فهرست مطالب

آزمـون تافـل

آزمون تافل صد در صد تضمینی (آزمون تافل هوم ادیشن تضمینی) 

آزمون تافل یکی از معتبرترین آزمون های بین المللی زبان انگلیسی است که توسط موسسه ETS در 150 کشور جهان از جمله ایران برگزار می شود. آزمون تافل برای اولین بار در سال 1964 معرفی شده است و نتیجه ی آن یکی از مهمترین مدارک برای اپلای تحصیلی و سایر اهداف مهاجرتی بشمار می رود.

آزمون تافل (TOEFL)

آزمون تافل ( Test oEnglish as a Foreign Language) ، یکی از آزمون های بین المللی زبان انگلیسی است که برای اولین بار در سال 1964 معرفی شد و در حال حاضر توسط موسسه ETS (دانشگاه پرینستون آمریکا) در بیش از 150 کشور جهان از جمله ایران برگزار می شود.

به دلیل اهمیت نمره تافل برای مهاجرت تحصیلی و کاری به کشورهای انگلیسی زبان، هر ساله افراد بسیاری در سراسر دنیا با اهداف مختلفی به ویژه اپلای تحصیلی در این آزمون شرکت می کنند، تا از مزایای داشتن مدرک تافل بهره مند شوند. مدرک آزمون تافل در بیش از 11 هزار دانشگاه در سطح جهان اعتبار دارد، به همین دلیل این آزمون یکی از معتبرترین آزمون های زبان انگلیسی در دنیا محسوب می شود و تقریبا در تمام کشورهای دنیا به رسمیت شناخته می شود.

افراد متقاضی ممکن است با اهداف متفاوتی در آزمون تافل شرکت کنند، مانند تحصیل در خارج از کشور، دریافت ویزا، مهاجرت و…

انواع آزمون تافل

موسسه ETS آزمون تافل را در چند نسخه ارائه می دهد، انواع آزمون تافل که عبارتند از:

  • آزمون تافل آنلاین یا تافلIBT
  • آزمون تافلIBT هوم ادیشن (Home Edition)
  • آزمون تافل کاغذی یا تافلPBT
  • آزمون تافل اسنشیالز (Essentials)
  • آزمون تافل ITP
  • آزمون تافل جونیور (Junior) یا تافل نوجوانان
  • آزمون تافل پریمیر (Primary) یا تافل کودکان

آزمون تافل آنلاین (تافل IBT)

آزمون تافل IBT یک آزمون مبتنی بر کامپیوتر است که به صورت آنلاین برگزار می شود و داوطلبان به صورت حضوری در مراکز معتبر برگزار کننده آزمون تافل در این آزمون شرکت می کنند. تافل IBT بیش از 50 مرتبه در سال برگزار می شود و هیچ محدودیتی در تعداد دفعات شرکت در آزمون برای داوطلبان وجود ندارد.

آزمون تافل IBT در سال 2006 جایگزین نسخه ی دیگری از آزمون تافل به نام تافل CBT شد که این آزمون نیز مبتنی بر کامپیوتر بود که برگزاری آن در سال 2006 به طور کامل متوقف و تافل IBT جایگزین آن شد.

ساختار آزمون تافل آنلاین مانند بسیاری از آزمون های زبان انگلیسی شامل 4 بخش ریدینگ، لیسنینگ، رایتینگ و اسپیکینگ است که 4 مهارت اصلی زبان انگلیسی را ارزیابی می کند که در ادامه ی مطلب در مورد آن بیشتر توضیح خواهیم داد.

در مورد تفاوت تافل IBT با تافل CBT باید گفت، هر چند که تافل IBT جایگزین تافل CBT شده است اما ساختار، فرمت و نمره دهی آنها با هم متفاوت است.

آزمون تافل IBT هوم ادیشن

تافل IBT هوم ادیشن نسخه دیگری از تافل آنلاین است، این آزمون از سال 2020 به دلیل شیوع بیماری کرونا و عدم برگزاری آزمون تافل به صورت حضوری، برگزار می شود. تافل هوم ادیشن به صورت آنلاین و غیرحضوری برگزار می شود و داوطلبان می توانند در منزل و تحت نظارت یک ناظر در آزمون تافل شرکت کنند. فرمت و ساختار، نمره دهی و دشواری تافل هوم ادیشن هیچ تفاوتی با تافل IBT ندارد، از این رو مدرک آن مانند تافل IBT از اعتبار بالایی برخوردار است و بسیاری از دانشگاه های معتبر دنیا مدرک آن را برای اپلای تحصیلی می پذیرند.

اگر تصمیم دارید در ایتالیا به زبان انگلیسی تحصیل کنید، باید بدانید مدرک تافل آنلاین یا تافل هوم ادیشن برای سفارت ایتالیا یکی از مدارک مهم برای اثبات مهارت های زبان انگلیسی است، برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اپلای تحصیلی ایتالیا با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در تماس باشید… 

آزمون تافل کاغذی (تافل PBT)

آزمون تافل PBT به صورت حضوری و در مراکز برگزارکننده آزمون تافل به صورت کتبی انجام می ‌شود و مدت زمان انجام آن 2 ساعت و 30 دقیقه است. تافل کاغذی فقط در کشورهایی برگزار می شود که آزمون تافل آنلاین در دسترس نباشد و سازمان ETS از تاریخ 11 آوریل 2021 برگزاری تافل PBT را در بسیاری از کشورها لغو کرده است و اکنون آزمون تافل PBT فقط در کشورهایی ارائه می شود که از زیر ساخت های اینترنتی برای برگزاری تافل IBT برخوردار نیستند؛ از این رو بیشتر از 97 درصد آزمون های تافل در سراسر دنیا به صورت آنلاین برگزار می شود و فقط درصد بسیار کمی از آزمون تافل به صورت کاغذی برگزار می شود.

تافل IBT و تافل PBT تفاوت هایی با هم دارند. در مورد تفاوت آزمون تافل IBT و تافل PBT می توان گفت، این دو آزمون از نظر فرمت و ساختار و نمره دهی و نحوه ی برگزاری با هم فرق دارند، در ساختار تافل PBT به جای بخش گفتاری یک بخش ساختاری (Structure) وجود دارد و نتیجه ی آزمون داوطلبان از 310 تا 677 نمره دارد.

آزمون تافل اسنشیالز

از فوریه ۲۰۲۱ سازمان ETS نسخه ی دیگری از آزمون تافل را به نام تافل اسنشیالز (TOEFL Essentials) ارائه کرده است و بیش از 90 درصد دانشگاه های معتبر دنیا مدرک آزمون تافل اسنشیالز را می پذیرند. این آزمون مانند تافل آنلاین مبتنی بر کامپیوتر است و داوطلبان می توانند با اتصال به اینترنت پرسرعت در خانه یا هر مکان دیگری در تافل اسنشیالز شرکت کنند. همچنین سوالات تافل اسنشیالز قابلیت انطباقی دارد، یعنی سطح سوالات آزمون متناسب با سطح داوطلبان سخت تر یا آسان تر می شود.

سوالات تافل Essentials مهارت زبان انگلیسی داوطلبان در زمینه های زیر ارزیابی می کند:

  • پاسخ به سوالات مربوط به مکالمات و گفتگوها در مباحث مختلف
  • پاسخ به سوالات مربوط به نگارش آکادمیک و غیر آکادمیک
  • جمله ‌سازی و پاسخ دادن برای موقعیت ‌های روزمره

آزمون تافل ITP

تافل ITP یکی دیگر از نسخه های آزمون تافل است که در حال حاضر به صورت کاغذی برگزار می شود و نسخه آنلاین آن موجود نمی باشد، از این رو برای شرکت در آزمون تافل ITP نیاز به سیستم کامپیوتری نمی باشد. آزمون تافل ITP در دو سطح متوسط تا پیشرفته (سطح 1) و سطح مقدماتی تا متوسط (سطح 2) برگزار می شود.

تافل ITP اغلب برای مراکز آموزشی، سازمان ها دانشگاه ها برای استفاده داخلی طراحی شده است. مثلا اگر یک سازمان بخواهد سطح زبان انگلیسی کارمندان خود را ارزیابی کند.

  • سطح 1: آزمون تافل ITP شامل سه بخش است که 50 سوال در بخش Listening ، 40 سوال در بخش Structure and Written Expressionو 50 سوال در بخش Reading Comprehension پرسیده می شود که در سطح 1 در مجموع 140 سوال پرسیده می شود و مدت زمان پاسخگویی به سوالات 115 دقیقه است.
  • سطح 2: در سطح مبتدی تا متوسط تافل ITP در مجموع 95 سوال مطرح می شود و مدت زمان انجام آزمون 70 دقیقه است. که 30 سوال در بخش Listening و 25 سوال در بخش Structure and Written Expression و 40 سوال در بخش Reading Comprehension پرسیده می شود.

آزمون تافل جونیور

آزمون تافل Junior برای زبان آموزان 11 تا 16 ساله ارائه می شود و برای شرکت در این آزمون محدودیت سنی وجود دارد و فقط نوجوانان 11 تا 16 سال می توانند در این آزمون ثبت نام کنند. اغلب زبان آموزانی که در آزمون تافل جونیور شرکت می کنند، قصد ادامه تحصیل در مدارس خارج از کشور را دارند و می خواهند در کشورهای انگلیسی زبان یا سایر کشورها به زبان انگلیسی تحصیل کنند.

در حال حاضر آزمون تافل جونیور در بیش از 50 کشور به صورت کاغذی و کامپیوتری برگزار می شود. مدرک تافل جونیور با سطوح CEFR تطبیق داده می شود و نمره تافل جونیور بهترین معیار برای سنجش مهارت زبان انگلیسی زبان آموزان نوجوان است.

تافل جونیور در 2 نسخه ارائه می شود:

  • آزمون استاندارد تافل جونیور: آزمون استاندارد به صورت کتبی برگزار می شود و مهارت های ریدینگ و لیسنینگ و صورت و معنای زبانی را ارزیابی می کند این آزمون در هر بخش 42 سوال و در مجموع 126 سوال دارد و مدت زمان انجام آن یک ساعت و 55 دقیقه است و مقیاس نمره هر بخش 200 تا 300 می باشد. این آزمون از 600 تا 900 نمره دارد.
  • آزمون comprehensive: این آزمون به صورت کامپیوتری برگزار می شود و هر چهار مهارت اصلی زبان انگلیسی یعنی خواندن، نوشتن، صحبت کردن و گوش دادن را مورد ارزیابی قرار می دهد، از این رو مدرک تافل جونیور comprehensive از اعتبار بالاتری برخوردار است و نمره این آزمون از 1 تا 6 محاسبه می شود.

آزمون تافل پریمیر

آزمون تافل پریمیر (Primary) نیز مانند تافل جونیور دارای محدودیت سنی است و این آزمون فقط برای زبان آموزان 8 تا 11 سال برگزار می شود و در واقع تافل پریمیر، آزمون تافل کودکان است. آزمون تافل پریمیر در دو سطح STEP1 و STEP2 برگزار می شود و شامل دو بخش ریدینگ و لیسنینگ است و به صورت کتبی برگزار می شود. نمرات بخش ریدینگ تافل پریمیر با سنجش های Lexile (یکی از معیارهای توانایی خواندن) تطبیق داده می شود و نمرات تافلPrimary  با سطوح CEFR تطبیق داده می شوند.

تافل مگوش (TOEFL Magoosh) چیست؟

تافل مگوش یک نسخه داخلی و غیر رسمی از آزمون تافل است که توسط ETS برای دانشگاه ها، مدارس و سایر موسسات آموزشی طراحی شده است و نحوه ی برگزاری این آزمون به صورت کاغذی و کتبی می باشد.

ساختار و فرمت آزمون تافل مگوش شامل سه بخش ریدینگ، لیسنینگ و قواعد زبان انگلیسی است و مانند نسخه رسمی از 300 سوال تشکیل شده است. هر قسمت از آزمون تافل ماگوش در قالب جزوه جداگانه ارائه می شود و شرکت کنندگان باید به صورت دستی پاسخ سوالات را در پاسخنامه وارد کنند.

یکی از مهمترین نکاتی که در خصوص تافل مگوش باید بدانید محدودیت های شرکت در این آزمون است. برخی محدودیت ها شامل، عدم شرکت در آزمون بیش از یک بار در هر دوره، امکان شرکت در آزمون تنها با دعوت از موسسه برگزار کننده و عدم استفاده از نمره تافل برای پذیرش در دانشگاه های خارجی می باشد.

