانند رایتینگ آکادمیک باید پاسخ ها به پاسخ نامه منتقل شود و داوطلب باید زمانی را برای انتقال پاسخ به پاسخ نامه در نظر بگیرد.
برای اینکه بتوانید در تسک 2 رایتینگ آیلتس آکادمیک و جنرال نمره بالایی بگیرد باید بتوانید نکات Writing Conclusion در آزمون آیلتس (پاراگراف نتیجه گیری) را رعایت کنید و یک Conclusion قوی بنویسید.
یکی از راهکارهای کسب نمره بالا در آیلتس آکادمیک و جنرال برای هر یک از بخش های آیلتس، شرکت در آزمون ماک تک مهارتی آیلتس است. در آزمون ماک تک مهارتی سوالات فقط در مورد یکی از بخش های آیلتس مطرح می شود.
مدت اعتبار مدرک آزمون آیلتس
مدت اعتبار گواهی نامه آیلتس مانند بسیاری از آزمون های زبان معتبر مانند آزمون OET تضمینی موقتی است و پس از انقضای مدت اعتبار مدرک آیلتس فاقد اعتبار خواهد بود. مدت اعتبار مدرک آزمون آیلتس مانند آزمون تافل 2 سال است و پس از گذشت این مدت اعتبار مدرک منقضی شده و در صورتی که متقاضی پس از 2 سال بخواهد از مدرک آزمون برای اپلای تحصیلی یا سایر اهداف مهاجرتی استفاده کند، باید دوباره در آزمون آیلتس شرکت کند و مدرک جدیدی با نمره قابل قبول اخذ نماید.
همچنین تا 6 هفته پس از دریافت نتیجه آزمون امکان اعتراض به نمره آیلتس وجود دارد و داوطلبان می توانند با پرداخت هزینه آن، اعتراض به نمره خود را برای تصحیح مجدد ثبت کنند.
داوطلبان می توانند در هنگام ثبت نام در آزمون برای ارسال گزارش نمره یا ریپورت آیلتس به صورت رایگان 5 دانشگاه و یا سازمان را معرفی کنند تا پس از اعلام نتایج آزمون، ریپورت آیلتس برای سازمان یا دانشگاه های مقصد ارسال شود.
اگر تصمیم داری برای مهاجرت تحصیلی به کشور مورد علاقت در آزمون آیلتس و سایر آزمون ها برای اپلای تحصیلی مانند آزمون GRE تضمینی شرکت کنی، می تونی برای پرداخت هزینه شرکت در آزمون آیلتس و سایر آزمون ها از خدمات ارزی شرکت مهاجرتی هومان ویزا استفاده کنی.
برگزاری آزمون آیلتس در ایران
برخلاف بسیاری از آزمون های بین المللی زبان انگلیسی که در ایران برگزار نمی شود، آزمون آیلتس در ایران توسط سازمان IDP و موسسات دیگر در شهرهای تهران، کرج، مشهد، اهواز، همدان، دزفول، کرمانشاه، تبریز، رشت، شیراز، جزیره کیش، اصفهان، کرمان و ساری برگزار می شود.
در واقع برگزاری آزمون آیلتس در ایران یکی از مهمترین مزایای شرکت در آزمون آیلتس برای ایرانیان محسوب می شود، چرا که بسیاری از آزمون های زبان در ایران برگزار نمی شود و متقاضیان باید برای شرکت در این آزمون ها به کشورهای برگزار کننده مانند ترکیه، امارات، ارمنستان و غیره سفر کنند.
در صورتی که داوطلب موفق به کسب نمره مورد نظر برای اپلای تحصیلی یا سایر اهداف مهاجرتی خود نشود این امکان وجود دارد که مجددا در آزمون آیلتس شرکت کند و محدودیتی در تعداد دفعات شرکت در آزمون آیلتس وجود ندارد و داوطلبان می توانند با اطلاع از نحوه ثبت نام در آزمون آیلتس و تاریخ ها همچنین مراکز برگزاری آزمون آیلتس در ایران، حداکثر 4 مرتبه در ماه در آزمون آیلتس شرکت کنند.
اگر مدرس آیلتس هستی، برای دریافت مهمترین راهکارها و بهترین مهارت های اساسی موفقیت در آیلتس در کلاس ها و دوره TTC آیلتس شرکت کن. برای دریافت مشاوره در این زمینه با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا تماس بگیر.
مانند هزینه خرید ووچر آزمون تافل، آزمون آیلتس نیز نیازمند تهیه ووچر می باشد. قیمت و هزینه آزمون آیلتس باتوجه به مرکز برگزار کننده متفاوت است. بنابراین نمیتوان برای قیمت آزمون آیلتس نرخ مشخصی را عنوان کرد. به طور کلی هزینه امتحان آیلتس حدودا بین ۲۴۵ تا ۲۵۵ دلار می باشد.
درباره ددلاین تحصیلی و سایر موارد مربوط به اپلای مانند دیفر کردن تحصیلی با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید…
پرداخت هزینه آزمون آیلتس و آزمون های زبان از طریق کارتهای اعتباری بینالمللی مثل مستر کارت و یا ویزا کارت امکان پذیر است. از آنجایی که صدور این کارتها توسط بانکهای ایرانی ممکن نیست، لذا متقاضیان و پزشکان محترم میتوانند برای پرداخت هزینههای خود از خدمات پرداخت آنلاین ارزی شرکت مهاجرتی هومان ویزا استفاده کنند.
از مطالعه مقاله فوق می توان نتیجه گرفت
جهت کسب موفقیت تضمینی در آزمون های زبان ویژه مهاجرت ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی قدم اول استفاده از مشاوره های رایگان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای خرید اکانت، نحوه ثبت نام در آزمون و کسب مهارت های مورد نیاز در این آزمون ها می باشد.
یکی از خدمات ویژه این تیم، مشاوره رایگان اخذ اقامت کشورهای خارجی، سرمایه گذاری خارجی، ثبت شرکت در خارج از کشور، اروپا، امارات… اخذ ویزای شینگن تضمینی… می باشد.
آزمون آیلتس در ایران توسط سازمان IDP و موسسات دیگر در شهرهای تهران، کرج، مشهد، اهواز، همدان، دزفول، کرمانشاه، تبریز، رشت، شیراز، جزیره ی کیش، اصفهان، کرمان و ساری برگزار می شود.
هیچ محدودیتی در تعداد دفعات شرکت در آزمون آیلتس وجود دارد و داوطلبان به هر تعداد که بخواهند می توانند در آزمون آیلتس شرکت کنند.
مدت اعتبار مدرک انواع آزمون آیلتس 2 سال است.
در بخش ریدینگ آیلتس داوطلبان باید به 40 سوال در مدت زمان 60 دقیقه پاسخ دهند.
بخش اسپیکینگ آیلتس آکادمیک و جنرال مانند بخش لیسنینگ، هیچ تفاوتی با هم ندارند و فرمت و سوالات آزمون ها در این دو بخش با هم یکسان است.