مدت اعتبار مدرک تافل مگوش مانند سایر نسخه های آزمون تافل 2 سال است و پس از پایان این مدت، اعتبار آن منقضی خواهد شد.

ساختار آزمون تافل

فرمت و ساختار آزمون تافل در نسخه های مختلف آن متفاوت است، اما سوالات آزمون های مختلف تافل همگی مهارت های اصلی زبان انگلیسی را که شامل خواندن یا درک مطلب، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن است را ارزیابی می کنند، از این رو نمره آزمون تافل یکی از معتبرترین معیارهای سنجش مهارت های داوطلبان در زبان انگلیسی بشمار می رود.

در واقع نمره آزمون تافل نشان دهنده ی آن است که آیا داوطلب آمادگی لازم برای حضور در مراکز علمی و محیط های آکادمیک برای تحصیل به زبان انگلیسی را دارد یا خیر و یا اینکه می تواند به طور موثر و مفید از زبان انگلیسی برای برقراری ارتباط در موقعیت های کاری و اجتماعی استفاده کند یا خیر.

به دلیل اهمیت آزمون تافل آنلاین یا تافل IBT برای اپلای تحصیلی و سایر اهداف مهاجرتی در ادامه توضیحات مختصری در خصوص ساختار آزمون تافل IBT ارائه می دهیم.

ساختار تافل آنلاین (IBT)

همان طور که گفته شد ساختار آزمون تافل مانند بسیاری از آزمون های بین المللی مانند آزمون OET تضمینی، آیلتس، آزمون CAE و غیره شامل 4 بخش است که مهارت های اصلی زبان انگلیسی که شامل خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن است را ارزیابی می کند. در حال حاضر و پس از اعمال تغییرات تافل در سال 2020 مدت زمان انجام آزمون سه ساعت می باشد.

بخش های مختلف تافل IBT عبارتند از:

  • بخش درک مطلب یا ریدینگ تافل (Reading)
  • بخش شنیداری یا لیسنینگ تافل (Listening)
  • بخش گفتاری یا اسپیکینگ تافل (Speaking)
  • بخش نوشتاری یا رایتینگ تافل (Writing)

ریدینگ تافل IBT

بخش درک مطلب یا ریدینگ تافل IBT، از 3 یا 4 متن تشکیل شده است و داوطلبان برای هر متن به 10 سوال پاسخ می دهند و مدت زمان پاسخگویی به سوالات 54 تا 72 دقیقه است.

هر متن در این بخش تقریبا 700 کلمه است، البته متن های جداگانه می ‌توانند کمی طولانی ‌تر یا کوتاه ‌تر باشند. به طور کلی متن های ریدینگ تافل IBT شامل متون روایتی (Narrative)، متون تفسیری (Exposition) و متون استدلالی (Argumentative) است.

و در این بخش 10 نوع سوال مختلف مطرح می شود که به طور کلی شامل اطلاعات پایه، سوالات استنتاجی و سوالات Reading to Learn می باشد.

یکی از مهمترین تکنیک های تقویت ریدینگ تافل آشنایی با 10 نوع سوال مختلف ریدینگ است. برای آشنایی با انواع سوالات این بخش می توانید منابع معتبر تافل را که شامل کتاب ها و منابع آنلاین هستند را مطالعه کنید و یا در آزمون های آزمایشی تافل شرکت کنید، همچنین شرکت در دوره های آمادگی تافل IBT که به صورت آنلاین یا حضوری برگزار می شود نیز برای تقویت مهارت ریدینگ و سایر بخش های تافل بسیار موثر است.

اگر در مورد تفاوت ریدینگ تافل با آیلتس  نیاز به اطلاعات به روز و دقیق داری و همچنین نمیدونی مدرک تافل یا آیلتس برای مهاجرت و اپلای بهتره با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باش!

لیسنینگ تافل IBT

لسینینگ تافل آی بی تی شامل 6 تا 7 قسمت است و داوطلبان برای هر قسمت به 5 تا 6 سوال پاسخ می دهند و مدت زمان پاسخگویی به سوالات این بخش 41 تا 57 دقیقه است.

بخش شنیداری یا لیسنینگ تافلIBT با هدف ارزیابی درک مکالمات و سخنرانی‌ ها و مهارت شنیداری زبان انگلیسی طراحی شده است. این بخش شامل ۲ یا ۳ قسمت است. در این بخش چند مکالمه و سخنرانی‌ در سطح آکادمیک برای داوطلبان پخش می شود و داوطلبان باید براساس آنچه شنیده اند به سوالات پاسخ دهند. فایل های صوتی لیسنینگ شامل فایل های صوتی Conversation و Lecture می باشد

در مورد لیسنینگ تافل باید دقت کنید فایل های صوتی نه تنها با لهجه آمریکایی بلکه با لهجه‌ های مختلف مانند بریتیش، استرالیایی، نیوزیلندی و غیره خواهد بود؛ از این رو یکی از مهم‌ ترین مهارت ‌هایی که داوطلبان برای کسب نمره بالا در این بخش باید به آن توجه کنند مهارت درک لهجه ‌های مختلف است و باید برای تقویت این مهارت به خوبی تمرین کنند. در واقع توجه به لحن صدا و آشنایی با لهجه های مختلف زبان انگلیسی یکی از تکینک های تقویت لیسنینگ تافل است.

اسپیکینگ تافل IBT

در بخش گفتاری یا اسپیکینگ تافل IBT داوطلبان به 4 سوال در مدت زمان 17 دقیقه پاسخ می دهند. تمام مراحل آزمون تافل IBT به صورت کامپیوتری بوده و پاسخ داوطلبان ضبط شده و بعداً توسط کارشناسان مورد ارزیابی قرار می گیرد. اسپیکینگ تافل بعد از یک استراحت 10 دقیقه ای آغاز می شود.

در اسپیکینگ تافل سوالات به دو صورت مستقل (Independent) و تلفیقی (Integrated) مطرح می شود. سوال مستقل مهارت صحبت کردن را ارزیابی می کند و سوال تلفیقی مهارت داوطلبان را در قالب سوال های ترکیبی با مهارت های لیسنینگ و ریدینگ مورد ارزیابی قرار می دهد.

همچنین داوطلبان می توانند در بخش های مختلف تافل از فایل های صوتی نت برداری کنند. از این رو داوطلبان باید با نحوه صحیح نت برداری در تافل آشنا شوند، چرا که نت برداری تاثیری بسیاری در پاسخ دادن به سوالات دارد و در کسب نمره بالا در هر بخش به داوطلبان کمک بسزایی می کند. در واقع نت برداری یکی از تکنیک های تقویت اسپیکینگ تافل و لیسنینگ است و بدون نت برداری پاسخ دادن به سوالات دشوار می شود.

رایتینگ تافل IBT

بخش نوشتاری یا رایتینگ تافل IBT شامل دو نوع سوال مستقل (Independent) و تلفیقی (Integrated) است. در این بخش داوطلبان باید در مدت زمان 50 دقیقه دو متن بنویسند. داوطلبان برای نوشتن متن خود و پاسخ دادن به سوال تلفیقی 20 دقیقه و برای پاسخ دادن به سوال مستقل 30 دقیقه فرصت دارند.

  • سوال تلفیقی: این سوال ترکیبی از ریدینگ، لیسنینگ و رایتینگ است. داوطلبان ابتدا ۳ دقیقه فرصت دارند، یک متن علمی یا عمومی که دارای چهار پاراگراف است را بخوانند و سپس به یک فایل صوتی گوش دهند و سپس 20 دقیقه فرصت دارند تا به سوال مطرح شده پاسخ دهند.
  • سوال مستقل: در این سوال به داوطلبان موضوعی داده می شود و باید در مورد آن یک متن بنویسند. داوطلبان برای نوشتن متن مورد نظر 30 قیقه فرصت دارند و یک متن قابل قبول معمولاً باید بیشتر از ۳۰۰ کلمه باشد.

یکی از نکاتی که در پاسخ دادن به سوالات رایتینگ تافل باید به آن توجه کنید این است که در این بخش داوطلب باید متن خود را تایپ کند، از این رو برای صرفه جویی در زمان باید روی مهارت تایپ کردن خود تمرین کنید.

نت برداری، گسترش دامنه لغات، بازنویسی، خلاصه نویسی و… از جمله مهمترین تکنیک های تقویت رایتینگ تافل هستند، که در کسب نمره بالا در این بخش به شما کمک بسزایی می کنند.

برای قبولی در آزمون تافل تضمینی و آشنایی با شرایط و مراحل شرکت در آزمون تولیمو با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا تماس بگیر و هر سوالی داری بپرس.

آخرین تغییرات تافل در سال 2020

آخرین تغییرات آزمون تافل IBT در سال 2020 در بخش های ریدینگ، لیسنینگ و اسپیکینگ اعمال شده و تعداد سوالات کمتر شده است، اما تغییرات چندانی در بخش رایتینگ به وجود نیامده است.

  • تغییرات ریدینگ تافل: در فرمت قدیمی تافل 3 یا 4 متن ریدینگ ارائه می شد و 12 تا 14 سوال برای هر متن پرسیده می شد و مدت زمان پاسخ دادن به سوالات 60 تا 80 دقیقه بود، اما بعد از اعمال تغییرات، در فرمت جدید 3 تا 4 متن ارائه شده و به ازای هر متن 10 سوال پرسیده می شود و مدت زمان پاسخ دادن به سوالات 54 تا 72 دقیقه است، بنابراین داوطلبان برای پاسخ دادن به سوالات 16 دقیقه بیشتر زمان دارند.
  • تغییرات لیسنینگ تافل: در فرمت قدیمی در بخش شنیداری تافل 4 تا 6 سخنرانی پخش می شد و برای هر سخنرانی 6 سوال پرسیده می شد و 2 تا 3 گفتگو ارائه می شد و برای هر گفتگو 5 سوال پرسیده می شد و مدت زمان پاسخگویی به سوالات 60 تا 90 دقیقه بود. در فرمت جدید تافل در بخش شنیداری تعداد سخنرانی ها کمتر شده و 3 تا 4 سخنرانی پخش می شود و به ازای هر سخنرانی 6 سوال پرسیده می شود و تعداد گفتگوها و سوالات تغییری نکرده است و مدت زمان پاسخگویی به سوالات به 41 تا 57 دقیقه تغییر کرده است و به این ترتیب زمان کمتری برای جواب دادن به هر سوال نسبت به قبل در دسترس است، اما تعداد کمتر سخنرانی به داوطلبان کمک می کند که در بخش های گفتاری و نوشتاری متمرکز بمانند.
  • تغییرات اسپیکینگ تافل: در بخش گفتاری در فرمت قدیمی تکالیف گفتاری شامل، تکلیف مستقل گفتاری 1، تکلیف مستقل گفتاری 2، ترکیبی گفتاری 3، ترکیبی گفتاری 4، ترکیبی گفتاری 5، ترکیبی گفتاری 6 بود و مدت زمان پاسخگویی به سوالات 20 دقیقه بود و در فرمت جدید تافل تکلیف مستقل گفتاری 1 و تکلیف ترکیبی گفتاری 5 حذف شده است و مدت زمان پاسخگویی به سوالات در این بخش در فرمت جدید 17 دقیقه است.
  • تغییرات رایتینگ تافل: در بخش نوشتاری تافل در فرمت جدید داوطلبان باید مانند فرمت قدیمی دو متن را که شامل ترکیبی و مستقل است را در 50 دقیقه بنویسند، اما در فرمت جدید تافل سوال نوشتاری مستقل، طولانی‌ تر و گیج‌ کننده ‌تر است و فرمت قدیمی ساده تر بود. به طور کلی در فرمت جدید تافل در این بخش تغییر چندانی اعمال نشده است.
  • نمره خوب در تافل: تافل علاوه بر تغییرات در بخش های مختلف آزمون، فرمت جدید، گزارش نمره جدیدی نیز دارد که شامل نمره خوب در تافل یا «My Best Scores» در این گزارش است. نمره «My Best Scores» بهترین نمرات هر بخش از تافل را که داوطلبان در طی 2 سال گذشته کسب کرده اند را انتخاب کرده و آنها را ترکیب می کنند تا بهترین نمره ممکن برای داوطلب حاصل شود.

لانگ فرمت تافل چیست؟

آزمون تافل دارای یک بخش آزمایشی است که ممکن است در یکی از بخش های ریدینگ یا لیسنینگ تافل باشد. که به این بخش آزمایشی لانگ فرمت تافل (Long Format) گفته می شود. در واقع لانگ فرمت تافل شامل تعدادی سوال اضافه در بخش های ریدینگ و لیسنینگ است و بخش های رایتینگ و اسپیکینگ تافل فاقد سوالات آزمایشی هستند.

نکته حائز اهمیت در مورد سوالات آزمایشی یا لانگ فرمت تافل این است که نتیجه این بخش در نمره تافل داوطلبان هیچ تاثیری ندارد. ETS با قرار دادن بخش آزمایشی لانگ فرمت سعی می کند، سوال هایی را برای استفاده در آزمون های آینده استاندارد سازی کند.

برای بخش های اسپیکینگ و رایتینگ آزمون تافل تنها یک زمان ثابت وجود دارد، اما زمان ریدینگ و لیسنینگ در بازه متغیری قرار گرفته است؛ چرا که هر یک از این دو بخش گاهی اوقات دارای مجموعه دیگری از سوالات آزمایشی بدون نمره یا لانگ فرمت هستند.

اگر در لیسنینگ تافل سه قسمت باشد، مجموعه سوم یک مجموعه کوتاه اضافی خواهد بود. در این صورت یکی از سخنرانی ها و یکی از مکالمات آزمون نمره دهی نمی شود. در بخش درک مطلب یا ریدینگ تافل نیز ممکن است 3 یا 4 متن باشد که اگر 4 متن باشد، یکی از آنها آزمایشی خواهد بود که در نمره داوطلب تاثیری ندارد.

تمام آزمون های تافل دارای لانگ فرمت (سوالات آزمایشی) ریدینگ و لیسنینگ هستند از این رو به جای 3 بخش 4 بخش دارند. به همین دلیل داوطلبان زمان دقیق آزمون در بخش های ریدینگ ولیسنینگ را نمی توانند پیش بینی کنند.

هدف از وجود بخش آزمایشی لانگ فرمت تافل، طرح سوالات جدید برای آزمون تافل است. ETS نمی تواند یک آزمون تکراری را بارها و بارها برگزار کند و باید دائما نسخه های جدیدی از آزمون تافل ایجاد کند تا داوطلبان نتوانند سوالات را از پیش حدس بزنند و آزمون عادلانه برگزار شود. علاوه بر این، طراح سوالات باید مطمئن شوند که سوالات جدیدی که طرح می کند، در سطح بقیه سوالات بوده و با آنها سازگار هستند، تا به این ترتیب یک آزمون استاندارد طراحی شود.

محاسبه نمره تافل

در مورد نمره دهی آزمون تافل باید گفت: نمره نهایی آزمون تافل آنلاین و تافل هوم ادیشن از 0 تا 120 است که این نمره از مجموع نمرات چهار بخش تافل یعنی ریدینگ، لیسنینگ، رایتینگ و اسپیکینگ به دست می آید. هر یک از بخش های تافل از 0 تا 30 نمره دارد و نمرات چهار بخش با هم جمع می شود و به این ترتیب نمره نهایی تافل محاسبه می شود. با توجه به نوع سوال، به ازای هر پاسخ صحیح برای هر سوال یک امتیاز یا بیشتر در نظر گرفته می شود و برای پاسخ های اشتباه، نمره منفی محاسبه نمی شود.

در نمره دهی آزمون تافل باید بدانید امتیاز هر بخش دقیقا 30 نمره نیست و تافل دو نمره خام و نمره مقیاس بندی شده دارد که نمره خام طبق برخی معیارها به نمره مقیاس بندی شده تبدیل می شود.

اگر تصمیم دارید برای اپلای تحصیلی و اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های معتبر آمریکا در آزمون تافل شرکت کنید، برای اطلاع از حداقل نمره تافل در برترین دانشگاه های آمریکا با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا تماس بگیرید.

نمره خام تافل چیست؟

نمره خام هر یک از بخش های تافل همان تعداد پاسخ های درستی است که داوطلبان به سوالات هر بخش می دهند، اما نمره خام در کارنامه داوطلبان درج نمی شود. نمره خام هر بخش به نمره مقیاس بندی شده تبدیل می شود که از 0 تا 30 نمره دارد و نمره ای که داوطلبان در کارنامه خود می بینند نمره مقیاس بندی شده است.

موسسه ETS در مورد چگونگی تبدیل نمره خام به نمره مقیاس بندی شده تا به حال توضیحات دقیقی ارائه نکرده است و در واقع نحوه تبدیل نمره خام به نمره نهایی تافل محرمانه است و محاسبات واحدی در تبدیل نمره خام وجود ندارد، بنابراین نحوه تبدیل نمره خام به نمره مقیاس بندی شده برای هر آزمون تافل تا حدودی متفاوت خواهد بود.

برای تبدیل نمره خام تافل به نمره مقیاس بندی شده عملکرد سایر داوطلبانی که در آزمون تافل شرکت کرده اند نیز مد نظر قرار می گیرد، به طور مثال ممکن است داوطلب به 38 سوال در بخش ریدینگ پاسخ درست داده باشد، در این صورت نمره خام او 38 خواهد بود، اما عملکرد سایر داوطلبان در تعیین نمره مقیاس بندی شده تاثیر دارد، یعنی اگر سوالات ریدینگ تافل سخت بوده و تعداد کمتری از داوطلبان به 38 سوال پاسخ درست داده باشند، در این صورت نمره مقیاس بندی شده مثلا 28 خواهد شد، اما اگر اکثر داوطلبان توانسته باشند نمره 38 را کسب کنند در این صورت نمره مقیاس بندی شده در این بخش 27 می شود، در حالی که داوطلب در هر دو صورت نمره خام 38 را کسب کرده و در واقع به 38 سوال پاسخ درست داده است، اما با توجه به میزان دشواری آزمون و نمرات سایر داوطلبان نمره مقیاس بندی شده او نیز متفاوت خواهد بود.

نحوه محاسبه نمره تافل با این روش موجب می شود اختلاف کمتری بین آزمون های تافل وجود داشته باشد و از این رو سخت بودن آزمون در بعضی بخش ها موجب اجحاف در حق داوطلبان نخواهد شد.

کسب نمره بالا در آزمون تافل تضمینی کار آسانی نیست، اما کارشناسان ما در شرکت مهاجرتی هومان ویزا با ارائه راهکارها و تکنیک های تقویت تافل به شما کمک می کنند تا با کسب نمره بالا در تافل تضمینی بهترین نتیجه رو بگیری.

نمره خام بخش های مختلف تافل

برای به دست آوردن نمره خام باید تعداد پاسخ های صحیح را در نظر بگیرید.

  • نمره خام ریدینگ تافل: نمره خام در این قسمت از 0 تا 45 است. سوالاتی که یک جواب درست دارند 1 امتیاز و سوال Reading to Learn در این بخش 2 تا 3 امتیاز دارد. مجموع سوالات درست نمره خام شما خواهد بود.
  • نمره خام لیسنینگ تافل: نمره خام در این بخش 0 تا 34 است. اکثر سوالات لیسنینگ چند گزینه ای است و هر پاسخ درست در این بخش فقط 1 امتیاز دارد.
  • نمره خام اسپیکینگ تافل: نمره خام اسپیکینگ تافل 0 تا 24 است. این بخش شامل 6 بخش است که نمره خام هر بخش 0 تا 4 است.
  • نمره خام رایتینگ تافل: نمره خام رایتینگ 0 تا 10 است. همان طور که گفته شد بخش رایتیتنگ شامل 2 سوال است که امتیاز هر سوال از 0 تا 5 است و نمره خام این قسمت از مجموع نمره 2 سوال به دست می آید.

نمره ‌دهی ریدینگ تافل

نمره دهی ریدینگ تافل به صورت زیر می باشد:

  • نمره 24 تا 30: داوطلب توانایی بالایی در درک، استدلال و استنباط اطلاعات دارد و به راحتی می‌ تواند در دانشگاه ‌های انگلیسی زبان تحصیل کند.
  • نمره 18 تا 23: داطلب سطح بالاتر از متوسط دارد و ایده‌ ها و جزییات مهم متن را پس از خواندن دریافت می‌ کند.
  • نمره 4 تا 17: داوطلب فقط برخی از ایده‌ های اصلی را از خواندن یک متن آکادمیک دریافت می‌ کند و استنباط متن برای او دشوار است.
  • 0 تا 3: نمره زیر چهار یعنی مهارت داوطلب در بخش ریدینگ پایین‌ تر از سطح متوسط است.

نمره‌ دهی لیسنینگ تافل

نمره دهی لیسنینگ تافل به صورت زیر می باشد:

  • نمره 22 تا 30: داوطلب مکالمات و سخنرانی ‌های پیچیده‌ آکادمیک را به راحتی درک می‌ کند.
  • نمره 17 تا 21: داوطلب دارای درک صحیح ایده‌ های اصلی و جزییات مهم سخنرانی‌ ها و مکالمات آکادمیک است.
  • نمره 9 تا 16: وقتی در یک سخنرانی ایده به صورت گسترده و مکرر مطرح می‌ شود داوطلب می ‌تواند آن ایده‌ ها را درک کند.
  • نمره 0 تا 8: نمره کمتر از 9 یعنی مهارت زبان داوطلب از سطح متوسط پایین ‌تر است.

نمره ‌دهی اسپیکینگ تافل

نمره دهی اسپیکینگ تافل به صورت زیر می باشد:

  • نمره 25 تا 30: داوطلب توانایی صحبت کردن به زبان آکادمیک و درک و استنباط به زبان انگلیسی را دارد و می‌ تواند در دانشگاه‌ های انگلیسی زبان به راحتی تحصیل کند.
  • نمره 20 تا 24: داوطلب می‌ تواند در بیشتر مباحث با موضوعات عمومی، ایده‌ ی خود را به زبان انگلیسی بیان کند. داوطلب توانایی صحبت کردن واضح با مکث‌ های بجا را دارد، اما توضیح برخی جزییات در این سطح برای او کمی دشوار است.
  • نمره 16 تا 19: داوطلب فقط در برخی مکالمات عمومی می ‌تواند با وضوح کمی صحبت کند.
  • نمره 10 تا 15: داوطلب توانایی محدود در برقراری ارتباط دارد. با سرعت کمی صحبت می‌ کند و گرامر و دایره‌ لغات محدودی را در صحبت کردن استفاده می‌ کند.
  • نمره 0 تا 9: نمره زیر 10 نشان می‌ دهد داوطلب در بخش گفتاری سطح پایین ‌تر از متوسط دارد.

نمره ‌دهی رایتینگ تافل

نمره دهی رایتینگ تافل به صورت زیر می باشد:

  • نمره 24 تا 30: داوطلب توانایی نوشتن به طور گسترده را به زبان انگلیسی دارد و می ‌تواند متون را به زبان انگلیسی بنویسد.
  • نمره 17 تا 23: داوطلب می ‌تواند متون انگلیسی بنویسد، اما گاهی نوشته‌ ها دارای اشتباهات گرامری و نگارشی است.
  • نمره 13 تا 16: داوطلب می‌ تواند متون ساده ‌ای به انگلیسی بنویسد و نوشته‌ های او محدود با جزییات کم و توضیحات ناقص است و اشتباهات گرامری و نگارشی زیادی دارد.
  • نمره 7 تا 12: در نوشته ‌ها ساختار ضعیف جملات، ناهماهنگی متن، عدم وجود جزییات و عبارات نامشخص وجود دارد.
  • نمره 0 تا 6: داوطلب مهارت نوشتاری زبان انگلیسی را در سطح پایه هنوز کسب نکرده است.

نمره خوب در آزمون تافل چند است؟

آزمون تافل نمره‌ رد یا قبولی ندارد، بلکه نتیجه آزمون هر داوطلب در اختیار او قرار می ‌گیرد و ریپورت یا گزارش نمره ی آن به درخواست داوطلب به دانشگاه‌ ها، سازمان و مراکز آموزشی ارسال می‌ شود و نمره‌ قابل قبول تافل از سوی دانشگاه یا مرکز درخواست کننده تعیین می ‌شود؛ اما به طور کلی داوطلبان باید بتوانند نمره ای بالاتر از میانگین آزمون را کسب کنند که برای تافل IBT به طور متوسط 85 تا 90 نمره قابل قبول محسوب می شود. نمره ی قابل قبول برای آزمون تافل با توجه به اهداف مهاجرتی متقاضی متفاوت خواهد بود، مثلا اگر متقاضی قصد داشته باشد برای دریافت پذیرش تحصیلی از یکی از دانشگاه های معتبر آمریکا، انگلیس، استرالیا و غیره در آزمون تافل شرکت کند، قطعا نمره ی تافل او باید بیشتر از 100 باشد، چرا که اغلب دانشگاه های معتبر برای بسیاری از رشته های آکادمیک نمره 100 و بیشتر را برای تافل درخواست می کنند، چرا که متقاضی با کسب نمره بالا در آزمون تافل نشان می دهد، از مهارت و آمادگی لازم برای حضور در محیط های آکادمیک و تحصیل به زبان انگلیسی برخوردار است.

نمره دهی تافل طبق استاندارد CEFR

CEFR یک استاندارد اروپایی برای زبان انگلیسی است که به عنوان اصلی ‌ترین استاندارد زبان انگلیسی و سایر زبان‌ ها در دنیا شناخته می ‌شود. براساس استاندارد CEFR سطح‌های زبان به 6 سطح تقسیم ‌بندی می ‌شود. این سطوح می‌ توانند در سه سطح بزرگتر به صورت سطح پایه، سطح متوسط و سطح پیشرفته قرار بگیرد.

سطوح آزمون تافل طبق استاندارد CEFR به صورت زیر می ‌باشد:

  • سطح A1 (مبتدی و پایه): نمره 5

  • سطح A2 (مبتدی و پایه): نمره 17

  • سطح B1 (متوسط): نمره 42

  • سطح B2 (متوسط): نمره 72

  • سطح C1 (پیشرفته): نمره 95

  • سطح C2 (پیشرفته): بالاتر از 96 تا 120

اعلام نتایج آزمون تافل

زمان اعلام نتایج آزمون تافل حدود 6 روز پس از برگزاری آزمون است و نتایج آزمون در سایت ETS منتشر می شود و هنگام اعلام نتایج تافل یک ایمیل از سوی ETS برای داوطلبان ارسال می شود و انتشار نتایج آزمون را به داوطلبان اطلاع می دهد. پس از انتشار نتایج تافل داوطلبان می توانند به حساب کاربری خود در سایت اعلام نتایج مراجعه کرده و از نمره آزمون تافل خود مطلع شوند. همچنین امکان دانلود و چاپ کارنامه آزمون نیز وجود دارد و داوطلبان می توانند سه روز پس از اعلام نتایج تافل فایل PDF کارنامه را دریافت کنند.

نحوه اعتراض به نمره تافل چگونه است؟

پس از دریافت نتیجه ی تافل، داوطلبان می توانند به نمره آزمون خود اعتراض کنند. متقاضی می تواند به نمره اسپیکینگ و رایتینگ آزمون تافل اعتراض کند، اما امکان اعتراض به بخش های لیسنینگ و ریدینگ وجود ندارد.

متقاضی می تواند تا 30 روز پس از شرکت در آزمون تافل، به نمره بخش گفتاری و نوشتاری آزمون تافل اعتراض کند و درخواست اعتراض به نمره تافل را ثبت نماید. پس از ثبت درخواست بازبینی، افراد جدید پاسخ‌ های متقاضی را در مهارت ‌های فوق بررسی می کنند و نمره جدیدی برای دو بخش آزمون تعیین می شود که ممکن است پس از بازبینی، نمره تافل بالاتر، پایین ‌تر و یا برابر با نمره پیشین متقاضی باشد.

در مورد اعتراض به نمره آزمون تافل باید بدانید، متقاضی می تواند برای هر آزمون تافل تنها یک بار درخواست تجدیدنظر و ارزیابی مجدد بنماید؛ یعنی اگر متقاضی به نمره اسپیکینگ اعتراض کند، نمی تواند بار دیگر برای نمره رایتینگ اعتراض کند و امکان ثبت اعتراض به نمره تافل فقط یک بار خواهد بود.

برای ثبت اعتراض، متقاضی باید ابتدا وارد حساب کاربری خود در سایت ETS شود و فرم مربوط به TOEFL IBT Score Review  را کامل کرده و هزینه درخواست تجدیدنظر نمره تافل را پرداخت کند. پس از ثبت درخواست اعتراض به نمره تافل، حداکثر تا سه هفته بعد ETS نمرات متقاضی را مجددا ارزیابی کرده و پس از بازبینی، گزارش رسمی نتایج آزمون تافل متقاضی به روزرسانی شده و گزارش نمرات جدید تافل برای متقاضی ارسال خواهد شد.

هلد شدن در آزمون تافل

بسته به نوع آزمون تافل، داوطلبان نمرات خود را در یک بازه زمانی مشخص و معمولا بدون تاخیر دریافت می‌کنند. زمان در اینجا نقش بسیار مهمی دارد. به‌ویژه برای افرادی که متقاضی ورود به دانشگاه‌هایی هستند که زمان پذیرش آنها محدود است. با این حال، ممکن است شرایطی پیش بیاید که متقاضی به دلایل خاصی نمرات تافل خود را به‌ موقع دریافت نکند. یکی از این موارد  on hold شدن یا هولد شدن در آزمون تافل است. این وضعیت به این معنی خواهد بود که نمرات آنها در حالت بررسی اداری قرار دارد.

دلایل مختلفی می‌ تواند برای بررسی اداری وجود داشته باشد. یکی از رایج‌ترین دلایلی که باعث می‌شود نمرات مورد بازبینی اداری قرار بگیرد، مشکلات تایید صحیح شناسه شرکت‌کننده در آزمون است. این مشکل زمانی اتفاق می‌افتد که نام، تاریخ تولد یا سایر اطلاعات شخصی موجود در رجیستری آزمون با اطلاعات شخصی مندرج در شناسه ارائه‌شده در مرکز آزمون مطابقت نداشته باشد.

یکی دیگر از دلایل رایج برای بررسی اداری، مشکلات پرداخت هزینه آزمون است. گاهی اوقات یک شرکت یا بانک کارت اعتباری می‌تواند پرداخت را رد کند یا اطلاعات پرداخت ممکن است حاوی خطا باشد.

سومین دلیل تا حدودی رایج مربوط به اتهام تقلب از سوی مدیران مرکز آزمون است. خوشبختانه، این مورد در بین سه دلیل اصلی برای بررسی بلاک شدن در آزمون تافل کمتر اتفاق می‌افتد. ازآنجایی‌که اتهامات تقلب در مرکز آزمون در روز آزمون مطرح می‌شود، لازم نیست در هنگام دریافت اخطار بررسی اداری نگران این مشکل جدی اما نادر باشید. اگر ETS فکر می‌کند که شما تقلب کرده‌اید، در طی آن به شما اطلاع خواهد داد.

همچنین در صورتی که طی امتحان شما، سر و صداهای غیرمعمول باشد یا کسی جای شما در بخش اسپیکینگ صحبت کند، امکان هولد شدن آزمون شما بالا می رود. همچنین نگاه های غیرمتعارف به بیرون از صفحه مانیتور آزمون، نیز ممکن است باعث هولد شدن نمره شما شود

چگونه می توان فهمید که نمرات تحت بررسی اداری است یا خیر؟

اگر نمرات شما تحت بررسی اداری قرار گیرد، ETS در مورد آن با شما تماس خواهد گرفت. به‌طورکلی، اطلاعیه‌های این نوع تاخیر نمرات از طریق ایمیل ارسال می‌شود. تماس تلفنی یا نامه فیزیکی از طریق پست ارسال نخواهد شد. متاسفانه فرستادن ایمیل شاید باعث شود که یک اعلان بازبینی اداری به‌طور تصادفی به هرزنامه وارد شود و به شما نرسد.

اگر ایمیل on hold شدن در تافل یا بازبینی اداری را در صندوق ورودی خود ندیده‌اید، اما تاخیر قابل‌ توجهی در دریافت نمرات شما وجود دارد، این احتمال را بدهید که نمرات شما تحت بررسی اداری باشد.

مدت اعتبار مدرک تافل چقدر است؟

مدت اعتبار مدرک آزمون تافل در تمام انواع آن 2 سال است و داوطلبان 2 سال فرصت دارند تا ارسال ریپورت یا گزارش نمره آزمون تافل را برای دانشگاه ها، سازمان ها و مراکز علمی درخواست نمایند. پس از پایان مدت اعتبار مدرک تافل، هیچ یک از دانشگاه ها آن را نمی پذیرند و در صورتی که متقاضی برای اپلای تحصیلی و یا سایر اهداف مهاجرتی نیاز به ارائه مدرک آزمون تافل داشته باشد، باید مجددا در آزمون شرکت کند و مدرک جدیدی دریافت نماید.

جهت کسب موفقیت در کوتاه ترین زمان و دریافت بهترین نتیجه در آزمون های زبان بین المللی مانند آزمون تولک، آزمون تافل، آزمون آیلتس، آزمون ناتی (NAATI)، آزمون دولینگو، آزمون OET، آزمون های دانشگاه کمبریج (آزمون FCE، آزمون CAE، آزمون BEC، آزمون KET، آزمون CPE و…) می توانید با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید…

آیا می توانم دوباره در آزمون تافل شرکت کنم؟

یکی از سوالات متداولی که در مورد آزمون تافل مطرح می شود، امکان شرکت مجدد در آزمون تافل است. باید بدانید در صورتی که نتوانید نمره ی قابل قبولی در آزمون تافل کسب کنید، می توانید مجددا در آزمون شرکت کنید و هیچ محدودیتی در تعداد دفعات شرکت در آزمون تافل وجود ندارد و داوطلبان می توانند هر 12 روز یک بار مجددا در آزمون ثبت نام کرده و بدون محدودیت در تعداد دفعات در این آزمون شرکت کنند.

با دریافت بهترین راهکارها برای کسب نمره بالا در آزمون تافل با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید…

ثبت نام در آزمون تافل

مراحل ثبت نام آزمون تافل هوم ادیشن و تافل IBT یکسان است و برای ثبت نام در آزمون تافل باید به وبسایت ETS مراجعه کنند.

  • ساخت اکانت کاربری تافل: در اولین مرحله ثبت نام آزمون تافل آنلاین، در صورتی که متقاضی یک حساب ETS نساخته‌ است، باید یک اکانت در سایت ETS ایجاد نماید. این اکانت به متقاضی اجازه می ‌دهد تا بتواند آزمون خود را برنامه ریزی کند و نمرات خود را مشاهده کرده و پروفایل خود را به روز نماید.
  • وارد کردن اطلاعات شناسایی متقاضی:پس از ساخت اکانت، متقاضی باید اطلاعات شناسایی (ID) خود را به طور دقیق در اکانت‌ خود وارد کند. متقاضی باید در وارد کردن اطلاعات خود بسیار دقت کند تا اطلاعاتی را اشتباه وارد نکند، چرا که مدرک تافل بر پایه همین اطلاعات برای او صادر خواهد شد و هر گونه مغایرت بین اطلاعات مندرج در پروفایل و پاسپورت متقاضی می ‌تواند مشکلات متعددی را برای متقاضی ایجاد کند. متقاضی برای مدارکی که ارائه می‌ دهد باید اصل آن را نیز اسکن کند و عکس متقاضی باید کاملا واضح باشد.
  • انتخاب تاریخ آزمون تافل: متقاضی پس از اینکه حساب کاربری خود را ایجاد کرد می‌ تواند یکی از تاریخ های برگزاری آزمون تافل را انتخاب کند. برای انجام این کار،Register/Find Test Centers را در صفحه اصلی سایت تافل انتخاب کند. سپس آدرس ایمیل خود را تأیید و منطقه زمانی خود را انتخاب کرده، سپس متقاضی می ‌تواند تاریخ و زمان آزمون تافل موجود را انتخاب کند و روی گزینه ” Register for this test ” کلیک نماید.
  • پرداخت هزینه ثبت نام: پس از آنکه متقاضی روز و ساعت شرکت در آزمون تافل را انتخاب کرد، برای ادامه ی ثبت نام و پرداخت هزینه آزمون تافل، باید دستورالعمل ها را دنبال کند. پس از تکمیل مراحل ثبت نام، یک ایمیل تأیید از ETS حاوی اطلاعات آزمون و لینک آزمون تافل برای متقاضی ارسال می شود. متقاضی باید ایمیل را تا روز آزمون نگه دارد.

نحوه ثبت نام با تاخیر تافل

ثبت نام در آزمون تافل به دو صورت انجام می شود، ثبت نام معمولی و ثبت نام با تاخیر (Late registration). برای ثبت نام معمولی متقاضی باید تا حداکثر یک هفته پیش از تاریخ برگزاری آزمون برای ثبت نام اقدام کند، در غیر این صورت تاریخ مورد نظر بسته خواهد شد و مهلت ثبت نام به پایان می رسد. در صورتی که متقاضی نتواند تا 7 روز پیش از برگزاری آزمون، ثبت نام کند، می تواند تا 4 روز پیش از برگزاری آزمون (تاریخ قرمز در آزمون تافل)، ثبت نام با تاخیر را انجام دهد. البته ثبت نام با تاخیر در تافل فقط برای ثبت نام های آنلاین امکان پذیر است. هزینه ثبت نام آزمون تافل به صورت معمولی 265 دلار و هزینه ثبت نام با تاخیر در آزمون تافل 40 دلار بیشتر خواهد شد، یعنی هزینه ثبت نام با تاخیر 305 دلار است.

تغییر زمان یا مکان آزمون تافل

ممکن است پس از ثبت نام در آزمون تافل داوطلب به هر دلیلی نتواند در تاریخ و یا مرکزی که برای شرکت در آزمون تافل انتخاب کرده است، بتواند در آزمون شرکت کند، در چنین شرایطی ETS این امکان را فراهم کرده است که داوطلبان بتوانند تاریخ یا مرکز آزمون و یا هر دوی آنها را با پرداخت هزینه ی آن تغییر دهند و آنها می توانند بدون محدودیت در تعداد دفعات تغییر زمان یا مکان آزمون تافل، درخواست خود را ثبت کنند.

برای اینکه متقاضی بتواند پس از ثبت نام تافل زمان و مرکز آزمون تافل را تغییر بدهد باید تا 4 روز پیش از برگزاری آزمون تافل اقدام کند و پس از این مدت امکان تغییر زمان و مکان آزمون (Reschedule) امکانپذیر نخواهد بود و در صورت کنسل کردن آزمون هیچ مبلغی به متقاضی مسترد نخواهد شد.

در صورتی که تا 4 روز قبل از آزمون تافل جا به جایی زمان یا مکان انجام نشد، متقاضی می تواند درخواست استرداد وجه نماید یا سفارش او به رزرو ثبت نام تافل تغییر کرده و باید در آزمون قبلی شرکت کرده و یا آن را کنسل کند.

متقاضی برای تغییر زمان و یا مکان آزمون تافل باید اطلاعات زیر را ارائه دهد:

  • نام کاربری و کلمه عبور برای ورود به اکانت خود در سایت ETS
  • تاریخ و مرکز جدید، شهر برگزاری آزمون
  • شماره ملی یا گذرنامه
  • تاریخ آزمونی که می خواهید آن را تغییر دهید.
  • ملیت متقاضی

لغو آزمون تافل

در صورتی که متقاضی به هر دلیلی بخواهد از شرکت در آزمون انصراف دهد، باید حداقل یک هفته قبل از برگزاری آزمون تافل را لغو کند. در صورت لغو آزمون، چهار روز قبل از زمان اعلام ‌شده، 50 درصد هزینه ی آزمون که معادل 105 دلار است به متقاضی بازگردانده خواهد شد؛ اما چنانچه متقاضی دیرتر از این زمان برای شرکت در آزمون انصراف دهد، هزینه ای به وی مسترد نخواهد شد. همچنین در صورتی که متقاضی به صورت Late (ثبت نام با تاخیر) ثبت نام کرده باشد در صورت لغو آزمون تافل امکان ریفاند هزینه برای او امکان پذیر نخواهد بود.

مراحل لغو آزمون تافل به ترتیب زیر می باشد:

  1. برای لغو آزمون تافل ابتدا باید با استفاده از نام کاربری و رمز عبوری که در هنگام ثبت نام ساخته اید، از طریق صفحه اصلی سایت ETS وارد حساب کاربری خود شوید.
  2. در مرحله ی بعد باید از طریق پنل کاربری به اطلاعات آزمون ها وارد شده و پس از ورود به محیط کاربری خود بر روی گزینه view orders کلیک کنید.
  3. اکنون می توانید آزمونی را که در آن ثبت نام کرده اید را ببینید، در این صفحه روی گزینه Order No کلیک کنید.
  4. در مرحله چهارم با ورود به بخش تغییرات، تمام مشخصات و تراکنش های خود را می بینید در این صفحه روی گزینه Cancel کلیک کنید تا به صفحه در خواست لغو آزمون IBT بروید.
  5. در این صفحه با کلیک بر روی گزینه Yes, cancel order و تایید نهایی، می توانید آزمون تافل را لغو کنید. در همین پنجره می توانید مقدار وجه قابل استرداد که 105 دلار (نصف هزینه آزمون) است را مشاهده کنید.
  6. بعد از لغو آزمون تافل IBT صفحه Order Summary برای مشاهده آخرین وضعیت ثبت شده آزمون مورد نظر، نمایش داده خواهد شد. بلافاصله پس از لغو آزمون تافل و معمولا تا ۲۴ ساعت پس از آن در این قسمت مبلغ بازگشتی (Refund) در بخش Payments به صورت NA نمایش داده می شود، یعنی بازپرداخت هزینه آزمون تافل (105 دلار) در حال طی مراحل استرداد است.
  7. بعد از گذشت ۲۴ تا ۴۸ ساعت وضعیت بازگشت وجه آزمون تافل از NA به یک کد مشابه Transaction تغییر یافته و بازگشت وجه پرداختی در پروسه ریفاند قرار می گیرد.

موسسه ETS پس از لغو آزمون تافل ایمیلی ارسال نمی کند، بنابراین در صورتی که بخواهید از نتیجه لغو آزمون مطلع شوید باید ۲۴ ساعت پس از ثبت لغو آزمون تافل، به بخش Order Summary مراجعه کرده و تغییرات ثبت شده را مشاهده کنید.

ساخت اکانت کاربری تافل در ETS

اولین مرحله ثبت نام در آزمون تافل ساخت اکانت کاربری در ETS است، برای ساخت اکانت کاربری تافل باید به ترتیب زیر عمل کنید:

  • ابتدا باید به سایت ETS وارد شوید، سپس در قسمت New User گزینه Create an account را کلیک کنید.
  • در این مرحله باید در صفحه ای که باز می شود سه کادر وجود دارد که در آنها باید اطلاعات شخصی، آدرس و شماره تلفن خود را درج کنید. باید اطلاعات شناسایی خود را که با اطلاعات پاسپورت شما مطابقت دارد با دقت وارد کنید، سپس گزینه Next را کلیک کنید تا وارد مرحله بعد بشوید.
  • سپس در صفحه ی بعد مشخصات دیگری مانند کشور محل تولد، کشور محل اقامت و زبان مادری را درج کرده و کزینه Next را کلیک کنید.
  • در این مرحله صفحه جستجوی تافل باز می شود و در این صفحه لیستی از دانشجویان بین المللی وجود دارد که در آینده می خواهند در مراکز تحصیلی بین المللی ادامه تحصیل دهند. پایگاه داده سرویس جستجوی تافل هر هفته به روز رسانی می‌شود و داوطلبان جدید را در لیست قرار می دهد. اگر بخواهید در این سرویس مشارکت کنید، گزینه Yes, and I understand and agree to the Terms and Condition above را انتخاب کنید، در غیر این صورت No, Thanks را انتخاب کنید و سپس گزینه Next را کلیک کنید.
  • در صورتی که می خواهید در لیست دانشجویان بین المللی قرار بگیرید و گزینه مورد نظر که به آن اشاره شد را انتخاب کردید، پس از آنکه گزینه Next را کلیک کردید، تعدادی سوال نمایش داده می ‌شود، باید به سوالات پاسخ بدهید و سپس گزینه Next را کلیک کنید.
  • در این مرحله باید نام کاربری و کلمه عبور و تکرار آن را در پروفایل خود وارد کنید و به سوال امنیتی که پرسیده می شود پاسخ داده و تیک تایید قوانین را بزنید و گزینه Next را کلیک کنید.
  • در صفحه ی بعد اطلاعات وارد شده نمایش داده می شود و می توانید اطلاعاتی را که وارد کرده اید را یک بار دیگر چک کنید تا از صحت اطلاعات مطمئن شوید در صورتی که اطلاعاتی را اشتباه وارد کرده باشید می توانید گزینه Back را کلیک کنید تا به مرحله قبل رفته و اطلاعات را ویرایش کنید، سپس گزینه Submit را کلیک کنید.
  • در این مرحله برای تایید فعال سازی اکانت کاربری تافل پیامی برای شما ایمیل می شود که نشان می دهد مراحل ساخت اکانت کاربری در سایت ETS تکمیل شده است. سپس گزینه Sign in to Continue را انتخاب کرده تا به مرحله ورود به اکانت بروید.

ارسال گزارش نمره آزمون تافل به دانشگاه ها

افرادی که به منظور اپلای تحصیلی در یکی از دانشگاه های معتبر کشورهای انگلیسی زبان در آزمون تافل شرکت کرده اند باید برای اخذ پذیرش تحصیلی، ریپورت یا گزارش نمره آزمون تافل را به دانشگاه مقصد ارائه دهند.

گزارش نمره آزمون تافل فقط در صورتی توسط دانشگاه ها و موسسات آموزشی مورد قبول خواهد بود که توسط موسسه ETS برایشان ارسال شود. بنابراین متقاضی نمی تواند در طی مراحل ثبت نام در دانشگاه مقصد گزارش نمره تافل را به صورت پی دی اف در اختیار دانشگاه قرار دهد.

نحوه ی ارسال ریپورت TOEFL به دانشگاه ها به ترتیب زیر می باشد:

  1. ابتدا باید وارد حساب کاربری خود شوید.
  2. سپس در صفحه اصلی، Order Score Reports (سفارش گزارش نمره تافل) را انتخاب کنید.
  3. برای انتخاب دانشگاه، روی گزینه TOEFL Services و سپس Continue کلیک کنید.
  4. سپستاریخ آزمونی که می خواهید نمرات آن ارسال شود انتخاب کرده و روی Continue کلیک کنید.
  5. دانشگاه هایی را که می خواهید نمرات خود را به آنها ارسال کنید، انتخاب نمایید.

داوطلبان می توانند 4 دانشگاه را برای ارسال گزارش نمره تافل به صورت رایگان در هنگام ثبت نام انتخاب کنند و تا ساعت 10 شب به وقت محلی امکان تغییر یا حذف دانشگاه نیز وجود دارد. اما در صورتی که متقاضی بخواهد تعداد بیشتری از ریپورت تافل را ارسال کند باید برای ارسال هر گزارش نمره، 19 دلار پرداخت نماید.

برگزاری آزمون تافل در ایران

همان طور که می دانید بسیاری از آزمون های بین المللی زبان انگلیسی مانند آزمون PTE (پیرسون)، آزمون ناتی و… در ایران برگزار نمی شود، اما آزمون تافل مانند آزمون آیلتس، دولینگو، آزمون GRE تضمینی در شهرهای مختلف ایران برگزار می شود، از این رو برگزاری آزمون تافل در ایران یکی از مزایای شرکت در آزمون تافل برای ایرانیان بشمار می رود.

آزمون تافل در مراکز معتبر در شهرهای تهران، اصفهان، شیراز، یزد، آمل، کرمان، قزوین، تبریز، ارومیه، زنجان، یزد و اهواز، قشم برگزار می شود.

مراکز برگزارکننده آزمون تافل در ایران

آدرس

مراکز برگزارکننده آزمون تافل

آدرس: تهران، خیابان کریم خان زند، بین خیابان‌های استاد نجات‌اللهی و سپهبد قرنی، پلاک ۲۱۸، طبقه‌ همکف واحد TOEFL

تلفن: ۸۸۹۲۲۲۴۲-۹۸۲۱+

وب سایت : http://www.sanjesh.org

سازمان سنجش آموزش کشور

آدرس: کارگرشمالی- نرسیده به بلوار- نبش کوچه عبدی نژاد – ساختمان زبان نگار

وب سایت:  WWW.TOEFLNEGAR.COM

ایمیل: INFO@TOEFLNEGAR.COM

تلفن: ۰۲۱۴۳۹۴۲

موسسه آزمونهای بین المللی نگار

آدرس: تهران نرسیده به میدان ولیعصر ، قبل از وزارت بازرگانی ، بن بست صدف ، ساختمان امیر بهادر

وبسایت: http://www.amirbahador.co و http://www.amirbahador.org

تلفن: 33-8919021

آموزشگاه امیربهادر

آدرس: تهران، ولی عصر، بالاتر از میدان ونک، خیابان نگار، پلاک 35

وب سایت: www.asmdi.ir

تلفن: 88794506-88880686

موسسه فرهنگی علامه سخن

آدرس: تهران، سعادت آباد بالاتر از میدان کاج بلوار بهزاد شمالی نبش باغستان یکم پلاک 44

وب سایت: http://www.mftsite.com

تلفن: 22090001

مجتمع فنی تهران

آدرس: تهران، خیابان انقلاب، خیابان وصال شیرازی، پلاک 31

مرکز زبان ایران

آدرس: دانشگاه اصفهان، میدان آزادی، خیابان دانشگاه، درب شمالی دانشگاه، ساختمان اداره کل آموزش

دانشگاه اصفهان

آدرس: طبقه همکف ساختمان کتابخانه مرکزی، آزمایشگاه زبان

دانشگاه صنعتی اصفهان

آدرس: میدان ارم پردیس، دانشگاه شیراز (معروف به خوابگاه)، کتابخانه ی میرزای شیرازی

دانشگاه شیراز

آدرس: مازندران، آمل، کیلومتر 5 جاده هراز، صندوق پستی 731

وب سایت: http://ets.shomal.ac.ir

تلفن: 1- 2122720

دانشگاه آمل

وب سایت: https://www.urmia.ac.ir

دانشگاه ارومیه

آدرس: تبریز، بلوار 29 بهمن، خ امام خمینی، دانشگاه تبریز

وب سایت: http://www.tabrizu.ac.ir

دانشگاه تبریز

آدرس: زنجان، چهارراه سعدی، جنب بانک مسکن

مرکز گسترش انفورماتیک استان زنجان IBT

آدرس: یزد، بلوار اشرف شهیدان در خیابان جواد الائمه

دانشگاه امام جواد یزد

 

سازمان منطقه آزاد دانشگاه قشم

 

تاریخ های برگزاری آزمون تافل در سال 2024

آزمون تافل چندین مرتبه در ماه توسط موسسات دارای مجوز از سازمان ETS در ایران برگزار می شود. سایت رسمی آزمون تافل، تاریخ های برگزاری آزمون تافل در ایران را برای هر یک از موسسات مجاز اطلاع رسانی می کند و جدول زمان بندی را ارائه می دهد.

جدول تاریخ های برگزاری آزمون تافل در ایران در سال 2024

تاریخ میلادی

تاریخ شمسی

3 فوریه

14 بهمن

17 فوریه

28 بهمن

21 فوریه

2 اسفند

24 فوریه

5 اسفند

25 فوریه

6 اسفند

2 مارچ

12 اسفند

10 مارچ

20 اسفند

16 مارچ

26 اسفند

17 مارچ

27 اسفند

23 مارچ

4 فروردین

3 آوریل

15 فروردین

6 آوریل

18 فروردین

13 آوریل

25 فروردین

17 آوریل

29 فروردین

21 آوریل

2 اردیبهشت

24 آوریل

5 اردیبهشت

27 آوریل

8 اردیبهشت

1 می

12 اردیبهشت

4 می

15 ادریبهشت

11 می

22 اردیبهشت

18 می

29 اردیبهشت

26 می

6 خرداد

29 می

9 خرداد

1 ژوئن

12 خرداد

2 ژوئن

13 خرداد

8 ژوئن

19 خرداد

16 ژوئن

27 خرداد

22 ژوئن

2 تیر

29 ژوئن

9 تیر

30 ژوئن

10 تیر

هزینه آزمون تافل در ایران

شرکت در آزمون تافل شامل هزینه های مختلفی است که برای ثبت نام و شرکت در آزمون تافل باید از سوی داوطلبان پرداخت شود.

هزینه های آزمون تافل شامل:

  • هزینه ثبت نام معمولی تافل: 265 دلار
  • هزینه ثبت نام با تاخیر تافل: 305 دلار
  • هزینه اعتراض به نمره تافل: 80 دلار
  • هزینه ارسال ریپورت اضافی: 19 دلار برای هر ریپورت
  • هزینه لغو آزمون تافل: در صورت لغو به موقع آزمون تافل 50 درصد از هزینه ثبت نام به متقاضی مسترد می شود.

پرداخت هزینه های آزمون تافل در ایران از طریق کارت های اعتباری بین المللی مانند ویزا کارت یا مستر کارت است و یا داوطلبان می توانند از طریق خرید ووچر تافل هزینه های آزمون تافل را پرداخت کنند، همچنین می توانید از خدمات پرداخت ارزی شرکت مهاجرتی هومان ویزا نیز استفاده کنید.

ووچر آزمون تافل

ووچر تافل (Voucher TOEFL) یک کد 16 رقمی است که پس از ثبت نام در آزمون تافل، متقاضی باید برای پرداخت هزینه آزمون، پرداخت نماید و این کد از سوی موسسه ETS برای متقاضیان شرکت در آزمون صادر می شود. همچنین باید بدانید ووچر تافل تنها یک سال اعتبار دارد و در صورت عدم استفاده پس از یک سال اعتبار آن منقضی خواهد شد.

متقاضی پس از خرید ووچر آزمون تافل باید طبق مراحل خاصی این کد را در سامانه مخصوص ثبت کند تا اطلاعات فردی و مشخصات درخواستش برای آزمون به اطلاع سازمان ETS برسد. کد ووچر تافل مختص به یک نفر است و قابل انتقال به غیر نمی باشد و متقاضی برای تهیه شخصی ووچر تافل باید در سایت ETS ثبت نام کند. ووچر تافل مجوز ثبت نام در آزمون تافل در تمام شهرهای ایران را دارد.

بسیاری از موسسات زبان در همان ابتدای ثبت نام دوره تافل، خدمات ووچر تافل را نیز ارائه می دهند و در صورتی که فرد تمایل برای تهیه آن داشته باشد، می تواند تنها با پرداخت هزینه آن به موسسه زبان، کد ۱۶ رقمی ووچر تافل را دریافت کند.

آزمون آزمایشی تافل (آزمون ماک)

اگر می‌ خواهید برای آزمون تافل اصلی آماده شوید، آزمون تافل ماک که آزمون آزمایشی تافل است می‌ تواند یکی از بهترین گزینه ها برای آمادگی متقاضی باشد. با انجام این آزمون، با فرمت و تکنیک‌ های پاسخگویی به سوالات آشنا می شوید و می توانید از این نمره‌ برای ارزیابی سطح زبان خود استفاده کنید و نقاط ضعف و قوت خود را شناسایی کنید تا بتوانید در آزمون اصلی عملکرد بهتری داشته باشید.

آزمون تافل ماک، آزمونی شبیه‌ سازی شده برای آمادگی داوطلبان جهت آزمون اصلی تافل است که شامل تمامی قسمت‌ های ساختار آزمون تافل یعنی (Reading, Listening, Speaking, Writing) می باشد و به کلاینت کمک می‌ کند تا با فرمت و نحوه آزمون اصلی آشنا شوند تا درک بهتری از سوالات و تکنیک‌ های پاسخگویی داشته باشند. شما می توانید با استفاده از نرم‌ افزار TOEFL iBT Mock Test با همان رابط کاربری همه جزییات آزمون اصلی را از نظر سرعت تایپ، زمانبندی، توضیحات و … تجربه کنید.

آزمون آزمایشی تافل آنلاین در یک روز و ساعت مشخص برگزار می‌ شود و همه شرایط آزمون مطابق با استانداردهای ETS است.

هزینه شرکت در آزمون آزمایشی حدوداً ۷ دلار است. هزینه آزمون آزمایشی تافل با توجه به آموزشگاه یا نوع برگزاری آزمون متفاوت است. با خرید کد ووچر آزمون آزمایشی، در وبسایت ets.org می توانید ثبت‌نام نمایید و پس از وارد کردن کد خریداری شده، در آزمون آزمایشی تافل شرکت کنید. پس از ثبت نام یک ایمیل شامل فاکتور خرید و همچنین کد فعال سازی (ووچر) برای شما ارسال خواهد شد. به راحتی از طریق راهنمایی های موجود می توانید کد خود را فعال و در زمان دلخواه در آزمون خود شرکت کنید.

کارنامه آزمون آزمایشی تافل ماک (MOCK) بعد از حداکثر 3 الی 4 روز کاری از طریق ایمیل برای شما ارسال می گردد. در این کارنامه، مهارت ها و نمره شما در چهار بخش اصلی آزمون ارزیابی و نشان داده می شود.

آزمون تافل TPOچیست؟

آزمون تافل TPO یا (TOEFL Practice Online) تنها آزمون آزمایشی رسمی تافل آنلاین است که توسط موسسه ETS برگزار می شود. سوالات آزمون تافل تی پی او همان سوالات آزمون های دوره های قبلی تافل است که داوطلبان با شرکت در این آزمون می توانند مهارت زبان انگلیسی خود را در چهار بخش آزمون تافل ارزیابی کنند و از آمادگی لازم برای شرکت در آزمون تافل اصلی برخوردار شوند. هزینه هر یک از تست های تافل TPO اگر در وب سایت رسمی برگزار شوند، ۴۵ دلار آمریکا است.

مزایای شرکت در آزمون تافل TPO عبارتند از:

  • آزمون تافل TPO تنها نمونه سوالات رسمی آزمون تافل IBT هستند که تجربه شرکت در تافل واقعی را به داوطلبان می دهد، از این رو داوطلبان با نقاط قوت و ضعف خود برای شرکت در آزمون تافل اصلی بیشتر آشنا می شوند و می توانند مهارت های خود را برای شرکت در آزمون اصلی تافل ارزیابی کنند.
  • طبق آمار به دست آمده توسط ETS،نمره ای که داوطلبان در آزمون TPO شبیه سازی شده دریافت می کنند فقط 1 تا 5 نمره با نمره آزمون اصلی تافل متفاوت است.
  • داوطلبان می توانند دوباره به سوالات آزمون مراجعه کنند و پاسخ صحیح هر سوالی را مشاهده کنند.
  • داوطلبان می توانند برای آمادگی بیشتری در آزمون اصلی تافل با نمونه سوالات مشابه به صورت گام به گام تمرین کنند.
  • داوطلبان می توانند در هر تعداد آزمون تافل TPO از ۱ تا ۷۴ مرتبه به دفعات مختلف شرکت کنند.
  • دسترسی به آزمون تافل TPO بسیار آسان است و داوطلبان می توانند در خانه، مدرسه یا هر مکانی که اتصال اینترنتی وجود داشته باشد به صورت 24 ساعت شبانه روز و هر روز هفته در این آزمون شرکت کنند.
  • داوطلبان می توانند پاسخ ها را بررسی کنند.
  • نمرات بخش ریدینگ و لیسنینگ بلافاصله پس از پایان آزمون در اختیار داوطلبان قرار می گیرد. داوطلبان می توانند درخواست ارزیابی پاسخ های رایتینگ و اسپیکینگ خود را بدهند و طی ۴۸ ساعت نمره و گزارش عملکرد خود را در حساب کاربری مشاهده کنند و به طور کلی نتایج آزمون 24 ساعت پس از شرکت در آزمون اعلام می شود. همچنین هر چهار بخش تافل TPO جداگانه نمره و امتیاز بندی می شوند.

تافل ژنتی چیست؟

آزمون تافل ژنتی بعد از تافل TPO معتبرترین آزمون آزمایشی تافل بشمار می رود که می توانید مهارت های زبان انگلیسی خود را برای شرکت در آزمون تافل اصلی مورد ارزیابی قرار دهید.

آزمون تافل ژنتی (Zhenti) توسط اساتید زبان دانشگاه رن مین چین براساس سوالات تافل طراحی شده است که شامل بخش های ریدینگ و لیسنینگ می باشد.

مزایای آزمون تافل ژنتی موجب شده تا افراد بسیاری بخواهند برای تقویت مهارت های خوانداری (درک مطلب) و شنیداری تافل در این آزمون شرکت کنند، هزینه ی تافل ژنتی نسبت به سایر آزمون های آزمایشی تافل کمتر است، از این رو متقاضیان بسیاری در تافل ژنتی شرکت می کنند. همچنین نسخه های مختلفی در دسترس داوطلبان قرار گرفته است که می توانند با هزینه بسیار کم آنها را دانلود کرده و برای ارزیابی مهارت های تافل از آنها استفاده کنند.

در واقع تافل ژنتی این امکان را برای زبان آموزان فراهم می کند که بتوانند با کمترین هزینه و بدون پرداخت هزینه های گزاف در یک آزمون آزمایشی معتبر شرکت کنند و سطح مهارت زبان خود را در بخش ریدینگ و لیسنینگ تافل ارزیابی کنند. طراحان آزمون تافل ژنتی روش های پاسخگویی صحیح به سوالات بخش های ریدینگ و لیسنینگ تافل را با بیان سوالات و شیوه درست جواب دادن به آنها را آموزش می دهند.

زبان آموزان می توانند سوالات لیسنینگ ژنتی و ریدینگ ژنتی را دانلود کرده و به تمرین بپردازند تا مهارت های لیسنینگ و ریدینگ تافل را تقویت کنند و به نقاط ضعف خود در این بخش ها بیشتر آشنا شوند. در واقع شرکت در آزمون تافل ژنتی یکی از تکنیک های تقویت لیسنینگ و ریدینگ تافل است.

منابع آزمون تافل

علاوه بر شرکت در آزمون های آزمایشی، مطالعه منابع آزمون تافل یکی دیگر از راهکارهای تقویت مهارت های زبان انگلیسی جهت کسب نمره بالا در آزمون تافل است. منابع تافل به صورت کتاب ها و منابع آنلاین ارائه می شوند که به برخی از آنها در ادامه اشاره می کنیم:

کتاب های جامع تافل

از بهترین کتاب های جامع آزمون تافل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. کتاب راهنمای رسمی ETS برای تافل (ETS Official Guide to the TOEFL Test)
  2. کتاب کرکینگ تافل IBT (Cracking the TOEFL IBT)
  3. تافل IBT پریمیر (TOEFL IBT Premier)

کتاب های تخصصی آمادگی در تافل

کتاب هایی که برای بخش های تخصصی آزمون تافل طراحی شده اند عبارتند از:

  1. سوالات رسمی تافل IBT
  2. سوالات تمرینی برای تافل (Practice Exercises for the TOEFL)
  3. لغات ضروری تافل (Essentila Words for the TOEFL)
  4. کتاب 240 نمونه گفتار
  5. 5 کتاب 240 نمونه نوشتار

کتاب های گرامر تافل

بهترین کتاب ها برای تقویت گرامر آزمون تافل عبارتند از:

  1. راهنمای گرامر تافل (TOEFL Grammar Guide)
  2. کتاب آبی گرامر و علایم نگارشی (The Blue Book of Grammar and Punctuation)
  3. تنها کتاب گرامر که شما نیاز دارید (The Only Grammar Book You ll Ever Need)

فرهنگ لغت تافل

کتاب های مناسب برای تقویت لغات انگلیسی عبارتند از:

  1. فرهنگ لغت آکسفورد (Oxford Dictionary of English)
  2. فرهنگ لغت آکسفورد آمریکایی جدید (New Oxford American Dictionaty)
  3. فرهنگ لغت آکسفورد آمریکایی جیبی (Pocket Oxford American Dictionary & Thesaurus)
  4. گنجینه آکسفورد زبان انگلیسی (Oxford Thesaurus of English)

سایر منابع آزمون تافل

از دیگر منابع آزمون تافل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تافل لانگمن
  • تافل کمبریج
  • تافل دلتا
  • آزمون های آنلاین کمبریج تافل
  • آزمون های آنلاین بارونز تافل
  • آزمون های آنلاین TPO تافل

منابع آنلاین رایگان

همچنین سایت EST یکی از منابع مفید برای تقویت زبان انگلیسی جهت شرکت در آزمون تافل است. این سایت طیف گسترده ای از منابع مانند سوالات و تمرین های رایگان از آزمون های گذشته و تست های تمرینی رایگان را در اختیار داوطلبان قرار می دهد و متقاضیان می توانند سوالات را برای تمرین و مرور دانلود کنند.

همچنین راهنمای مطالعه برای بخش های مختلف آزمون، دسترسی به پاسخ های نوشتاری و گفتاری آزمون امکان پذیر است. داوطلبان می توانند با تمرین این تست ها و سوالات نقاط قوت و ضعف خود را ارزیابی کنند.

علاوه بر سایت EST بسیاری از سایت های دیگر نیز وجود دارند که لیست لغات، نمونه موضوعات و اعلان ها، سوالات آزمون و تست های تمرین را ارائه می دهند؛ از جمله این سایت ها می تواند به موارد زیر اشاره کرد:

  • سایت Maggoosh
  • سایت Quizlet
  • سایت Learn4Good
  • سایت Nonstopenglish
  • سایت Purdue

راهکارهای امنیتی ETS برای تافل هوم ادیشن

موسسه ETS قوانینی را برای شرکت در تافل هوم ادیشن برای داوطلبان وضع کرده است که داوطلبان امکان تقلب در آزمون تافل هوم ادیشن را نداشته باشند تا به اعتبار تافل هوم ادیشن لطمه ای وارد نشود و این آزمون مانند سایر آزمون های ETS همانند آزمون تافل آنلاین معتبر بوده و مدرک آن مورد پذیرش دانشگاه ها، مراکز علمی، سازمان ها و… باشد.

راهکارهای امنیتی ETS برای تافل هوم ادیشن عبارتند از:

  • شناسایی صدای بیومتریک
  • فرایند دقیق تشخیص چهره
  • استفاده از ربات یا شخص که به صورت چرخشی در مراکز آزمون در حال چرخیدن و بررسی لحظه ای شرایط است.

برای اینکه داوطلب نتواند در آزمون تافل هوم ادیشن تقلب کنند هنگام شروع آزمون یک اپراتور پشت سیستم با داوطلب صحبت می کند و از او می خواهد دوربین را در تمام اتاق بچرخاند تا مطمئن شود که شخص دیگری جز شرکت کننده در اتاق نیست. برای اینکه در مدت زمان انجام آزمون کسی نتواند وارد اتاق شود، داوطلب باید دوربین را طوری قرار دهد که علاوه بر چهره ی خود، درب اتاق نیز مشخص باشد، تا به این ترتیب ورود به اتاق در طور آزمون امکانپذیر نباشد.

همچنین برای اینکه ETS مطمئن شود شخص دیگری به جای داوطلب در آزمون شرکت نکرده است، از اسکن چهره استفاده می کند، برای احراز هویت داوطلب باید او پاسپورت خود را به دوربین نشان بدهد. سپس اپراتور چهره داوطلب را اسکن می کند. این عکس ها در هنگام ثبت نام تافل از او گرفته می شوند، و یکی از روش های احراز هویت داوطلب بشمار می رود.

یکی دیگر از روش های احراز هویت داوطلب برای شرکت در آزمون تافل هوم ادیشن بررسی مردمک چشم و اثر انگشت است. مردمک چشم و اثر انگشت هر شخص منحصر به فرد بوده و یکی از بهترین روش های تشخیص هویت شرکت کننده و جلوگیری از تقلب در آزمون است، چرا که امکان جعل آن وجود ندارد.

همچنین از تطبیق صدا نیز برای تشخیص هویت داوطلب در هنگام آزمون استفاده می شود تا ETS مطمئن شود داوطلب خودش در آزمون شرکت می کند و از این جهت امکان تقلب در تافل هوم ادیشن وجود ندارد.

برای اینکه داوطلب نتواند از طریق کامپیوتر خود را به ابزار و روش های مختلف تقلب در تافل هوم ادیشن مجهز کند باید به اپراتور دسترسی بدهد تا بتواند کامپیوتر او را کنترل کند و برنامه های موجود در کامپیوتر را بررسی کرده تا مطمئن شود برنامه هایی که از طریق آن شخص دیگری بتواند به سوالات پاسخ دهد در کامپیوتر وجود ندارد. همچنین در طول انجام آزمون نباید هیچ برنامه ای در صفحه باز شود و این به منزله ی تقلب در آزمون محسوب می شود و به منظور جلوگیری از تقلب در تافل هوم ادیشن داوطلب فقط باید مرورگر صفحه شرکت در تافل را باز کند.

شرایط شرکت در آزمون تافل

در حال حاضر داوطلبان می توانند در ایران در آزمون تافل IBT و تافل هوم ادیشن شرکت کنند و هیچ محدودیتی سنی در برای ثبت نام در آزمون تافل وجود ندارد.

شرایط شرکت در آزمون تافل عبارتند از:

  • به همراه داشتن مدارک شناسایی مانند اصل گذرنامه و کارت ملی برای تایید هویت داوطلبان الزامی است و کپی آن مورد قبول نیست و در صورت عدم ارائه اصل مدارک شناسایی، داوطلب اجازه ی ورود به جلسه را نخواهد داشت.
  • به همراه داشتن انواع وسایل یادداشت برداری مانند مداد رنگی و لاک غلط گیر ممنوع است.
  • در صورت دیر رسیدن داوطلب به مرکز برگزاری آزمون، اجازه ی ورود به جلسه را نخواهد داشت، پس توصیه می شود پیش از روز آزمون در مورد آدرس و مرکز آزمون تحقیق کنید.
  • در زمان انجام آزمون تافل داوطلبان به هیچ وجه اجازه ی صحبت کردن با سایر داوطلبان را ندارند.
  • در هنگام ورود به جلسه آزمون تافل به همراه داشتن لوازم الکتریکی مانند موبایل اکیدا ممنوع است.
  • به همراه داشتن ساعت مچی، خوراکی و غیره ممنوع است.
  • داوطلبان اجازه ندارند بدون هماهنگی محل آزمون را ترک کنند.

قوانین شرکت در آزمون تافل IBT هوم ادیشن

داوطلبان برای شرکت در آزمون تافل IBT هوم ادیشن باید قوانین وضع شده از سوی ETS را رعایت کنند در غیر این صورت اجازه ی شرکت در آزمون تافل IBT هوم ادیشن برای آنها لغو خواهد شد و امکان شرکت در آزمون را نخواهند داشت و هزینه آزمون نیز به داوطلب بازگردانده نخواهد شد.

قوانین شرکت در آزمون تافل IBT هوم ادیشن عبارتند از:

  • استفاده از تلفن همراه در هنگام انجام آزمون ممنوع است.
  • داوطلب برای شنیدن صدا، باید از بلندگوی رایانه استفاده کند و استفاده از هدست ممنوع است.
  • امکان استفاده از کاغذ برای نت ‌برداری در انجام آزمون وجود ندارد.
  • نرم افزارهایی مانند دیکشنری آنلاین یا آفلاین باید از دسکتاپ پاک شود.
  • امکان استفاده از نرم ‌افزار word وجود ندارد و تقلب محسوب می ‌شود.
  • کپی پیست در طول آزمون ممنوع است و تقلب محسوب می ‌شود.
  • امکان استفاده از مرورگر chrome یا firefox
  • گوش ‌های داوطلب باید در تمام طول آزمون در تصویر مشخص باشد و از تصویر خارج نشود.
  • داوطلب باید بعد از آزمون آخرین نوشته ‌های خود را در مقابل دوربین لپتاپ یا وب‌کم پاک کند.
  • داوطلب باید قبل از شروع آزمون نرم ‌افزار ETS test Browser را نصب کند.
  • کامپیوتر باید طوری قرار گیرد که امکان مشاهده درب برای مراقب آزمون وجود داشته باشد.
  • میز و محیط اطراف آن باید خالی از هر گونه کتاب، جزوه، یادداشت برداری های کوچک و … باشد.
  • خوردن و آشامیدن در طول آزمون ممنوع است.
  • استفاده از هرگونه جواهرات یا سایر لوازم جانبی ممنوع است.

10 نکته برای موفقیت در آزمون تافل

برای اینکه بتوانید در آزمون تافل موفق شوید بهتر است 10 نکته برای موفقیت در آزمون تافل را بدانید:

1- در آزمون های آزمایشی تافل شرکت کنید

برای اینکه بتوانید در آزمون تافل موفق به کسب نمره بالا شوید، باید در آزمون های آزمایشی تافل مانند آزمون تافل TPO، تافل ماک، تافل ژنتی شرکت کنید. شرکت در آزمون ‌های آزمایشی تافل، به شما کمک می‌ کند تا نسبت به محیط آزمون، انواع سوال‌ ها و محدودیت‌ هایی که در روز آزمون دارید آشنا شوید.

2- دامنه لغات خود را تقویت کنید

برای کسب نمره بالا در تافل باید دایره لغات خود به خصوص لغات آکادمیک را تقویت کنید. می توانید روزنامه ‌‌های انگلیسی بخوانید یا به اخبار انگلیسی گوش دهید. همچنین یکی از روش هایی که می توانید تعداد لغات بیشتری را در مدت زمان کوتاهتری یاد بگیرید، یادگیری لغات ضروری تافل به روش کدینگ است. استفاده از روش کدینگ (کدبندی) برای افرادی مناسب است که برای به یاد آوردن کلمات مشکل دارند، از این رو حفظ کردن و به خاطر آوردن لغات ضروری تافل برایشان مشکل است.

3- نقاط ضعف خود را بشناسید

باید نقاط ضعف خود را که موجب کم شدن نمره تافل می شود را بشناسید و برای رفع آن، منابع معتبر و استاندارد را مطالعه کنید و بیشتر تمرکز خود را برای تقویت مهارت های زبان انگلیسی در بخش هایی که ضعیف هستید بگذارید. همچنین شناخت اشتباهات رایج در تافل نیز در تقویت مهارت های تافل به شما کمک بسزایی می کند.

4- نت برداری در تافل را تمرین کنید

در آزمون تافل، فایل های صوتی فقط یک بار پخش می شود، سپس باید در مورد موضوعی که شنیده‌ اید، به‌ سوالات پاسخ دهید، چون فایل ها تنها یک بار پخش می شود باید بتوانید سریع یادداشت برداری کنید، شما باید بتوانید یادداشت ها را خوانا بنویسید و به همه جزییات فایل صوتی توجه کنید و آنها را یادداشت کنید.

5- مهارت تایپ کردن خود را تقویت کنید

در بخش رایتینگ  آزمون تافل، از داوطلبان خواسته می شود پاسخ ‌های خود را با صفحه کلید QWERTY به انگلیسی تایپ کنند. از این رو باید شما روی مهارت تایپ کردن خود کار کنید، ابزارهای آنلاین رایگان زیادی برای یادگیری تایپ کردن با صفحه کلید QWERTY وجود دارد، می توانید از آنها برای تقویت مهارت تایپ کردن استفاده کنید.

برای شرکت در آزمون علاوه بر نکاتی که موجب تقویت مهارت های زبان انگلیسی شما می شود باید به نکاتی در خصوص روز آزمون نیز توجه کنید.

  1. آدرس محل برگزاری آزمون تافل را دقیق بدانید تا در روز آزمون بتوانید آدرس را سریع پیدا کنید و دیر به جلسه نرسید، چرا که ممکن است در صورت دیر رسیدن به محل آزمون از ورود شما به جلسه جلوگیری شود.
  2. شب قبل از شرکت در آزمون خوب بخوابید تا بدون خستگی و حواس پرتی و بدون استرس در جلسه آزمون حاضر شوید.
  3. حداقل نیم ساعت زودتر از زمان شروع آزمون، در محل برگزاری حضور داشته باشید. تا مراحل تشخیص هویت را با آرامش طی کنید و صندلی خود را پیدا کنید.
  4. داوطلبان بین بخش های شنیداری و گفتاری می توانند 10 دقیقه استراحت کنند و بهتر است در این مدت زمان کمی آب بنوشید و چیزی بخورید تا انرژی خود را برای ادامه آزمون از دست ندهید.
  5. در صورتی که در آزمون تافل IBT هوم ادیشن شرکت می کنید باید پیش از شرکت در آزمون از امکانات و تجهیزات مورد نیاز مطلع شوید و روز آزمون ابتدا درستی تجهیزات خود را بررسی کنید. سپس داوطلب باید میکروفون، دوربین و اسپیکر را آماده کند و مطمئن شود که همه‌ چیز سرجایش قرار گرفته ‌است

کدام دانشگاه ها مدرک تافل هوم ادیشن را قبول دارند؟

به دلیل اینکه آزمون تافل هوم ادیشن به صورت غیرحضوری برگزار می شود، یکی از سوالات متداولی که پرسیده می شود، در مورد اعتبار مدرک تافل هوم ادیشن برای اپلای تحصیلی است. باید بدانید تافل هوم ادیشن با قوانین سختگیرانه و امنیت بالایی توسط ETS برگزار می شود و همان طور که گفته امکان تقلب در این آزمون وجود ندارد، بنابراین مدرک آن همانند تافل IBT اعتبار بالایی دارد و مورد پذیرش بسیاری از دانشگاه های معتبر دنیا است.

دانشگاه های استرالیا که مدرک تافل هوم ادیشن را قبول دارند:

  • دانشگاه سیدنی
  • دانشگاه ملی استرالیا
  • دانشگاه کانبرا
  • دانشگاه مک کواری
  • دانشگاه نیوساوت ولز
  • دانشگاه چارلز داروین
  • دانشگاه کویینزلند مرکزی
  • دانشگاه گریفیت
  • دانشگاه جیمز کوک
  • دانشگاه فناوری کویینزلند
  • دانشگاه فناوری سیدنی
  • دانشگاه ولونگونگ
  • دانشگاه لاتروب
  • دانشگاه ملبورن
  • دانشگاه فناوری سوینبرن
  • دانشگاه مردک
  • دانشگاه آدلاید
  • دانشگاه فدریشن
  • دانشگاه مانش
  • دانشگاه کوتین
  • دانشگاه ادیث کوان
  • دانشگاه نوتردام

مدرک آزمون تافل برای مهاجرت به استرالیا یکی از مهمترین مدارک برای اخذ ویزا و یا پذیرش تحصیلی می باشد، بنابراین توصیه می شود برای دستیابی به بهترین نتیجه پیش از هر اقدامی برای شرکت در آزمون تافل ابتدا با مشاوران و کارشناسان با تجربه در این زمینه مشورت کنید، از این رو شرکت مهاجرتی هومان ویزا بهترین کارشناسان را برای دریافت مشاوره به شما معرفی می کند.

دانشگاه های کانادا که مدرک تافل هوم ادیشن را قبول دارند:

  • دانشگاه آلبرتا
  • دانشگاه لثبریج
  • دانشگاه فریزر ولی
  • دانشگاه ونکوور آیلند
  • دانشگاه مونت آلیسون
  • دانشگاه آکادیا
  • دانشگاه کارلتون
  • دانشگاه ترنت
  • دانشگاه کنکوردیا
  • دانشگاه مونترال
  • دانشگاه ساسکچوان
  • دانشگاه کلگری
  • دانشگاه رویال رودز
  • دانشگاه بریتیش کلمبیا
  • دانشگاه ویکتوریا
  • دانشگاه براندون
  • دانشگاه مموریال نیوفاندلند
  • دانشگاه براک
  • دانشگاه لورنتین
  • دانشگاه واترلو
  • دانشگاه مک گیل
  • دانشگاه رجاینا

در مورد اعتبار آزمون تافل در کانادا برای اپلای تحصیلی باید بدانید نمرات تافل از سوی 98٪ از دانشگاه ‌های کانادا پذیرفته می‌ شود و بیش از 80٪ برنامه ‌های تحصیلات تکمیلی در کانادا نمره تافل را نسبت به سایر آزمون ‌های ارزیابی زبان انگلیسی ترجیح می ‌دهند.

دانشگاه های انگلیس که مدرک تافل هوم ادیشن را قبول دارند:

  • دانشگاه شفیلد
  • دانشگاه اکستر
  • دانشگاه واریک
  • دانشگاه پلیموث
  • دانشگاه وست مینستر

دانشگاه های آمریکا که مدرک تافل هوم ادیشن را قبول دارند:

  • دانشگاه آلاباما
  • دانشگاه آریزونا
  • دانشگاه ایالتی کالیفرنیا
  • دانشگاه ایالتی سن خوزه
  • دانشگاه کلرادو دنور
  • دانشگاه آریزونای شمالی
  • دانشگاه آرکانزاس
  • دانشگاه ایالتی سان فرانسیسکو
  • دانشگاه استنفورد
  • دانشگاه کلرادو شمالی
  • دانشگاه دلاویر
  • دانشگاه جرج تاون
  • دانشگاه آگوستا
  • دانشگاه ایالتی فورت ولی
  • دانشگاه ایالتی کنزاو
  • دانشگاه آیووای شمالی
  • دانشگاه کاتولیک آمریکا
  • دانشگاه ایالتی آلبانی
  • دانشگاه کلمبوس
  • دانشگاه فناوری جورجیا
  • دانشگاه نورث وسترن
  • دانشگاه کنتاکی
  • دانشگاه ایالتی لوئیزیانا
  • دانشگاه ماساچوست در امهرست
  • دانشگاه لویولا مریلند
  • دانشگاه لاول ماساچوست

دانشگاه های هلند که مدرک تافل هوم ادیشن را قبول دارند:

  • دانشگاه دانشگاه اراسموس
  • دانشگاه لیدن
  • دانشگاه ماستریخت
  • دانشگاه آمستردام
  • دانشگاه خرونینگن
  • دانشگاه رادبود
  • دانشگاه تیلبرگ
  • دانشگاه توئنته
  • دانشگاه اوترخت
  • دانشگاه وریج آمستردام
  • دانشگاه واخنینگن

دانشگاه های بلژیک که مدرک تافل هوم ادیشن را قبول دارند:

  • دانشگاه کاتولیک لوون
  • دانشگاه یوسی لوون
  • دانشگاه لیمبورگ
  • دانشگاه وریج بروکسل
  • دانشگاه علوم کاربردی توماس مور
  • دانشگاه آنتورپ

نمونه کارنامه تافل هوم ادیشن شرکت مهاجرتی هومان ویزا

تفاوت تافل و آیلتس

آزمون آیلتس نیز مانند آزمون تافل مهارت های اصلی زبان انگلیسی را ارزیابی می کند و مدرک تافل یا آیلتس برای مهاجرت تحصیلی و شغلی یکی از مهمترین مدارک برای اپلای تحصیلی و اخذ ویزا بشمار می رود و مدت اعتبار نمرات آنها 2 سال است. هر چند که تافل و آیلتس هر دو، آزمون های معتبر و بین المللی زبان انگلیسی هستند، اما تفاوت هایی با هم دارند.

تفاوت آزمون تافل و آیلتس عبارتند از:

  • تفاوت در ساختار تافل و آیلتس: آزمون تافل و آیلتس هر دو از 4 بخش درک مطلب (خواندن)، شنیداری، گفتاری و نوشتاری تشکیل شده است که مهارت های اصلی زبان انگلیسی را ارزیابی می کنند، اما تعداد سوالات و مدت زمان انجام هر یک از بخش ها در این دو آزمون با هم متفاوت است.
  • تفاوت در هزینه ثبت نام تافل و آیلتس: هزینه آزمون تافل کمی بیشتر از آزمون آیلتس است. آزمون تافل در ایران 265 دلار و هزینه آزمون آیلتس 210 تا 250 دلار است.
  • تفاوت در نمره دهی آزمون تافل و آیلتس: نمره نهایی آیلتس با توجه به تعداد پاسخ های صحیح از 0 تا 9 تعیین می شود، اما نمره تافل نشان دهنده تعداد پاسخ های صحیح نمی باشد، چرا که عملکرد سایر داوطلبان در پاسخ دادن به سوالات نیز در نمره نهایی داوطلبان که از 0 تا 120 است تاثیر دارد.

جدول مقایسه نمره تافل و آیلتس (تبدیل نمره تافل به آیلتس)

نمره تافل

نمره آیلتس

120-118

9

117-115

8.5

114-110

8

109-102

7.5

101-94

7

93-79

6.5

78-60

6

59-46

5.5

45-35

5

34-32

4.5

31-0

4-0

ووچر آزمون تافل و سایر آزمون های زبان بین المللی از طریق کارت های ارزی اعتباری قابل خرید می باشد، متقاضیان می توانند در ارتباط با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا ضمن دریافت مشـاوره رایگان درباره شرایط و مراحل نحوه خرید ووچر، در کوتاه ترین زمان مناسبترین نتیجه را کسب نمایند.

در مورد آزمون های زبان ویژه مهاجرت بیشتر بدانید...

از مطالعه مقاله فوق می توان نتیجه گرفت

جهت کسب موفقیت تضمینی در آزمون های زبان ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی قدم اول استفاده از مشـاوره های رایگان و تمـاس با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای تهیه و خرید اکانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و کسب مهارت های مورد نیاز در این آزمون ها می باشد.

مهاجرت تحصیلی موفق نیازمند دریافت آخرین اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جایگاه شغلی و یا مقصد مورد نظر است، متقاضیان با مشاوره از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا می توانند از دانش به روز در این باره بهره مند شوند.

آزمون تافل از 4 بخش ریدینگ، لیسنینگ، اسپیکینگ و رایتینگ تشکیل شده است.

مدت اعتبار مدرک تافل در تمام انواع آن 2 سال است.

برای اطلاع از نحوه ثبت نام آزمون تافل به متن مقاله مراجعه کنید.

متقاضی می تواند تا 30 روز پس از شرکت در آزمون تافل، به نمره بخش اسپیکینگ و رایتینگ تافل اعتراض کنند اما امکان اعتراض به نمره لیسنینگ و ریدینگ وجود ندارد.

بله داوطلبان می توانند هر 12 روز یک بار در آزمون تافل شرکت کنند و هیچ محدودیتی در تعداد دفعات شرکت در آزمون تافل وجود ندارد.

پرداخت هزینه تافل با کارت های اعتباری بین المللی مانند ویزا کارت یا مستر کارت و یا خرید ووچر تافل امکان پذیر است.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×